Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Yok hani gereken neyse yapar çocuğu için sorun tamamen biziz evliliğimiz

sana sölemez söleyemez.
çünkü birine kalbini açmak için senden boşanmak istiyor olabilir mi?
çocuğu aldir. demek
cocuk olursa o kadina açamacagini düşünüyordur.
Bilmiyorum bi dönem bundan aylar önce hep rüyamda beni aldatırken görüyodum

Cocuk olunca icinden cikilmaz bi hal aliyor sorun varsa ustune daha da koyuyorsun...

Ben bu evliligin kurtulacagina inanamiyorum.cunku adam.cok sacma sebepler sunuyor önünüze mantikli biri degil eşiniz bu durumda onunla bir hayata devam etmekte mantikli gorünmuyor
Boşanmiş olarak ve isterseniz cocugunuzla devam etmekte o kadar kotu degil 2019 yilindayiz bir cok kisi bosanabilir yeniden evlenebilir boyle arkadaslarimda var hayat devam ediyor
Sevmeyi biraktiysa sizi pesinden sevgi dilenir gibi kosmayin muhtac misiniz ona
Hele sundugu teklif igrenc gercekteb bunu mu kabul edeceksiniz o uckurunu tutmasin siz evde cocugunuzla her gun aglayin diyr mi bi hayat gececek cocugunuz da sizde mutsuz olursunuz o sekilde

Uzulme canim ne olursun. Bak su dönemler bebeğinin tutunma dönemi. Allah korusun bisey falan olur. Bak bende 4 ay once dogum yaptım. Esimle kac krz bosanma derecesine gelmiştik. Ama bosanmak isteyen bendim. Çünkü annesinin bana karsi tavrına sessiz kalışı 3 yillik evliliğimizi burnumuzdan getirdi. Onun yüzünden hep tartıştık. Ama sonra artik o da dikkat etti ve annesinin yaptıklarını gördü. Biz cookk oturup konuştuk. 1 gün olsun küs yatmadık. Ben konusarak çözümden yana oldum hep. Ama bana kotu seyler söylediği zaman dayanamıyordum. Boşanalım dedigim esyalarimi topladığım cookk zaman oldu. Esim bu kelimeme cok içerlermiş. Kalbi hep kırıkmis. Nasil kuklanabikiyirsun bu kelimeyi derdi bana. Benim hic aklimdan gönlümden geçmiyor derdi. Severek evlendik cok şükür. Gecen yaz hamile olduğumu öğrendik. Neyse hamilelik döneminde benim alinganlik artti. Duygusallik had safhada. Anne burnunu sikmaya garip hareketlere devam etti. Ben ama inanilmaz üzülüyorum. Esim benimle konuşuyor. Uzerime düşüyor ilgileniyor ama yokk. Bebegim büyüdukce sağlığı tehlikeye girmeye basladi. Suyum azaldı. Doktor bak yapma sakin dönem geçirmelisin erken doğum riski var deyince esim herkese rest çekti. Doktor bebegin senin yuzunden cok gazli olacak cok cekeceksin dedi. Simdi bebegim 4 aylik ve yavrum her gün gözümün onunde kıvranıyor. Ememiyor bile. Sen sen ol devam edeceksen de asla kendini uzme. Artik tek degilsin kendinden once bebegini dusunmelisin.

Şuan kendisinden çok bebeğinin hayatını düşünmeli. Annelik fedakarlıktır her ne olursa olsun mücadele etmesi gerek

Reactions: Kuf
Esini karsina alip adam akilli konuşun. Olmadi bir kac gün bir yerlere git dinlen. Kafani topla. O da ayni sekilde. Sonra tekrar konusun. Ne yaomak istedigini iyice düşün kendini dinle. Emin ol bebegini kucagina alinca her seyi unutacaksın esini bile. Yoksa bebeginize yazik etmeyin ne olur.

Doğrudur hep erteleniyor o zaman da konuşulacak şeyler sonu ne olacak bilmiyorum dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor şu anda
Biliyomusun su hayatta senden daha degerli bisey yok yarina senedinmi var senin ,derdinden ölürsün gider baskasini alir ,kendine gel seni sevmeyen adamdan kurtul cogaltma bu adamida...Uzulme ve bende senden biktim de sasirsin

O bebeği yaparken bunları da düşünmek gerekiyordu. Çocuk aldırmak ne kadar günah nasıl yapılır aklım almıyor

Bu adamdan baba olmaz da, siz o yavruya anne baba olabilir misiniz? Eğer cevabınız evetse, yolverin dengesize.

Kadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..

Artık sadece eşi değil, çocuğunun annesi olacak. Ne yani denemeden mücadele etmeden bırakacak mı ?
Böyle bi adam için neden konu sahibini umutlandırıyorsun anlamadım. Sanki bebek olunca bu adam hayırlı bir insana dönecekmiş gibi. Bu herifin hayatında başka biri var zaten belli. Yani tek başına olacağını göze alarak girmeli bu yola

Allah yardımcınız olsun
Bebeğiniz için dik durmalısınız, işiniz varmış boşansa bile ailenizin yanına yerleşip bakabilirsiniz bebeğe...
Aileniz boşanma fikrini nasıl karşılar??

Neden umutlandırmayayım? Böyle şeyler yaşayıp düzene giren hiç mi yok? Bir bebek hayatından bahsediyor karpuz değil ki çöpe atalım! Bir can sonuçta anne baba ayrı büyümek o kadar zor ki. Mücadele etmeden vazgeçmek olmaz her engelde kestirip atacaksak olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…