hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum

açıkçası yaşadıklarınız bundan ibaret ise boşanmak şiçin bir sebep değil...
hafta içiydi hafta sonuydu ayırmanıza gerek yok.
kişi isteklerini açık bir şekilde ifade edemediği sürece problemler içinde bulur.
ilişkinizin başında her şeyi kabul edip, sonrasında her şeyi reddetmeniz....
istediklerinizi ve istemediklerinizi eşiniz aracılığı ile değil bireysel olarak güzel bir dille ifade ettiğinizde çözülebileceğini düşünüyorum.
elbette sözün işlemediği insanlar vardır ama eşiniz öyle birine benzemiyor.
artık 3 kişilik bir ailede kayınvalideniz değil kendi bebeğiniz olacak.
annenizi de yanınızda sürümeyin her yere...
çözüm noktası siz olacaksınız!

açıkçası yaşadıklarınız bundan ibaret ise boşanmak için bir sebep değil...
hafta içiydi hafta sonuydu ayırmanıza gerek yok.
kişi isteklerini açık bir şekilde ifade edemediği sürece problemler içinde bulur.
ilişkinizin başında her şeyi kabul edip, sonrasında her şeyi reddetmeniz....
istediklerinizi ve istemediklerinizi eşiniz aracılığı ile değil bireysel olarak güzel bir dille ifade ettiğinizde çözülebileceğini düşünüyorum.
elbette sözün işlemediği insanlar vardır ama eşiniz öyle birine benzemiyor.
artık 3 kişilik bir ailede kayınvalideniz değil kendi bebeğiniz olacak.
annenizi de yanınızda sürümeyin her yere...
çözüm noktası siz olacaksınız!

Üşenmedim okudum okudukça da benim içim şişti burda sen i biraz kendime benzettim kv kırılmasın diye susup kocayla dövüştüğüm çok olmuştur ama bu kadar fazlası değil seni hamile halinle ordan oraya zorla sürüklemeleri iğrenç bi de haber vermeden gitmek sizi ne duruma düşürmüş akrabadan nefret ederim çünkü hepsi akbaba gelir bana bi de zorla yaptırılan akraba ziyaretleri en fenası kocanız arayı bulmak istiyo ama annesinin isteklerine engel olamıyo gibi sizin burda yapacağınız tek şey kocayla arayı düzeltip pepe kv yi saf dışı etmek gerekirse taşının eşiniz onun dükkanda çalışıyor diye ses çıkaramıyosunuz bence yapmayın evliliğiniz bitçek bundan sonraki emrivakilerde gelmiyorum de kapa hem şuan hamilelik de güzel bahanen kanamam var sırt üstü yatıyorum de evden çıkma anladığım kadarıyla işini de sevmiyorsun bırak gitsin kendine acımıyosan karnındakine acı yazık ya bu kadar strese kim olsa çatlamıştı

Allah beterinden saklasın ozaman.
heee kiz ne takiyon annecigim rahatsizim kocacigim cok kotuyum ahhh vahhh de bosver ben hamileyken bir tas corbaya muhtac olmustum aksamlari yerlerde surunuyordum akilli ol baktir kendine ama once olumlu ve tatli dilli ol sukret surekli bak sen de anne olacaksin
n

Ayy kuzum sende çok çekmişin belliki...

ayy bosverin ortayi bulan erkek mi var sanki

Kendi gidemiyo mu illa neden oglunu, sizi istiyor? Yani mantik yok farkindayim ama yalniz gidememesi icin bilinen bir sebep var mi? Tek basina otobuse binip dayilara vs istedigi kadar kalip gelemiyor mu?

Kendi gidemiyo mu illa neden oglunu, sizi istiyor? Yani mantik yok farkindayim ama yalniz gidememesi icin bilinen bir sebep var mi? Tek basina otobuse binip dayilara vs istedigi kadar kalip gelemiyor mu?

olur mu canım oğlu arabayla götürcek zaten benle ultrasona geliyo ya hazır gelmişken hemen oralarada gidim derdinde gezenti

İçim şişti k.valide aç ağzını yum gözunu

ayy bosverin ortayi bulan erkek mi var sanki
Kendi adima cevap verebilirim, esim bırakın orta yolu bulmayi evlendikten sonra tum akrabalarini karşısına aldı (ki huylarini biliyor daha balayında neler neler yapmaya basladilar. Telefonla basladilar zehir ettiler) esimi hic biriniz huzursuz edemezsiniz etmeyeceksiniz dedi. Ortayi bulan adam buluyor, savunan adam savunuyor.

Bravo vallahi

Nasıl önemsiz bir konu gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum
Bende dayanamazdım
Sürekli kv peşinde ordan oraya
Beni aşar ki gezme anlayışıma da ters aile anlayışıma da
Ev gezmesi akrabalara hemde aha
Bayramları da sevmem sırf bu sebepten
Mesafe candır
Arkadaşım sen şimdiye kadar yapmışsın bir hata huzur kaçmasın diye ama yakında şartların değişecek.
Bebek doğduktan sonra istediğin düzene ışık hızıyla geçmeni öneriyorum.Bebek gece uyumadı uyumam lazım,bebeğin banyo zamanı,uyku saati,yemek saati say dur bahaneleri.Hasta olur gidemem de en basiti.
Burdan döndü döndü bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…