Ben doğum yapalı 1 ay oluyor . 28haftadan sonra erke doğum riski nedeniyle rapor aldım evde hep yattim. 32haftadan itibaren de bebegimde gelişim geriliği çıktı. 34.haftada eşim işten geldi hemen duşa girdi, sonra mesaj sesi geldi telefonun ekranina bi baktim müsait bi zamanda kahve ısmarlayayım sana yazmış bir kız s...m adli hesaptan.. aldim elime konuşmada kiz plaka yazmış beni rahatsiz ediyor demis bizimki de sorgulatmis falan. başka bir kiza selam yazmış. bir kızla da uzunca sohbet etmiş. cinsel içerik yoktu.
Bu arada izin günlerinde hep evdedir eşim hatta o da bana sürekli sarılıp öperdi, birinde b yanlış yaptın da vicdanini mi rahatlatıyorsun demiştim, tövbe demişti.
ben kendimi tutamadım duştan çıktığı an demediklaf bırakmadım. Bu ne dedim? Tabi o kıvırmaya çalıştı ben yemem ama. o gün çok ağladım beni sakinleştirmeye çalıştı ama ben çok kastım kendimi yavrum da içimde tekmeler atıyordu hafiften. bebeğe bir şey olacaka korkutma beni dedi, dokunma bana dedim. niy evlendin dedim ben evlenelim falan dememiştim sevgiliyken. bunları yaşatmak için mi getirdin bu şehre dedim. 2 gün konuşmadık . aldatmadım seni dedi . cinsel konuşma yok dedi, olmayacağının garantisi mi vardı dedim.
velhasıl insan sevdiğine üzülüyor.
karnımda çocuk.. bunu yapmasaydık bari dedim..
dediğimiz ile kaliyoruz. Bir daha olsa devam eder miyim bilmiyorum. insan hamileyken böyle şeyler hayal' etmiyor. Hele ki evladı için en iyisini isterken bunu yaşamak çok yıpratıyor maalesef.
Rabbim inşallah seni evlatlarına kavuştursun sağlıkla ..