Şimdi çocuğu dünyaya getirmesen ona haksızlık, isteyerek yapmışsınız şimdi vazgeçtim nedir yani.
Doğursan adam belki hiçbir süreçte yanınızda olmayacak görüşmeyecek bile ben istemiyodum zaten diye. Bu da hem senin için çok zor bir hayat demek, hem de o çocuk hep bebek kalmayacak istenilmemiş olmanın acısı 40 yaşına gelince bile geçmeyecek. Bilemiyorum sen içindeki sesi ve mantığını birleştirip öyle düşün en iyisi
Bilmiyorum bi dönem bundan aylar önce hep rüyamda beni aldatırken görüyodumsana sölemez söleyemez.
çünkü birine kalbini açmak için senden boşanmak istiyor olabilir mi?
çocuğu aldir. demek
cocuk olursa o kadina açamacagini düşünüyordur.
Doğrudur hep erteleniyor o zaman da konuşulacak şeyler sonu ne olacak bilmiyorum dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor şu andaCocuk olunca icinden cikilmaz bi hal aliyor sorun varsa ustune daha da koyuyorsun...
bunu ispatlaman gerekiyor.Bilmiyorum bi dönem bundan aylar önce hep rüyamda beni aldatırken görüyodum
benimde aklima o geldiAcaba aklında başka bi kadın mı var kinedense aklıma bu geldi
Biliyomusun su hayatta senden daha degerli bisey yok yarina senedinmi var senin ,derdinden ölürsün gider baskasini alir ,kendine gel seni sevmeyen adamdan kurtul cogaltma bu adamida...Uzulme ve bende senden biktim de sasirsinDoğrudur hep erteleniyor o zaman da konuşulacak şeyler sonu ne olacak bilmiyorum dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor şu anda
Böyle bi adam için neden konu sahibini umutlandırıyorsun anlamadım. Sanki bebek olunca bu adam hayırlı bir insana dönecekmiş gibi. Bu herifin hayatında başka biri var zaten belli. Yani tek başına olacağını göze alarak girmeli bu yolaArtık sadece eşi değil, çocuğunun annesi olacak. Ne yani denemeden mücadele etmeden bırakacak mı ?
Sabah sabah gunah defterimisiniz?Kadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..
Böyle bi adam için neden konu sahibini umutlandırıyorsun anlamadım. Sanki bebek olunca bu adam hayırlı bir insana dönecekmiş gibi. Bu herifin hayatında başka biri var zaten belli. Yani tek başına olacağını göze alarak girmeli bu yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?