hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum

olur mu canım oğlu arabayla götürcek zaten benle ultrasona geliyo ya hazır gelmişken hemen oralarada gidim derdinde gezenti

Supriz yapip tatile falan yollayin uzakta ki gormedigi akrabasinin yanina. Anneler gunu yakin oncesinde ozel hediye verebileceginiz bi gun varsa bahane edin.otobusle gidip gelebilir. Hem istedigi kadar kalir belki
Veya sizin anneniz de uzak akraba ziyareti istesin esiniz ayni durumu kendi yasayinca empati yetenegi gelisir.

Nasıl önemsiz bir konu gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum
Bende dayanamazdım
Sürekli kv peşinde ordan oraya
Beni aşar ki gezme anlayışıma da ters aile anlayışıma da
Ev gezmesi akrabalara hemde aha:KK57:
Bayramları da sevmem sırf bu sebepten
Mesafe candır
Arkadaşım sen şimdiye kadar yapmışsın bir hata huzur kaçmasın diye ama yakında şartların değişecek.
Bebek doğduktan sonra istediğin düzene ışık hızıyla geçmeni öneriyorum.Bebek gece uyumadı uyumam lazım,bebeğin banyo zamanı,uyku saati,yemek saati say dur bahaneleri.Hasta olur gidemem de en basiti.
Burdan döndü döndü bu iş

Daha zor görür o benim güler yüzümü.

Kendi adima cevap verebilirim, esim bırakın orta yolu bulmayi evlendikten sonra tum akrabalarini karşısına aldı (ki huylarini biliyor daha balayında neler neler yapmaya basladilar. Telefonla basladilar zehir ettiler) esimi hic biriniz huzursuz edemezsiniz etmeyeceksiniz dedi. Ortayi bulan adam buluyor, savunan adam savunuyor.
ayyy insaallah altindan bir sey cikmaz suphelendim kocandan :))) cok zengin felan olmayasin :KK66:))))

Canım benim kayınvalidem de öyle bende işi bırakamıyorum bu yüzden beni sürükleyecek diye bir kere plan yaptı dediki eşimin yanında ctesi plan yapmış döndü işin yok dimi ctesi dedi bende anne var desem ne olacak yapmışsın planı dedim. Yani bozuldular ama anladılar. Biraz işte anlayış ve açık açık mesafe koymak iyidir. Bu yüzden güzelim zamanını kötü geçirme kayınvalidenle konuş.

benlar niye başınıza geliyor biliyormusunuz kızlar çünkü sizi korumayan bir kocanız varsa siz kendınızı korumayı laf söyletmemeyi bileceksiniz , ilk başta her istediği yere gitmeye evet dersen sonradan yok demeye başlarsan kötü olursun , ilkinden yok demeyi bilecektin ,baktın kocanda tık yok sen kendıne laf söyletmeyecektin ,

bu yazdıkların boşanma sebebi deği l , biraz burnunu sürt sonra barış ama asla artık kaynananın gidelim dediği yere gitmeye kalkma ( mevlut gün cenaze gibi ) pıknık falan oralara git kocanla , ama kv ile tek başına gezmeye gitme

Madem hamileyken boşanmayı göze alıyorsun o zaman aç bayrakları. Aç telefon annesine, saygını bozmadan dök içini. Şimdi arayı soğutup mesafe koydun koydun. Koyamadın bebeğin olunca onu da katar önüne, kapı kapı torun göstereceğim diye aynı turları yaparsınız. Aç ağzını yum gözünü. Kibar olacağım diye gençliğimizi harcatıyoruz bu mesafesini bilmez mendeburlara.

Canım benim kayınvalidem de öyle bende işi bırakamıyorum bu yüzden beni sürükleyecek diye bir kere plan yaptı dediki eşimin yanında ctesi plan yapmış döndü işin yok dimi ctesi dedi bende anne var desem ne olacak yapmışsın planı dedim. Yani bozuldular ama anladılar. Biraz işte anlayış ve açık açık mesafe koymak iyidir. Bu yüzden güzelim zamanını kötü geçirme kayınvalidenle konuş.

Anladım canım bende bozucam zaten eğitimli ya kendisi herşeyi çok bildiğinden anlar bir sözümden.

Bu arada benim ikinci evliligim cok genc yasta bi hata yaptim cok kisa surdu cocugumda yok. Erken evlilik hata. ilk tanistigimizda anlattim inanın bir kere konusunu acmadi, asla bu konuyu ima edecek bi konu dahi olmadi. Ve kimseyw soylemedi. Ben su an esim icin varya canimi veririm. Allah el açıp hergun dua ediyorum, teşekkür ediyprum.

Madem hamileyken boşanmayı göze alıyorsun o zaman aç bayrakları. Aç telefon annesine, saygını bozmadan dök içini. Şimdi arayı soğutup mesafe koydun koydun. Koyamadın bebeğin olunca onu da katar önüne, kapı kapı torun göstereceğim diye aynı turları yaparsınız. Aç ağzını yum gözünü. Kibar olacağım diye gençliğimizi harcatıyoruz bu mesafesini bilmez mendeburlara.

Ararsam suçlu olurum ama o zaten anlıyo aptal değil ki beni arayamıyor.

karman çorman olmuş . kısaca kv ile arana büyük mesafe koy . gelmesin gitmesin. rahat bıraksın. olmadı kocanı boşa. ne diyim. yazdıkların zaten 2 satırda anlatılacakken neden bu kadar yazdın. çin yazısı gibi sanki. boşluk yok . paragraf yok .
inatla okudum ama önemli bi şey bulamadım kv sıkıntısından başka.

Suçlu olmanın önemi yok, eşinin büyümesi lazım. Göbekbağlarını koparamıyorlar adamlar bir türlü. Aç telefonu, gezme sevdana evliliğimi heba ediyoruz de.

karman çorman olmuş . kısaca kv ile arana büyük mesafe koy . gelmesin gitmesin. rahat bıraksın. olmadı kocanı boşa. ne diyim. yazdıkların zaten 2 satırda anlatılacakken neden bu kadar yazdın. çin yazısı gibi sanki. boşluk yok . paragraf yok .
inatla okudum ama önemli bi şey bulamadım kv sıkıntısından başka.
Ben yazarken çok rahatladım :eğlence:

ay bide ben kayınvalideme derim gezmeyi seviyo diye meğer günahını alırmışım, kadına bak yaa evine gittiğin adamın senin geleceğinden haberi yok surat yapıyo zor bela sofra kuruyo hiç utanması yok, korkulası bir insan tipi

En buyuk hata ayni sehirde yasamak. Bizim de oyle bir sey soz konusu oldu. Benim kv de benim annemlerle ayni sehirde biz istanbuldayiz esimle. Ona ragmen evimin icine karisabiliyorlar. Ayni sehirde olsak ne olacak dusunemiyorum. O yuzden istanbul zor sehir olmasina ragmen ve buyudugum, sevdigim sehir kv'nin oldugu sehir olmasina ragmen istanbuldan nefret etmeme ragmen burdan ayrilmayacagim sanirim. Hele boyle konulari okuduktan sonra.

Allah yardimcin olsun. Seninki kavgadan da laftan da anlamiyor.

Şok oldum bu kadar gezginci bir aile hic görmedim bu zamana kadar ordan oraya hamile kadini suruklemek nedir ya hepsi vicdansiz bunlarin.

X