hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum

Eşinize hadi gidiyoruz ben çok kötüyüm tavuk kokusu var bide yok duramam hadi hadi diyip kalkacaktınız, vedalaşmaya başlayacaktınız evdekilerle, kapıya doğru gidecek ayakkabılarını giyecektiniz. Eşiniz de tıpış tıpış gelecekti götürülmeyi beklemeyecektiniz yani. Bu arada eşiniz pasif karakter ne yazık ki yönetilmesi lazım. Siz de baskın olamamışsınız o yüzden annesi yönetebiliyor.

Son düzenleme:
Çünkü biliyorum ne olucağını.Alcak beni ayağa kalktığımız an aaa olur mu öyle şey çık balkona bilmem ne başlayacak.Bir de kart sesli konuştumu her yerden duyuluyor.Rezillik olmasın dedim.
Rezillik olmasın dediniz de, yaşadığınız daha büyük rezillik işkence çekmişsiniz kv nin keyfi yüzünden saatlerce. Kadının aa olur mu öyle şey diye çıkışma ihtimali yüzünden siniyorsunuz sonra kin gütmeye başlıyorsunuz doğal olarak.

Usenmeden okudum o kadar benzettim ki kendime seni.. ben o kirilmasin bu kirilmasin diye kendimi ezip durdum her islerine kostum sonuc 0 a 0 elde var 0 ..ne anlayis bildiler ne bas agrisi ne yemegi kendi evimde yemek istiyorumdan anladilar hic anlamadilar hic.. ama naptim biliyor musun sonra herseyi tek tek suratlarina carptim simdi görüşmüyoruz ben gorusmuyorum.. esinin senin tarafinda olmasi lazm benim esim senin gibi davranmiyordu birazda ondan kyvvet aldim diyebilirim. Herseyi soyliceksin kendine eziyet ediyorsun boyle

Usenmeden okudum o kadar benzettim ki kendime seni.. ben o kirilmasin bu kirilmasin diye kendimi ezip durdum her islerine kostum sonuc 0 a 0 elde var 0 ..ne anlayis bildiler ne bas agrisi ne yemegi kendi evimde yemek istiyorumdan anladilar hic anlamadilar hic.. ama naptim biliyor musun sonra herseyi tek tek suratlarina carptim simdi görüşmüyoruz ben gorusmuyorum.. esinin senin tarafinda olmasi lazm benim esim senin gibi davranmiyordu birazda ondan kyvvet aldim diyebilirim. Herseyi soyliceksin kendine eziyet ediyorsun boyle

Hamile olmasan gez toz da canım vallahi ven yarım saat zor dayanıyorum yahu.Gece yarılarına kadar oturmak ne demek.Annesi resmen oğlunun ipini sağa sola çekiştiriyor o da itirazsız gidiyor. Kaynanaya dicek laf bulamıyorum.Hamile kadınsın illa çalışcan ne demek.Ben mecburiyetten çalıştım Şubat a kadar.Ee ev iş hamile iken gitmiyor ben ayrı yaşıyorum kv den.Eltim bana yakın o çok yardım etti.Şimdi rahatım çok şükür.O eş hakediyor ama ayrıl da diyemem.Kimse bu vebale girmek istemez.Sabrın tükendiyse yapılacak belli.Git kendi annenin yanında kal boşanmak istiyorsan.

ahh benim taş kafam vallahi haklısın kadın üzülmesin diye diye kendimi yedim
Benim kv melek gibi kadın ama bazı şeylerde ısrarcı.Yemek konusu mesela.Az yiyorum diye ye diye diye ısrar eder.Midem rahatsız benim.Ee bi de birden yeyince kötü oluyorum.Yedim anne diyorum bende. Bu kadar yetti diyorum.Ne yedin ki diyor kadıncağız iyiliğimi düşünüyor ama kötü oluyor benim için.Olsun Ben onu öyle kabul ettim.Senin kv. Oğlunu çok iyi kafalamış malesef.Tabiki ev ayırmak kv den mantıklı.Ama eşinin arkanda durması şartıyla ki zor görünüyor.Biraz da siz vermişsiniz ipleri eline.Kimse beni çıktığım işe zorla geri aldıramaz.Gitmek istemediğim yere zorla getiremez.Art niyet sezersem çok fena patlarım.Dilimin de kemiği olmaz.Sizin iğnenizi çıkarma vaktiniz gelmiş de çoktannnn geçmiş.Hamile halinizle bu kadar stres size yaramaz.Gidin annenizde kalın biraz.Sakinleşin ve iyi karar verin.

