Ben eltinizin yorumunu da okumak isterdim. Hiç yengelik yapmadım ne demek, hakkınız var mı buna? Siz çocuğunuza aldığınız şeyleri paylaşırken sorun yok ama elti aldıklarını paylaşınca gösterince nispet. Bazı huylarını beğenmiyorum vs vs. Size ne, beğenmiyorsanız görüşmezsiniz. Sizin huyunu beğenmeniz gereken kişi eşiniz, başkasının karısı değil.
Kaynana kayınpeder hep sizin üzerinize düşsün, sizin çocuğunuz olsun, alınanı giyileni hep siz paylaşın... Hoşunuza mı gidiyor onunla ilgilenmemeleri? Yahu üstünüze düşseler ne düşmeseler ne? Statünüz mü yükseliyor toplum nezdinde, sizin eş veliaht şehzade mi? Ben asıl sizi kıskanç ve herkes bana baksın benle ilgilensin modunda gördüm. Kadın karnınıza niye ters baksın, biz kocamla gezeceğiz evliliğin tadını çıkaracağız demiş, gayet mantıklı. Herkes sizin gibi çocuk da çocuk modunda gezip ağlasın mı?
Sizin ne haddinize eltiye şunu yap bunu yap çocuğun olsun demek, bu hakkı nereden alıyorsunuz, siz kimsiniz? Kadına psikolojik şiddet uyguluyorsunuz, İşiniz gücünüz elti olmuş, rahat bırakın kadını da kendi evliliğinize doğacak çocuğunuza yoğunlaşın.