Ne demeye çocuk yapıyorlar anlamıyorum ne biçim insanlar bunlar yaAklima halit ergencin ilk eşi geldi. Bergüzar Korel ile beraber olabilmek icin 1.5 aylık hamile eşine çocuğu aldırtıp bosadi. Sizdede böyle bir durum olabilir. Iyice araştırın derim.
Anne baba birlikte olunca çok mu sağlıklı oluyor? Bebeği alıdırıp aldırmamasına bişe diyemeyiz ama bu adama bel bağlanmaz.Neden umutlandırmayayım? Böyle şeyler yaşayıp düzene giren hiç mi yok? Bir bebek hayatından bahsediyor karpuz değil ki çöpe atalım! Bir can sonuçta anne baba ayrı büyümek o kadar zor ki. Mücadele etmeden vazgeçmek olmaz her engelde kestirip atacaksak olur mu?
Sabah sabah gunah defterimisiniz?
Yaşadım eğer önceki yazdıklarıma bakarsanız. Evet zor ama kaç yıl yaşayacağız zaten ömrümüzü evlatlarımız için geçirmek kötü bir şey mi?Boyle bi evlilikten cocuk yapmak esas cocuga gunah!! Babasiz gecen gunler ,mutsuz anne ,okul toplantisinda baba yok anne yok cunki calismak zorunda baba zaten yok..Yasamadiginiz birseyi baskasina dayatmayin..
Nereden biliyorsunuz kahin misiniz? Allah daha güzel günler gösterebilir neden umut kırıcı konusuyorsunuzBoyle bi evlilikten cocuk yapmak esas cocuga gunah!! Babasiz gecen gunler ,mutsuz anne ,okul toplantisinda baba yok anne yok cunki calismak zorunda baba zaten yok..Yasamadiginiz birseyi baskasina dayatmayin..
Kadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..
Bebeğin canına kıymak derken? 10. Haftaya kadar yasal olan bir süreç bu. insanların şartlarını bilmeden klavye müftülüğü yapmayın burda.
Bilmeden öylemi? Yasal diye günah değil mi? Herkesce bilinen dini bir doğruyu söyleyince müftülük mü yapmış oluyorum? Alkol kullanana günah da desek müftü mü olmuş oluyoruz yani?
Evet öyle oluyorsunuz. Herkesin kendi aklı var günah sevap görecelidir. İnancı yok belki ne biliyorsunuz? Kendi doğrularınız genel geçer sanıyorsunuz ama dünya bunun için fazla büyük kusura bakmayın. Ayrıca ülkede hukuk olduğu sürece yasaya göre hareket edilir günaha göre hareket etmek tamamen kişisel tercihtir. İyi günler.
Erkekler sevmedikleri kadinla da cinsellik yaşarlar.Dün hamile olduğunu öğrendiysen daha çok yeni demektir ne demeye seninle beraber olmuş beyfendi şimdi ayrılmak istiyor? Uçkurundan vazgecmemis. Sana bunu yaşatana asla yüz verme. Minnet etme.
Ne demeye çocuk yapıyorlar anlamıyorum ne biçim insanlar bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?