Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Cnm benim ben bir kursa yazıldım sonra işe girdim gerçekten takmadım olmuyosa olmuyo demekki hayırlı değil dedim biraz da yoruldum tedaviler iğneler ilaçlar bıkmıştım artık vazgeçtim işe başladığım ay hamile kaldım tam 5 . Yıl ama bu 4 yıl hep aklımda bebek vardı inanılmaz stresliydim o yüzden takma oyalancak bir şeyler bul kendine
evet haklısın canım benim de 2 sene oldu üzülüyorum hep aklımda olarak yanaşıyorum eşime onu da strese sokuyorum ben zaten stresliyim de kpss çalışıyorum canım aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama üzülüyorum eskiden daha çok takıyordum şimdi biraz daha az takıyorum ama yine de takıyorum :KK43:(

evet haklısın canım benim de 2 sene oldu üzülüyorum hep aklımda olarak yanaşıyorum eşime onu da strese sokuyorum ben zaten stresliyim de kpss çalışıyorum canım aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama üzülüyorum eskiden daha çok takıyordum şimdi biraz daha az takıyorum ama yine de takıyorum :KK43:(
Canimm nasipte varsa taksan da takmasanda oluyo hic merak etme kafana takarsan olmaz diye dusunup hic uzmr kendini ben bile hamile kaldiysam herkes kalir ben bekarken bile cocugum olnaz kesin diyenlerdendim

Canimm esine oyle yaklasma o olay sirf cocuk icin olmasin suslen puslen kendini cok guzel seksi hisset anne olacam diye kadin vasfini yitirme erkekler hicc hoslanmiyo o durumdan yumurtlama gununu takip et ama esine yansitma icinden geliyo o gun gibi davran benim nacizane fikrim

Üzülme cnm elbet vakti zamanı vardır olur yani stres yapma ben dua edicem sana sende rahat bırak kendini düşünme

Canimm esine oyle yaklasma o olay sirf cocuk icin olmasin suslen puslen kendini cok guzel seksi hisset anne olacam diye kadin vasfini yitirme erkekler hicc hoslanmiyo o durumdan yumurtlama gununu takip et ama esine yansitma icinden geliyo o gun gibi davran benim nacizane fikrim
haklısın canım çok haklısın bu ay bakalım ne olacak 2 hafta kaldı bu ay da ALLAH nasip etmezse diğer ay aklımda olmamasına calışacağım sizler de dua edin çok sevinirim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin MEVLAM sizlere de bana da amin

Üzülme cnm elbet vakti zamanı vardır olur yani stres yapma ben dua edicem sana sende rahat bırak kendini düşünme
ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur evladın inş evlatlarınızdan gülersiniz tabii inş hayırlısıyla ben de inş amin

ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur evladın inş evlatlarınızdan gülersiniz tabii inş hayırlısıyla ben de inş amin
Amin canım inşallah Rabbim seni çok bekletmesin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

canlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
iyi akşamlar benimde adetmime 3 gün var dün tuvalette peçeteye kırmızı kan geldi normalde adetim koyu kahve leke şeklinde olur buakşam da kan testi yaptırdım 0,404 çıktı çok merak ediyorum 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyodu bu ay çatatma iğnesi vurduk onlarında etkisi olabilitmi

iyi akşamlar benimde adetmime 3 gün var dün tuvalette peçeteye kırmızı kan geldi normalde adetim koyu kahve leke şeklinde olur buakşam da kan testi yaptırdım 0,404 çıktı çok merak ediyorum 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyodu bu ay çatatma iğnesi vurduk onlarında etkisi olabilitmi
Adet gununuz gecsin oyle yaptirin test hatta adet gunu bi kac gun gecsin acele etmissiniz

ay darısı hayırlarla bana da inş yaklaşık 2 senedir olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmen dua edin bana da
hiç takma cnm bnm yalnız bak bn hep yumurtlama günümü hesapladım ovulasyon testi kullandım hiç olmadı bu ay bıuraktım hepsini takvimleri bile sildim attım takip etmycem dedim adetim bitti başladım ilişkiye gün aşırı hep adete 5 gün kalaana kadar oda kasıklarda çok hssasiyet oldu o yüzden bıraktık bak öle yaptığım ay oldu :) darısı inş sana olsun

cnm hiç bbilemem ama sanki bana adet olucaksın gibi geldi ... olsaydı çıkardı die biliyorum ama sen yinede bir adet gecikmeni bekle inş. hayırlısıyla olur cnm bnm :) kafana takma çok diycem ama bak ben hamiş kaldım halala burdayım

Kızlar benim adetim 2 gün gecikti. halbuki çok düzene girmişti. Normalde geçen ay narkoz + antibiyotik ve ağrı kesicilere rağmen gününde olmuştum. Adetten önce her zaman koltukaltıma kadar göğüslerim şişer dokunaman. Bu sefer hiç şişlik yok. Adet bitiminden 17 gün sonra ilişki olmuştu hamile olamam heralde

Kızlar benim adetim 2 gün gecikti. halbuki çok düzene girmişti. Normalde geçen ay narkoz + antibiyotik ve ağrı kesicilere rağmen gününde olmuştum. Adetten önce her zaman koltukaltıma kadar göğüslerim şişer dokunaman. Bu sefer hiç şişlik yok. Adet bitiminden 17 gün sonra ilişki olmuştu hamile olamam heralde
neden olmasın :) istiosan inş. vardır :) bence bir test yap varsa çıkar mutlka,a

benm de normlade şişser ama bu ay şişmedi ancak bu hafta şişyor :)

X