- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
- Konu Sahibi limonlu hamile
-
olur mu canım oğlu arabayla götürcek zaten benle ultrasona geliyo ya hazır gelmişken hemen oralarada gidim derdinde gezenti
Nasıl önemsiz bir konu gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum
Bende dayanamazdım
Sürekli kv peşinde ordan oraya
Beni aşar ki gezme anlayışıma da ters aile anlayışıma da
Ev gezmesi akrabalara hemde aha
Bayramları da sevmem sırf bu sebepten
Mesafe candır
Arkadaşım sen şimdiye kadar yapmışsın bir hata huzur kaçmasın diye ama yakında şartların değişecek.
Bebek doğduktan sonra istediğin düzene ışık hızıyla geçmeni öneriyorum.Bebek gece uyumadı uyumam lazım,bebeğin banyo zamanı,uyku saati,yemek saati say dur bahaneleri.Hasta olur gidemem de en basiti.
Burdan döndü döndü bu iş
ayyy insaallah altindan bir sey cikmaz suphelendim kocandan :))) cok zengin felan olmayasinKendi adima cevap verebilirim, esim bırakın orta yolu bulmayi evlendikten sonra tum akrabalarini karşısına aldı (ki huylarini biliyor daha balayında neler neler yapmaya basladilar. Telefonla basladilar zehir ettiler) esimi hic biriniz huzursuz edemezsiniz etmeyeceksiniz dedi. Ortayi bulan adam buluyor, savunan adam savunuyor.
evet bunu basarmak cok onemliBen bir şeyi istemiyorsam istemiyorumdur o kadar. Hayır demeyi bilmezseniz daha çooook başınız ağrıyacak
Canım benim kayınvalidem de öyle bende işi bırakamıyorum bu yüzden beni sürükleyecek diye bir kere plan yaptı dediki eşimin yanında ctesi plan yapmış döndü işin yok dimi ctesi dedi bende anne var desem ne olacak yapmışsın planı dedim. Yani bozuldular ama anladılar. Biraz işte anlayış ve açık açık mesafe koymak iyidir. Bu yüzden güzelim zamanını kötü geçirme kayınvalidenle konuş.
Bu arada benim ikinci evliligim cok genc yasta bi hata yaptim cok kisa surdu cocugumda yok. Erken evlilik hata. ilk tanistigimizda anlattim inanın bir kere konusunu acmadi, asla bu konuyu ima edecek bi konu dahi olmadi. Ve kimseyw soylemedi. Ben su an esim icin varya canimi veririm. Allah el açıp hergun dua ediyorum, teşekkür ediyprum.Bravo vallahi
Anladım canım bende bozucam zaten eğitimli ya kendisi herşeyi çok bildiğinden anlar bir sözümden.
Madem hamileyken boşanmayı göze alıyorsun o zaman aç bayrakları. Aç telefon annesine, saygını bozmadan dök içini. Şimdi arayı soğutup mesafe koydun koydun. Koyamadın bebeğin olunca onu da katar önüne, kapı kapı torun göstereceğim diye aynı turları yaparsınız. Aç ağzını yum gözünü. Kibar olacağım diye gençliğimizi harcatıyoruz bu mesafesini bilmez mendeburlara.
Ben yazarken çok rahatladımkarman çorman olmuş . kısaca kv ile arana büyük mesafe koy . gelmesin gitmesin. rahat bıraksın. olmadı kocanı boşa. ne diyim. yazdıkların zaten 2 satırda anlatılacakken neden bu kadar yazdın. çin yazısı gibi sanki. boşluk yok . paragraf yok .
inatla okudum ama önemli bi şey bulamadım kv sıkıntısından başka.
iyi bari . hiç olmasa o yönden iyi olmuş deseneBen yazarken çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?