Anladım canım beklemek zor valla ama vardır inş hepimiz deBenim daha bir hafta var ama ben adetimden sonraki gun olan iliskimden hamile kalmis olabilirmiyim diye bekliyorum gerci ben bu stresle daha cok beklerim suan iki hafta gecti ustunden testte yapamiorum cok erken diye
inş.. güzel haberler sizlerin olsun bizlerin osun inş... :) allhım herkesin göbüşünü doldursun amin
Dolsun göbüşler valla kilo almaya hiç bu kadar meraklı olmamıştım
kızlar fazla kafaya takmamak gerekiyor 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm şu an 9 haftalık hamileyim 5 haftalık olana kadar hiç belirtim yoktu sonrasında ateş basması bulantılar aşırı halsizlik oldu,, bi günüm diğer günü tutmuyor bi gün gayet iyiyim bi gün yataktan kalkamıyorum ve son 1 haftadır idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip olur inşallah,,
Bugün verdim sağlık ocağında yarın öğleden sonra alicaz hayirlisiyla bakalimkan tahlili yaptırdınız mı?
adetindne 2 haftamı geçti ? eger çyleyse yap hemen çıkarBenim daha bir hafta var ama ben adetimden sonraki gun olan iliskimden hamile kalmis olabilirmiyim diye bekliyorum gerci ben bu stresle daha cok beklerim suan iki hafta gecti ustunden testte yapamiorum cok erken diye
pardon cnm okumammışım daha bir haftan varmış 4 5 gun varken çıktı benm bi denersin olmazsa birde adetin geçince dene inş. vardırBenim daha bir hafta var ama ben adetimden sonraki gun olan iliskimden hamile kalmis olabilirmiyim diye bekliyorum gerci ben bu stresle daha cok beklerim suan iki hafta gecti ustunden testte yapamiorum cok erken diye
Canım benide herkes rüyasında gördü annem rüyasında gördü dogmus erkek cocugu 4 haftalık hamileyim inşallah sende hamilesindir malum olmustur inşallah Rabbim gönlünüze göre versinRüyamda erkek bebeğe hamile oldugumu gördüm.uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim da dun msj atti beni ruyasinda görmüş erkek bebeğim olmuş. Hamilemisin diye sordu.reglime bir hafta var hicbir belirtim yok.
Canim adet olacak gibi karın ağrısı varmiydiBel ağrısı ilk o başladı ben adet oluyorum sanmıştım bir kaç gün gecince iştah ve deli gibi su içme olayı başladı benim bulantım 8 hafta başladı daha bu hafta bitti baş dönmesi daha yeni başladı mesela bide mesela önceden hep idrar rengi koyulaşır sanırdım hani belirtilerde hep öle yazıyo ya hiç öyle olmadı cnm
ay darısı hayırlarla bana da inş yaklaşık 2 senedir olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmen dua edin bana dacanlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
Canım
Canım benide herkes rüyasında gördü annem rüyasında gördü dogmus erkek cocugu 4 haftalık hamileyim inşallah sende hamilesindir malum olmustur inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Tabii hala da var o günler geldiğindeCanim adet olacak gibi karın ağrısı varmiydi
Amin inşallah hic bisey icin sıkma canını Allahım güzel haberler nasip etsin keyfin yerine gelsin inşallahValla bilmiyorum canim. Hayirlisi olsun reglime 4 gün var hevesinde biraz kacti gibi bazi şeylerden dolayı.
İnsallah sanada nasip olur sakın stres yapma planlama benmde 8 aydır olmuodu dr takma sen taksnda olmucaksa olmaz zamana bırak kafanı dagıt dusunme dedi 1 ay sonra takmadim hamileyim suan insallah sanada nasip olur takmak stres etkiliomus Rabbim gönlüne göre en kısa zananda nasip etsin inşallahay darısı hayırlarla bana da inş yaklaşık 2 senedir olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmen dua edin bana da
amin canım inş hayırlısıyla olur ya ben çok takıyorum 21. ayımız olacak bu ay ya hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor artık kilom var ondan dolayı mı olmuyor demeye başladım yani sorun aramaya çalışıyorum kafamdan nasıl atacağım yaİnsallah sanada nasip olur sakın stres yapma planlama benmde 8 aydır olmuodu dr takma sen taksnda olmucaksa olmaz zamana bırak kafanı dagıt dusunme dedi 1 ay sonra takmadim hamileyim suan insallah sanada nasip olur takmak stres etkiliomus Rabbim gönlüne göre en kısa zananda nasip etsin inşallah
Bende senin gibiydim ister istemez tkılıor dantel örgü gibi bişilerle kafanı dagıt cnm bide dua et sonsuz nimetlerinden bizede nasip et de cnm inşallah nasip oluramin canım inş hayırlısıyla olur ya ben çok takıyorum 21. ayımız olacak bu ay ya hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor artık kilom var ondan dolayı mı olmuyor demeye başladım yani sorun aramaya çalışıyorum kafamdan nasıl atacağım ya
Cnm benim ben bir kursa yazıldım sonra işe girdim gerçekten takmadım olmuyosa olmuyo demekki hayırlı değil dedim biraz da yoruldum tedaviler iğneler ilaçlar bıkmıştım artık vazgeçtim işe başladığım ay hamile kaldım tam 5 . Yıl ama bu 4 yıl hep aklımda bebek vardı inanılmaz stresliydim o yüzden takma oyalancak bir şeyler bul kendineamin canım inş hayırlısıyla olur ya ben çok takıyorum 21. ayımız olacak bu ay ya hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor artık kilom var ondan dolayı mı olmuyor demeye başladım yani sorun aramaya çalışıyorum kafamdan nasıl atacağım ya
çok dua ediyorum canım sizler de dua edin sadece kafamdan atamıyorum hep aklımda bebekle eşimle birlikte oluyorumBende senin gibiydim ister istemez tkılıor dantel örgü gibi bişilerle kafanı dagıt cnm bide dua et sonsuz nimetlerinden bizede nasip et de cnm inşallah nasip olur