Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Ne güzel Allah bize de kısmet etsin :)
inş. cnm hiç takıntı yapma etrafa karşı elbette beynine engel olamayacaksın bdne olmamdım yatıp kalkıp onu düşündüm ama etrafa istiyoruz bakalım dedim geçtim.. hiç sormadım olrmu olmaz mı diye çnkü sonra olmadımı die geri dönüş qlmaktan korktum..

Canimm su an siradayim bende beta hcg cuma gunu 2000deydi sence gorunur mu kese bugun
cnm hayırlı olsnn görünür kesinlikle.. bnm salı günü 996 çıktı cumartesi günü gördük keseyi.. ama bidaha kan tahlili istemedi doktorum.. ama bnm o kadarken göründü birde bnm doktorum alttan muayene yapıyor..ozaman daha ne güzel görünüyor...ayrıca hiç bir zararı yokmuş bilginize olsun

cnm hayırlı olsnn görünür kesinlikle.. bnm salı günü 996 çıktı cumartesi günü gördük keseyi.. ama bidaha kan tahlili istemedi doktorum.. ama bnm o kadarken göründü birde bnm doktorum alttan muayene yapıyor..ozaman daha ne güzel görünüyor...ayrıca hiç bir zararı yokmuş bilginize olsun
Alttan istem8yorum ben cok korkuyorum:KK43:(

inş. cnm hiç takıntı yapma etrafa karşı elbette beynine engel olamayacaksın bdne olmamdım yatıp kalkıp onu düşündüm ama etrafa istiyoruz bakalım dedim geçtim.. hiç sormadım olrmu olmaz mı diye çnkü sonra olmadımı die geri dönüş qlmaktan korktum..
Haklısın da insan engel olamıyor adetime 4 gün kaldı bakalım her şeyin hayırlısı:) seninki de inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın o yumuk yumuk ellerinden tutarsın :KK66:

Canım adetten önce akıntılarım vardı demişsin ya rengi nasıldı illa beyaz mı olmalı

sürekli bir akıntı halim karın agrım var bazen belirtilerim azalıyor bazen de artıyor :KK43: bat a 8 gün var inşallah miniğim benimledir kızlar bide elim ayağım hep soguk ısınamıyorum bi türlü :KK43:

hiç takma cnm bnm yalnız bak bn hep yumurtlama günümü hesapladım ovulasyon testi kullandım hiç olmadı bu ay bıuraktım hepsini takvimleri bile sildim attım takip etmycem dedim adetim bitti başladım ilişkiye gün aşırı hep adete 5 gün kalaana kadar oda kasıklarda çok hssasiyet oldu o yüzden bıraktık bak öle yaptığım ay oldu :) darısı inş sana olsun
ay inş canım darısı hayırlısıyla bana da inş dua edersen sevinirim

merhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan :KK43:(( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...

merhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan :KK43:(( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...
erken gebelik testi mi yaptın normal gebelik testi mi canım?

X