11 haftada mı böyle oldu ? İdare ederken nie korunmayı da dusunmedınız ki ?
Bebeğim olsun istiyordum çok iyi bir baba olacağını düşünüyordum fakat konular bebeğe sicrayinca lambalar yanmaya başladı, sadece bir kaç kez korunmadik ve hamile kaldım yoksa uzun bir süre bir şeyleri düzeltip oturtmadan çocuk düşüncem yoktu11 haftada mı böyle oldu ? İdare ederken nie korunmayı da dusunmedınız ki ?
Bir kaç kez ne Allah aşkına ya spermın bir damlası bile gebelik ıcın yeterli .Bebeğim olsun istiyordum çok iyi bir baba olacağını düşünüyordum fakat konular bebeğe sicrayinca lambalar yanmaya başladı, sadece bir kaç kez korunmadik ve hamile kaldım yoksa uzun bir süre bir şeyleri düzeltip oturtmadan çocuk düşüncem yoktu
Ben muhtemelen kürtaja en karşı olan üyelerden biriyim ama su durumda romantik davranıp doğurmazdim. Hem size hem bebeğe yazık.
Kendisini önceden de tanıyordum ilişkimiz altı ay içinde evlilige gitti, ona çok aşık oldum -onunda bana çok aşık olduğuna inandım- kalbinin güzelliğine merhametine çok güvendiğim biriydi. Dışardaki insanlara karşı o kadar iyiki evde böyle oldugunu duysalar şaşırıp kalırlar inanmazlar belkide. Hayatımda biriyle evleneceksem bu o kişi olmalıydı ama matruska gibi açıldıkça açıldı, her seferinde düzeleceğine inandım. Çocuk fikri çok çok uzun zaman sonraydı bana göre ama birkac kez ihmal ettik korunmayıBöyle bir adamla evlenme sebebiniz neydi? Üstüne çocuk yapmışsınız
Her seferinde özür dileyip pişman olduğunu söyledi bu insana inanmak benim suçum evet artık kendimle birlikte hayatı bize bağlı olan bir bireyde var ortada yeterinde üzgünüm yorumunuz beni daha da mahvetti, keşke defalarca böyle olmadan önce ayrilsaydim diye vicdan azabından ölüyorum zaten. Bana günün birinde iyice kötü olsa bile çocuğuna bunu yapacağını zerre düşünmezdim o Bebek benim her şeyim tabikide buyutecegim ömrümün sonuna kadar cabalayacagim.Bir kaç kez ne Allah aşkına ya spermın bir damlası bile gebelik ıcın yeterli .
Senı evden başından beri kovan psikolojik şiddet uygulayan birinden nie bebegın olsun istedin baştan belliymiş iyi bi insan olmadığı insan olmayan nası baba olsun . Gecmıs olsun çocuğu istemıyorsa da artık eşiniz , 10 haftalık yasal süreci gecırmıssınız
bu adama geri dönmeyin madem bebek istiyordunuz kendınız büyütün alın size bebek .
Bir kaç kez ne Allah aşkına ya spermın bir damlası bile gebelik ıcın yeterli .
Senı evden başından beri kovan psikolojik şiddet uygulayan birinden nie bebegın olsun istedin baştan belliymiş iyi bi insan olmadığı insan olmayan nası baba olsun . Gecmıs olsun çocuğu istemıyorsa da artık eşiniz , 10 haftalık yasal süreci gecırmıssınız
bu adama geri dönmeyin madem bebek istiyordunuz kendınız büyütün alın size bebek
Narsist biri hareketlerini belki böyle tanımlayabilirim, onun etrafında doğru kimse yoktu belki annesi kendisini terk etmiş bu yüzden herkes her şeyine onay vermiş çok şımarık. Ben çocuğumu böyle yetistirememBirinin bunu soylemesi lazim. Genetik olarak onunda ozelliklerini tasiyacagi bir bebeginiz olacak. Belki bir gun babasina cok benzeyecek. Ne bileyim.
Neyden urediginize iyi bakmak gerekmez mi
2 sene arkadaştık. Yakınlaştığımiz altı ay içinde evlilik teklifinden düğüne kadar her şey oldu zaten. Dünyanın en şeker insanıydıBu 6 ıcınde düğün söz nişan kına falan yapıldı mı ? Yani bu adam 6 ayda polyanna mıydı ?
2 sene arkadaşlık 6 ay sevgili düğün falan oldu en ufak sorun yok şeker gibiydi peki bi anda ne oldu da etrafı ne konuda dinledi de size saldırmaya başladı2 sene arkadaştık. Yakınlaştığımiz altı ay içinde evlilik teklifinden düğüne kadar her şey oldu zaten. Dünyanın en şeker insanıydı
Defalarca böyle düşündüğüm için şuan bu haldeyim haklısınız gerçekten içim içime sığmıyor uzuntumden, vicdan azabimdanOlan olmuş zaten.bana sorarsanız aman babasız büyümesin ama değişir. Deyip te sakin geri dönmeyin.Size davranışını geçtim bebek için bile böyle konuşan böyle düşünen bir insanla asla olmaz.
Bu altı aylık süreçte aşırı yardımsever, herkesin her şeyine koşturan sosyal bir kelebekti, romantik, beni benden daha çok düşünen yerlere göklere çıkaran dinleyen, anlayışlı, USTUNE BU KİSİ YAZAR VE BİR SURU KİTABİ VAR İYİ SATAN. Şiir sepet işleri. Peri masalı gibiydi. Bir anda olan şey kendi çevresinden biriyle benim onun kız kardeşini savundugum için kavga etmemdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı iyiyken aşırı iyi ama kotuyken düşmandan farksızdı ne açığını görse belediyeyle anlaşıp megafonda bagiracak derecede düşmanlık ediyordu haklı olduğum konularda bile arkamda durduğunu hissetmiyordum varsa yoksa eşi dostu2 sene arkadaşlık 6 ay sevgili düğün falan oldu en ufak sorun yok şeker gibiydi peki bi anda ne oldu da etrafı ne konuda dinledi de size saldırmaya başladı
EvetŞuan işiniz vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?