Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Ağlayıp stres olma valla sinir oldum esine... Baba olmak istemiyorsa niye korunmadi

Yemişşm gururunu. O kocaya var ya dunyayı dar ederim. Hem birlikte ol, hem de biz mutsuzduk cocuk aldır de. Adam tutar dövdürtürğm heralde. Ay sinir oldum ya. Yok artık.

Şahsen böyle Bi durumda Bi süre eşinin evden gitmesini istemek daha mantıklı gibi gitsin ve ne istediğine net karar versin
Ama yaptığı çok kırıcı
Bir işiniz var ve ona muhtaç değilsiniz ben çocuğuma basarım çocuk için yanımda durma deyin resti çekin Bi silkelenip kendine gelir diye umuyorum
Allah kolaylık versin

Cinsellik ne durumda? Farklı tercihleri olma ihtimali var mı? Bir de psikolojik sorunu var mı? Hamile bir eşi varken boşanma ertelenebilir. Bu ne acele?

ben konu sahibine bağırmadım. Kesin bir dille bebeği aldırmalısınız diyen kişiye yazdım yazımı. kimse kimseye böyle hassas bii konu da kesin konuşamaz. Aynı zaman da ben o bebeğin aldırılmasına tamamen karşıyım. ve bi canlının hayatına , yaşamına son vermek kimsenin elinde olmamalı.

Ne yaptınız? Aklım sizde kaldı
Dün beni aradı ofise yıllık izin imzalamaya gitmiştim napıyosun nasılsın ağrın sızın varmı dedi öyle konuştuk kapattık
Akşam geldi yemek hazırladım yemek yedik
Hastane buldun mu dedi kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemek yok bende söylemicem kalp atışlarına kadar bizimkilere dedi bi öncekinde erkenden herkese yaymıştık sevinçten sonra boş gebelik çıkmıştı
Öyle işte .. evin bi kaç tadilatı var sen evdeyken exper çağıralım baksın eve dedi öyle sohbetler oldu aramızda 2 gündür salonda yatıyor Bide

Cinsellik ne durumda? Farklı tercihleri olma ihtimali var mı? Bir de psikolojik sorunu var mı? Hamile bir eşi varken boşanma ertelenebilir. Bu ne acele?
Mutlu değilim diyor ne evde ne işte iş yükü çok eve geliyor evde bile çalışıyor psikolojik destek al dedim mutlu değilsen iyi gelir dedim kabul etmiyor bi ikna edebilsem psikoloğa götürücem çünkü eşim biraz takıntılı özellikle kıyafetleri konusunda

Boşanmada kararlı yani, bebeği aldırmak istemiyor o zaman?

baskasi var net. seninle bosanmak onunla olmak icin olan bi iliski degildi eminim. pastam dursun karnim doysun hem o olsun hayatimda hemde yuvami yikmayim düsüncesinde. panikden de ne yapacacagini bilmiyor. bu kadin ortaya cikincada diyecek ki ben sana demistim sadece cocuk icin kaldigimi yataklari bile ayirmistim bu aldatmak sayilmaz.

sen derhal net bi sekilde böyle yasamak istemedigini cocugunu tek basina büyütecegini ne hamilelik nede dogumdan sonra mahkemenin verdiginden fazla asla mudahil olamayacagini ve evden gitmesini söyliceksin. bak bakim nasil dökülüyor tek tek

Götürün mutlaka. Gitmeden boşanmam deyin. O çocuk için tüm çabayı gösterin. Lütfen aldırmayın.

Götürün mutlaka. Gitmeden boşanmam deyin. O çocuk için tüm çabayı gösterin. Lütfen aldırmayın.
böyle bir boşluktayım şu karnımdaki günahsız yavrumun hatırı için diyorum ama olmuyor Cumartesi doktora gideceğiz keseyi görmek için sonra ona 2 yol sunacağım
Ya kedine gelecek düzelecek çocuğumuzu büyüteceğiz birlikte aile terapistine gideceğiz
Ya da madem beni istemiyorsun çocuğu aldırıp boşanalım diyeceğim
Önümde iki yol var

gercekden aldirabilecekmisin peki?

gercekden aldirabilecekmisin peki?
İnan bunu içim acıya acıya yazıyorum nasıl kıyarım diye ? Ben evde çocuk bakarken onun başkalarını ile sefa sürmesine nasıl göz yumayım
Ne malum yapmayacağı
Ömrünün sonuna kadar karı koca ilişkisi olmayan bi evlilikte bana sadık mı kalacak
Ben inanmıyorum
Tabi bu sadece bi yol
Henüz olan biten yok
Kendine gelsin diye hergün dualar ediyorum

bosanip bebeginizi tek büyütmek bir secenek olmaz mi?

Çocuğu aldırmak diye bir seçenek olamaz.

bosanip bebeginizi tek büyütmek bir secenek olmaz mi?
Keşke sığınabileceğim bir liman olsa 5 dk düşünmem abim evli çocukları var kendi halinde
Annem evli hadi ben bekarken kalıyodum şimdi çocukla yanına sığmam ben kadarda annem olsa
Bebeğin Doğumu bi kaç yıl çalışmama durumu derken maddi olarak destek olacak kimse yok
Eşimden boşansam dahi tek kuruş istemem çocuğum için bile hayatımdan çıktıktan sonra bir daha asla yüzünü görmek istemem

peki baska kadin konusunu niye bu kadar göz ardi ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…