Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Adetim 2 gun gecikti. Sağ kasıgım da hafif hafif ağrı var. Hamile miymdir acaba

Bizimki planlı olmadı. Daha 4 aylık evliyiz. Daha zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorduk ama Rabbim böyle nasip etti.
sağlıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah. biz de 6 aylık evliyiz. bu ilk ayımız aslında ama nedense sabırsızım. formda okuyorum hep belirtilerinden bahsetmiş üyeler. öyle olunca bi umutsuzluğa kapılıyorum. inşallah bende de bebiş vardır. adetime 10 gün var. dua edin siz de benim için nolur.

belirtiler üzüerine istekleriniz olursa gün içinde cevaplarım
Benim bir hafta boyunca sol kasığım ağrıdı sonra ara ara kuyruk sokumumda ağrı hissettim ama şuan ağrım yok şimdi de çok fazla gaz sorunum var bide öğünlerden önce acıkıyorum ama sabah değil aksine akşamları yatmadan önce bulantım oluyo birde yumurtlama belirtilerim adetim biter bitmez oldu hamile olduğumu düşünüyorum ama yumurta onkadar erken çatlamış mıdır bilemiyorum bide ara ara çarpıntım oldu bide burnum kanadı bi defa test yapmaya korkuyorum regl günüm geçmedi daha sabırsızlanıyorum sizde benzer belirtiler var mıydı allah çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş

Bende hep okurdum hamilelik belirtilerini her ay kafamdan bir sürü hamilelik belirtisi çıkarırdım kendimce..ama Rabbim şükürler olsun nasip etti.belki yararı olur size;en önemli belirtisi histi...hissettim ama hissimin en büyük nedeni tek taraflı kasık batmasıydı..ara ara sancı şeklinde batma oluyordu adetime 3 gün varken..sonra sıcakta soğuk soğukta sıcak basıyordu.ki çok üşüyen biriyim eşim çok şaşırmıştı.ikide bir sıkıldım ben bunaldım offlayıp puflamaya başlamıştım. göğüslerimde şişkinlik vardı ama adet ten 1 hafta öncede şişerdi ve acırdı zaten hep ama bu sefer farkı sadece uçlarının acımasıydı.dokunamıyordum bile ki halen öyle.adet tarihimden 2 gün önce test yaptım ve iki çizgiyi anında gördümAllahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Benim göhüslerimde hiçbi değişiklik yok yaa ama adet olmadan önce de ğek bi değişiklik olmuyodu zaten test mi yapsam acaba

Benim göhüslerimde hiçbi değişiklik yok yaa ama adet olmadan önce de ğek bi değişiklik olmuyodu zaten test mi yapsam acaba
kaç gün varki canım adettine?ya bünyeden bünyeye değişiyormuş.benim günüm gelmeden belirtilerim oldu ve teste de cıktı.senin hiç belirtin var mı?

İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir. Ama siz de çok yenisiniz. Çok sıkıntı yapılacak bir durumunuz olduğunu sanmıyorum. İçinizi rahat tutun.

benimde adetime 7 gun var hiç bir belirti yok sadece akıntım var o kadar o kadar cok istiyorum ki bir çoçuğumuzun olmasını Rabiim inşallah nasip eder her küçük bebek gördüğümde içimden geçiriyorum Allahım ne olur bana da yaşat bu duyguyu diye bu ay da olmazsa doktoruma gidicem o bir sorun yok dedı ama ben yerimde duramıyorum kafaya takıyorum sürekli test alıp yapasım geliyor

Benim yumurta çatlama belirtilerim adetten hemen sonra oldu sonrasında bir hafta boyunca sol kasığımda ağrı oldu ve şişlik ara ara da kuyruk sokumjmda ağrı oldu sonra aşırı derecede gaz oldu ama akıntım yok o normalde de pek olmuyodu zaten

ovulasyondan sonra gebelik belirtileri var mıydı peki? kasıklarda batma, gögüslerde hassasiyet, belde ağrı, mide bulantısı vs

Benimde yumurtlama günümde kasiklarimda agri oldu ve birliktelik oldu .ama klasik agrim daha sonra geçti şuan hastaligima bir hafta var ne mide bulantisi ne klasik AĞRIDI ne goguslerde şişlik agri hic birşey yok.

Benimde reglime 7 gün var fakat hic belirtim yok sende varmi canim?

Rüyamda erkek bebeğe hamile oldugumu gördüm.uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim da dun msj atti beni ruyasinda görmüş erkek bebeğim olmuş. Hamilemisin diye sordu.reglime bir hafta var hicbir belirtim yok.

Benimde yumurtlama günümde kasiklarimda agri oldu ve birliktelik oldu .ama klasik agrim daha sonra geçti şuan hastaligima bir hafta var ne mide bulantisi ne klasik AĞRIDI ne goguslerde şişlik agri hic birşey yok.
Benim de bir haftam var şuan bütün belirtiler gitti hiçbi belirti yok iştah dışında

Benim yumurta çatlama belirtilerim çok erken oldu reglim biter bitmez buda ihtimal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…