• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Canım çok haklısın ben neler duydum sonradan düzelen kimleri gördüm. Zaten bebeği kucağına alanlar hemen değişiyoo
İnşallah kimse mutsuz olmasın kimse sorun yaşamasın istiyorum ben kendimden çok hep çevreme dua eden biriyim en som kendim için dua ediyorum allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın 😔

Canım çok haklısın ben neler duydum sonradan düzelen kimleri gördüm. Zaten bebeği kucağına alanlar hemen değişiyoo
Ya böyle birşeyin garantisi olabilirmi
Paşanın gönlünü mü bekleyecek
İki masum
Defolup gitsin
Ki böylelerini baba koca yapmamak lazım ki
Nesilleri tükensin

Sizin mesleğiniz var ve bebeğe tek başına bakabilecekseniz, bir bebek sahibi olmayı gerçekten çok istiyorsanız aldırmayın derim. Ayrılmak istiyorsa ve bu konuda çözümsüzseniz ayrılın, dünyanın sonu değil. Anne baba ayrı olsa da eğer ebeveynler doğru davranırsa bunun çocuk için o kadar da büyük zararı olmaz bence. Düşman olmadığınız sürece sorun yok. Destek alırsınız.

Burda benzer bi olay daha önce başka birinin daha başına gelmişti. Ben seni herşey düzelecek çocuğu kucağına alınca oda düzelecek diye yalandan gazlayamam açıkçası.

Aldır aldırma diyemem, ama nasıl mutlu olacaksan hayatınu nasıl yönlendirmek istiyorsan o yönde karar ver. Senin mutluluğun da önemli. Karşında ki tesmen karektersiz çıkmış..

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔
Madem boşanma niyeti varmış neden taş çatlasa 15-20 gün önce çocuk yapmış senle?

Çocuğu aldırma ama boşan. Böyle adamla yaşamaktan iyidir boşanmak. Bence eşinizin aklıma başka biri olabilir

Ya çocuğu yaptıktan sonra ona kıymaya kimin hakkı var? Adam düzelmese bile bir anne evladının katili olabilir mi??? O çocuğun suçu ne peki? Adamın yaptığı yanlışın bedelini minicik bir bebek mi ödeyecek hayatı elinden alınarak? Canilik bu.

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Başka bi sorun var mıydı ? Yani eşiniz böyle mi sorunlu evlilik derken sizce neyi kastediyor. İnşallah aklını başına alır bi an önce :(

Şimdi çocuğu dünyaya getirmesen ona haksızlık, isteyerek yapmışsınız şimdi vazgeçtim nedir yani.
Doğursan adam belki hiçbir süreçte yanınızda olmayacak görüşmeyecek bile ben istemiyodum zaten diye. Bu da hem senin için çok zor bir hayat demek, hem de o çocuk hep bebek kalmayacak istenilmemiş olmanın acısı 40 yaşına gelince bile geçmeyecek. Bilemiyorum sen içindeki sesi ve mantığını birleştirip öyle düşün en iyisi

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Başka bi sorun var mıydı ? Yani eşiniz böyle mi sorunlu evlilik derken sizce neyi kastediyor. İnşallah aklını başına alır bi an önce :KK43:
Yok biz tamam kavga ederdik 1 kaç gün küser sonra barıştırdık ben kin tutamayan biriyim küs olmayı seven biri hiç olamadım söz konusu eş olunca aynı evde olunca çok uzun sürmüyor gerçekten ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler

Maalesef çocuk olunca evlilik yoluna grimiyor tam tersi bozuluyor.Çocuklu ayrılmak başka çocuksuz ayrılmak başka iyi düşünün

Back