hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum

Cinnet geçircem ama nefes egzersizi falan idare ediyorum bebeğim için.

sizin bu yaşadıklarınızı çekmiş olduğunuz sıkıntıları o an ki hislerinizi sadece
burada okuyan bizler biliyoruz sorunların çözümü için her zaman ister kavgayla isterse tatlı dille

karşı tarafla konuşmak gerek anladığı dil kavga mı yapın anladığı dil tatlı dil mi yapın yazık ya o yavruya
kaç saat aç kaldım dyorsunuz insanlara kocanız dahil herkese duracağı yeri göstermeseniz herkes sizi

istediği yere taşır götürür hayır yani bu kadar basit bir kelime istemiyorum bitti isteyen kırılsın dökülsün çatlasın yaralansın BANANEE

Yaşadıklarım aynı...
Fark : 5.5 yıllık evliyim,ev hanımı olmam.akraba ziyareti yok.
Eşim 4 kardes,bir ana babası yani burda kapı 4 tane..Bende Ankara dayım.aslen izmir'liyim.sanirim buraya has bişey gidilip kalma.bende nefret ederim yahu atım var arabam var aynı şehirde en fazla 20 dk mesafede yatılı kalıyorsun evinde rahat yatmak varken.bende de hayır yoktu.
Hatta eşim eşek yerine koydu düştüm önüne gittim ne oldu şimdi ailesi ile oldukça mesafeliyim.oldugundan da fazla..
İkide bir anam babam kardeşim.uleynnn hiç mı arkadaşın yok bide onlara gidelim am yok işte.hep kavga hep bağırma hep tartışma...Annemde yanımda..Hiç anneme gidelim yok benden de zorlama yok giderse gideriz o gelmezse ben giderim..
Beş hafta önce evi terk ettim neden annesi rahatsizlanmis bir gece haberim yok ben suclandim üstelik eltimi kıyas tutularak üstelik annem şahit olanlara,ne oldu eşek gibi geldi annemden özür diledi süründü gel dedi..İkinci haftam evimdeyim.daha çıt yok anama kardeşime gidelimler
Bencillik iyi birşey değil bunun savaşını verdim veriyorum da.simdi durum ne biliyormusun
Onların gözünde ben kötü gelin,oğullarını kardeşini üzen el kızı suçlu ben....
Gram hatam yok dedim eşime,cildirtti en son beni adam olursun çocugumuz var dedim yada bu iş biter.akillanirsa...
Adam ilk önce kendi yuvasını düşünecek,buyukde evladını yonlendirmicek.(iki tarafta) bu işin formülü bu
Siz mesafe koyacaksınız hayır diyebilmelisiniz.yuzunuz yumuşak benim gibi anladığım kadarıyla..Taviz vermeyin..Okuyunca yaşadıklarım canlandı.siz de bitiyor iş unutmayin

Yani şimdi kadın yaşını başını almış işsiz güçsüz bir bekar değil mi :)
Gezer tozar tabi yedi ceddini ki akraba ziyaretinide seviyor demekki
O değil anormal olan eşiniz
Uysal koyun gibi ama o da sadece anasına karısına yok
Tuvalete giderkende izin istiyor mu anasından :)

Aynen canım yüzüm yumuşak diye oldu tüm bunlar.Sen yaralıda olsa atlatmışsın.İnşaallah daha bozulmaz.

Benım anlamadım hadı gezmeye gıttın de plesanta asagıdayken ıse nasıl gerı dondun ? Hem rıskını gectım ne bıleyım bunu neden yaptıgını ınan anlamadım

Doktor rapora gerek yok dedi artık işe dönebilirsin dedi.Kendim gittim konuştum yerimi değiştirdiler diye yazdım ya. Yoksa zaten dönmezdim.

Valla hepsini okudum kocanızın annesine anlatması gerekir her yere sizi peşinde zorla sürüklemeye çok yanlış.
Eşinize bundan sonra sizden habersiz kimseye söz vermemesi ve annesininde aynı şekilde vermemesi gerektiğini söyleyin..

+1

Ben boşanmak için ciddi bir sebep göremedim.

Bir ogretmen anneler cok bilmis oluyor. Allahim her konu hakkinda bilgileri bi seyide bilmeyin. Ogrenci yönetmeye alismislar herkesi yonetmek istiyorlar. Bir kaynana yaklasarak yanlis yapmissin bilincli bi insansin nasil dusunemedin bunlari. Aileninde yer değiştirmesi aslinda hata ama evlatlarisin bisey diyemem. Bu adamdan sana hic zaman destek gelmez ki valla karisini savunan adam direk savunur hic uzatmaz evirip çevirmez. Kasin çalışmadan para yedirmeyen bi aileye dusmussun aci ama maalesef gercek. Hamile karisina bu kadar triplere devam eden bi adam ki haksiz sen bu adamla simdi olmasa beş sene icinde ayrilirsin. Bu adam düzelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…