Ne diye sevindiricen o kadini.esinle arani hic bozma bi yere gidildimi gitmiyorum de olur biter sacindan surup zorla goturucek degiller ya birak yapsin pepeligini gormemezlikten gel.bizamanlar bizimkilerde oyleydi mantar gbi her ilde cikio akrabalari tayinciyiz bizde her gittimiz yerde bize sunlara gidin derlerdi ilk zmanlar bende uzulmesinler die dediklerini yaptim sonra bi bunaldim hatta esimde bunaldi yeter dedi bi kizdik dahada bisi diyemiyolar sen akisina birak emin ol zamanla esinde sklicaktir bu durumdan.

Ya gerçekten sizi rahatsız eden kişilere hayır diyememek neden bu kadar zor? Neden sineye çekiyorsunuz herşeyi? Ben eve gideceğim kusura bakmayın rahatsızım de çek git. Kocan tıpış tıpış gelecek. Tartışma çıkarsa da çıksın. Kusura bakmayın benimki de can dayanamıyorum kokuya yorgunum de git arkadaşım. Zaten sana tepkililer biraz daha tepki gösterirler o kadar. En kötü gerçek yüzlerini görürsün. Ne öyle gezi kulübü gibi gezdiğiniz de akraba, mevlüt falan. Bence en iyi kararı vermişsin. Bu asosyal sosyallerle bir adım uzamazsın.

Tatlım hamilesin sonuna kadar kullan bunu. Öğürüp kuscak gibi yapıp çıksaydın evden eşin mutlaka pesinden gelecekti. Sonra hamilelik yorgunluk yapıor başım dönüyor , ayağımın altından yer kayıyor de gitme kaynananlada bir yere. Bir iki derken sizsiz gitmeye alışır heralde kaynananda her yere. Benimde eşim izne çıktığında öyle oldu biz tatil planı yaptık drken bişiler dedi bir baktım kayınvalide gezdirdik akrabalarına götürdük. Ben rahatsız olduğumu belli ettim, bi daha kimse karışmadı.

Ben gelin demedim vallahi kendileri planlamışlar. Sonra onu da dedim biz dolaşalım akrabaya sizi bırakalım dedim.Tamam dendi sonra kendimi orda buldum.

Ama planın olmazsa olmazı sensin. Bereye gidiyosunuz ultrasona bebek nerede karbında sen olmasan gidebilirler mi hayır. Bukadar herşeye burnunu sokan kadının geleceğini tahmin etmeli ikimiz gidiyoruz sadece demeliydin.
Yok aklına gelmedi yola çıkarken geldiyse iptal etseydin ben açamam öyle karnımı herkesin ortasında kulak buruna gitmiyorum deseydin.
Biz dolaşalım demiycektin bulduğun ilkyere oturucaktın hadi siz gidin diyip hop sipariş vericektin.
Hamilesin kullan bunu normaldede gitme hiçbiyere kesin konuş icraatte kesin olsun.
Bebek doğunca daha zor olur emmesine karışır tutuşuna karışır hergün bi akrabadına 40 uçurur.

