Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Bu anlattığın belirtiler adetten kaç gün önce başladı tahminen canım
Bel ağrısı ilk o başladı ben adet oluyorum sanmıştım bir kaç gün gecince iştah ve deli gibi su içme olayı başladı benim bulantım 8 hafta başladı daha bu hafta bitti baş dönmesi daha yeni başladı mesela bide mesela önceden hep idrar rengi koyulaşır sanırdım hani belirtilerde hep öle yazıyo ya hiç öyle olmadı cnm

Kizlar yardimmm cok korkuyorum:KK43:(( ben 25 gun once evlendim 25 ocakta son adetimdi adetlerim 35 gunde oluyor pko var ustelik:KK43:(adet 2 gun gecti kan testinde beta hcg 699.2 cikti dis geb3lik olabilir mi evlenip bu kadar erken ogrenen gebe kalan var mii:KK43:

Bel ağrısı ilk o başladı ben adet oluyorum sanmıştım bir kaç gün gecince iştah ve deli gibi su içme olayı başladı benim bulantım 8 hafta başladı daha bu hafta bitti baş dönmesi daha yeni başladı mesela bide mesela önceden hep idrar rengi koyulaşır sanırdım hani belirtilerde hep öle yazıyo ya hiç öyle olmadı cnm
Sağol canım ben de beklemedeyim

haklısınız. bende şuan halsizlik ve sık acıkma var. başka da belirti yok. rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. ne zamandır istiyorsunuz?
Aynısı bende de var 15 gün geçti. Cildircam. Testler hep negatif cikiyor ama ben inanıyorum ya varmis gibi geliyor. Allahım nasip eder size de bana da inşallah

Rüyamda erkek bebeğe hamile oldugumu gördüm.uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim da dun msj atti beni ruyasinda görmüş erkek bebeğim olmuş. Hamilemisin diye sordu.reglime bir hafta var hicbir belirtim yok.
Olur inşallah. Allah yardımcı olsun.

Kizlar yardimmm cok korkuyorum:KK43:(( ben 25 gun once evlendim 25 ocakta son adetimdi adetlerim 35 gunde oluyor pko var ustelik:KK43:(adet 2 gun gecti kan testinde beta hcg 699.2 cikti dis geb3lik olabilir mi evlenip bu kadar erken ogrenen gebe kalan var mii:KK43:
canım muhtemelen hamilesin :) tebrikler dış gebelik sanırsam degerler çok yüksek ouyro ve kese görünmüyor bnm arkdaşımın adet oldu 10 gün snra tekrar knama oldu oozaman degeri 10000 çıktı üstüne gördü sandık dış gebelikmiş. kanam falan yapıo o ama snn gayet iyi gibi ne güzellll

Cacu112 benzese çok az bir akinti oluyor adetine 5 günüm var. Hamile olduğunu öğrenmeden önce ne gibi belirtiler yasadin bizimle paylasirmisin?
benm yumurtlama günümden adetime kadar kasık ağrım hiç geçmedi... adete 5 gün kala kahverengi akıntım oldu
hasta oluyorum sandım ama değilmiş :) yorgunluk oldu halszilik kendimi çok dinledim ne olucak acaba diye...
bulantı falan olmadı kasıklarda haasasiyet oldu ilişkiye giremedim mesela adete 5 gün kala okadar hassastı.
ara ara vaginamda zonklama oldu göğüslerim hiç acımadı. birde içimden bir ses bebeğin geldi ededi hep bnde hep konuştum gunaydın annem diye inşallah allahım sizlerede nasip eder... kahverengi leke adetime 5 gün kala başladı günde bir kree iki kere falan oldu adet günüme kadar devam etti sı-ona doktor progestan verdi şimdi yok çok şükür...

canım muhtemelen hamilesin :) tebrikler dış gebelik sanırsam degerler çok yüksek ouyro ve kese görünmüyor bnm arkdaşımın adet oldu 10 gün snra tekrar knama oldu oozaman degeri 10000 çıktı üstüne gördü sandık dış gebelikmiş. kanam falan yapıo o ama snn gayet iyi gibi ne güzellll
Ayyy Canimm insallah cok sagol icime su serptin

cacu112 cacu112 başka belirtilerin oldumu hamileliğini ne zaman ogrendin
canm hamilelelğimi adete 5 gün kaala kahverengi akıntım olunca arkadaşın zoruyla idrar testi yaptım çok silik çıtkı sonra inanmadım bir başka marka ile tekrar yaptım yine hayalet çizgi çıktı sonra acilde kan verdim 107 çıktı kimyasal olabilr dediler üzüldüm 2 gün snra 202 oldu 3 günsra 996 oldu

Kizlar dunden beri surekli forumdayim her yazilani okuyorum hepsinden kendime pay cikariyorum herseyi hamilelige yoruyorum kafayi yiycem galiba :110: Allah hepimizn gonlune gore versin
Hepimiz aynı durumdayız canım :) amin inş ,senin kaç gün var adetine

X