Keseyi gordunuz mu siz pekineden olmasın :) istiosan inş. vardır :) bence bir test yap varsa çıkar mutlka,a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gordunuz mu siz pekineden olmasın :) istiosan inş. vardır :) bence bir test yap varsa çıkar mutlka,a
tam tespit ettin mi yumurtlama gününü ovulasyon tetsiyle falan mı baktınBebiş için ilk kez denedik ama yumurtamamdan bir hafta sonra ilişki olduğu için ümidim yok
Yok canım pepapp uygulamasına göre 20 si görünüyordu, ilişki bir hafta sonra oldutam tespit ettin mi yumurtlama gününü ovulasyon tetsiyle falan mı baktın
allaha şükür cnm cumaretsi günü gördüm keseyii çokşükür şimdidden kalp atışıKeseyi gordunuz mu siz peki
Ne güzel Allah bize de kısmet etsin :)allaha şükür cnm cumaretsi günü gördüm keseyii çokşükür şimdidden kalp atışı
Canimm su an siradayim bende beta hcg cuma gunu 2000deydi sence gorunur mu kese bugunallaha şükür cnm cumaretsi günü gördüm keseyii çokşükür şimdidden kalp atışı
inş. cnm hiç takıntı yapma etrafa karşı elbette beynine engel olamayacaksın bdne olmamdım yatıp kalkıp onu düşündüm ama etrafa istiyoruz bakalım dedim geçtim.. hiç sormadım olrmu olmaz mı diye çnkü sonra olmadımı die geri dönüş qlmaktan korktum..Ne güzel Allah bize de kısmet etsin :)
cnm hayırlı olsnn görünür kesinlikle.. bnm salı günü 996 çıktı cumartesi günü gördük keseyi.. ama bidaha kan tahlili istemedi doktorum.. ama bnm o kadarken göründü birde bnm doktorum alttan muayene yapıyor..ozaman daha ne güzel görünüyor...ayrıca hiç bir zararı yokmuş bilginize olsunCanimm su an siradayim bende beta hcg cuma gunu 2000deydi sence gorunur mu kese bugun
Alttan istem8yorum ben cok korkuyorum(cnm hayırlı olsnn görünür kesinlikle.. bnm salı günü 996 çıktı cumartesi günü gördük keseyi.. ama bidaha kan tahlili istemedi doktorum.. ama bnm o kadarken göründü birde bnm doktorum alttan muayene yapıyor..ozaman daha ne güzel görünüyor...ayrıca hiç bir zararı yokmuş bilginize olsun
inan hiç bişi olmuyor hiç acımıyor bn tekbir ağrı biel hissetmedimAlttan istem8yorum ben cok korkuyorum(
Haklısın da insan engel olamıyor adetime 4 gün kaldı bakalım her şeyin hayırlısı:) seninki de inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın o yumuk yumuk ellerinden tutarsıninş. cnm hiç takıntı yapma etrafa karşı elbette beynine engel olamayacaksın bdne olmamdım yatıp kalkıp onu düşündüm ama etrafa istiyoruz bakalım dedim geçtim.. hiç sormadım olrmu olmaz mı diye çnkü sonra olmadımı die geri dönüş qlmaktan korktum..
ayyy inş. cnm yaaaaa inş...Haklısın da insan engel olamıyor adetime 4 gün kaldı bakalım her şeyin hayırlısı:) seninki de inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın o yumuk yumuk ellerinden tutarsın
İnşallah vardır oyle hissediyorum ..benimde öyleydi hadı hayırlısı yatamamışştım sırrt ağrısından :)
hisler kuvvetli bir ihtimal doğrudur bnde öle hissettim çnküİnşallah vardır oyle hissediyorum ..
ay inş canım darısı hayırlısıyla bana da inş dua edersen sevinirimhiç takma cnm bnm yalnız bak bn hep yumurtlama günümü hesapladım ovulasyon testi kullandım hiç olmadı bu ay bıuraktım hepsini takvimleri bile sildim attım takip etmycem dedim adetim bitti başladım ilişkiye gün aşırı hep adete 5 gün kalaana kadar oda kasıklarda çok hssasiyet oldu o yüzden bıraktık bak öle yaptığım ay oldu :) darısı inş sana olsun
erken gebelik testi mi yaptın normal gebelik testi mi canım?merhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan (( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...
normal gebelik testi yaptım.ama bi belirti de yok gibi hamileliğe dair.sadece hissiyat var...öyle hissediyorum.erken gebelik testi mi yaptın normal gebelik testi mi canım?