Allah yardımcın olsun .hayır demesini bilve gerçekten anlamalı kaynanan . İki gün sonra çocuğun ismine emzirmene aklına gelen herşey e , çocuk odana herşey e karışacaktır . Sen orda bi dur gelemem yapamam demelisin . Yatmam lazım De. Üstelik çalışan bi kişiymişsin daha net ol . Böyle gitmez bu hayat sadece sana zarar verir. Kaynanan oh Benin dediğim oldu der çıkar kenara .

hata en başta sendeydi, hatır gönül diye istemediğin her şeye evet dedin ki?
kocan ve kv ikinci derece kusurlu. onları alıştıran sensin.

miden bulanıyor, berbatsın, düşük tehliken var ama hala kv nin kuyruğu gibi geziyorsun. canına kastın mı var?
kv eşin ne derse desin gitmeyecektin. ben eve dönüyorum, ne halt ederseniz edin diyecektin ve eve dönecektin, hepsi bu.

eğer eşin düzelmezse boşan zaten. çocuk konusunda seni daha da delirtirler sülaleyi gezdireceğiz diye, sen yine susup kalırsın.

Is esinde bitiyor. Birazda sizin kararliliginizda.

Benim kayinvalideme de izin versem ayni seninkisi gibi.

Gecenlerde hic tanimadigim bir akrabasi ev almis bana diyorki eltilerim gittiler ev görmeye bana da haber verdiler yok ben vaveyla ile gidecegim dedim gitmedim.

Esime dedim benim isim var gucum var gidemem hicbir yere. Tanimadigim insanlarin evinde ne isim var hem ben evlendim cocuk dogurdum onlar hic benim kapimi acti mi?

Ikinci soylediginde esim anne sen git bize gerek yok dedi. Bende atildim anne kusura bakma ben gelemem bir yere ben kac ay oldu teyzemlere gitmiyorum yogunluktan bunun sizin taraf bizim tarafla alakasi yok.

Tabi surati dustu kayinvalidemin.

Yeni evliyken ayni beni baska bir sehre dugune goturduler. Dugunden sonra eve gidelim cay icelim dendi. Ben hemen atildim yok biz cok gece kalmayalim yorulduk gidelim evimize dedim. Kayinbabamla esim vaveyla haklo hadi gidelim evimize daha yol gidecegiz zaten dediler benim tarafimi tutturlar donduk eve.

Benim esimde insanlara rahatsizlik vermeyi sevmez. Esime anlattim bunun senin akraban benim akrabamla ilgisi yok. Ben kendi akrabalarima da gidip saatlerce oturmuyorum sende biliyorsun diye.

Hem doktora maaile gitmeyin. Sadece esinizle siz gidin. Koyun tavrinizi. Ben ayrimcilik yapmiyorum senin annende gelmesin benim annemde biz kendi ayaklari uzerinde durabilen yetiskin insanlariz diye.

Ha birde hazir cevap ol.

Bagirip cagirmadan sakin sakin cevaplarini ver kayinvalidene de kocana da.

Sen benim akrabami istemiyorsun derse. Ben seninle nikah kiydim akrabalarinla degil. Imza attigimiz evlilik defterinde her akrabanin ayri ayri ismi yaziyordu da benim mi haberim yoktu. Ben seni istedim evlendim. Senin annen olmasindan oturu anneni uzmedim geldim bu ilceye yerlestim ama akrabalarini hepsinin gonlunu yapacagim diye bir soz verdigimi hatirlamiyorum. Bunu adi istememekse evet istemiyorum. Ben seni tutup sulalemi gezdiriyorum mu? Sen hastayken zorla seni amcama dayima surukluyor muyum? Seninde bunu bana yapmaya hakkin yok.

Kararli olun dik durun. Kararli oldugunuzu gorunce geri adim atacaklardir.

'ben gitmiyorum' çözüm bu kadar basitken nerelere gelmiş.
kimse darılmasın diye herkesin gönlünü hoş edemem.
evimde oturur dinlenirim, , istemediğim işe de gitmem.
kocam laf mı ediyor?
anasıyla kapı kapı gezebilir buyursun.

Usenmedım okudum restı cek ananın evıne gıt kcan tutusur brdaha yapmaz ama sımdı bsancam deyıp deyıp oturursan adam senı bırdaha kaale almaz azıcık korkut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…