Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Dedim ki ''ben senin kıyafetini ütülemek zorunda değilim, sana hizmet etmek zorunda değilim, evi temizlemek zorunda değilim şimdi ayrılmasak çocuk doğunca benim yüküm 1000 olacak en azından annemin evine gider paşa paşa yaşarım sende anana ütületirsin donlarını'' Velhasıl baya yalvardı benim senden beklentim yok yemin ederim hiç birşey yapma o sinirle ağzımdan çıktı kaç gündür yüzüme bakmıyorsun ilgi istedim gibi şeyler söyleyip yemek hazırladı. Ben hala konuşmuyorum kendisiyle kapıyı kitlediği için gidemedim evden. Ama kendisine de söyledim bugün değilse yarın, yarın olmazsa öbür gün sen kapıdan çıktığın anda gideceğim bu evden dedim. Şuan tetikte gece uyurken bile kontrol etti evde miyim diye.