Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Yok yok böyle adamları anlamıyorum sevmiyorum artık soğudum dediğin kadına dokunmak nedir ya ya bu kadın senin karın seviyorum boşanmak istemiyorum diyor ve hamile eee derdin ne be adam boşanmak istemek için bide beklentin olmasın demiş oldu sen uçkurunu gezdir kadın ev temizle çocuğa bak giydiğini ütüler sadece bazı erkeklere göremi bu hayat konu sahibi siz böyle birşey kabul ederseniz mahkum hayatı yaşarsınız ne çocuktan vaz geçin nede kendi hayatınızdan o adamın Allah belasını verecek tir sadece izleyin..

Konu sahibine "çocuğu aldırma" diye baskı yapmak neyin kafası arkadaşlar? Aldır ya da aldırma demek bize kalmamalı, bizim haddimize olmamalı. Çünkü iki durumda da konu sahibi kendi vicdanıyla, hayatın zorluklarıyla tek başına mücadele edecek. Bizim bir katkımız olmayacak. Yazılanları okuyunca biraz dehşete düştüm.

Aldırmayın bebeği , katil misiniz ?
Oturun çekin kocanızı , bebek herşeyi düzeltir , olmazları oldurur , hatta doğduğu gün eşiniz size tekrar aşık olur.
Bu arada hani bebek kismetiyle geliyor ya bi görün ; doğar doğmaz gökten mama , bez yağacak , sütünüz şelale gibi akacak , bazı güçler okul masrafını , istenilmeyen birey olmanın verdiği psikolojiyi onaracak..
Doğurun siz , babası istemediği halde doğurun bebeğe kıymak olmaz şimdi .

bu adama guvenip cocuk dogurmayin,

bence kendinize bakin siz artik, ona degil,
tek basiniza bu cocugun sorumlulugunu alabilir misiniz, alamaz misiniz, buna gore kararinizi verin.

Aklıma sokmayın böyle şeyler
bi adam hic yoktan bosanmak istiyorsa elle tutulur bi sebep sunamiyorsa ama bunu dile getirmeden önce de hic böyle bi konu konusulmuyorsa hatta cocuk isteniyorsa o zamam akliniza gelecek ilk sey bu olmali.
elbetteki soruldugunda da yok öyle bisey dicek, evet haklisin diyeck hali yok

bakin en az her iki yorumdan biri baska bi kadin var diye yazilmis. bu kadar kisi bu kadar tecrube bos konusmuyordur....

Nasıl bu duruma gelindi cocuk oyuncağımı evlilik keske sizde uzaklasmadaydniz oturun güzelce konusun bak bu yuva kolay kurulmadı yıkmak 2 dk eşinizi seviyorsanız bu yuvayı siz ayakta tutun gerekiyorsa ikna et terapiste gidin bebeğime ne olursa olsun ben aldırmazdım sahsen

Daha çok küçük , tabiki böyle bir durumda yol yakın iken aldırmak çok mantıklı. Aldırma diyenleri anlayamıyorum. Kolay mı babasız çocuk büyütmek ya.

BEnim de istediğim düzelmesi yönünde Beni şu an ayakta tutan şey bebeğim

Kendi kendime bunun yaşanması gerekiyormuş diyorum bazı şeyleri görebilmem için o konuşmanın yapıldığı gün ben anne olacağımı öğrendiö rabbim belkide bize bi mucize verdi o an yaşanılan her karanlığın arkasından bir aydınlık gelir diye dua ediyorum bi an önce düzelmesini istiyorum

Beyfendi madem size bor şey hissetmiyormus ceketinden mi hamile kaldınız. Ben olsam o adamı boşar, o bebeği doğurur, çatır çatır tazminatımı ve nafakami alırdım.

Acaba sizin cocugu cok istediginizi aldirmayacaginizi dusundugu icin size blöf yapiyor olabilir mi?? Bence bosanmayi kafaya koymus olsa bebek icin evde kalacam demez,kalmaz da..bu sekilde sizi yildirip çözemedigi sorunlari cözdürmeye ugrasiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…