Ben bugun hamilelik testi yaptim ve sonuç negatif ne kadar uzuldum anlatamam hayat iste bazisi cok ister olmaz bazisi istemez olur o bebegin sucu neki sizin zevkinizin kurbani oluyo ya duzgun korunucaktiniz yada evleniceksiniz bebegin sucu ne onu aldiriyorsunuzben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..
Gerçek dışı mı ??!! Yok yalandan sallıyorum burda canım sıkıldı ne yazsam diye düşündüm !!!! Ben burda problemimi yazdım. Beni linç etmeniz için yazmadım..!! Ha şunu da diyeyim, korundum tüh keşke Yanımda olsaydınız o an korunup korunmadığımı görmüş olurdunuz !! Evet davranışları ağzı hep küfürlü oluşu büyük küçük bilmeyen bir insan türü bu sebepten dolayı da gelecek düşünemiyorum ! .. nerden öğrendim, tersten öğrendim tabi ki! 2 hafta da olduğum yazıyor onu da geçtim doktor da aynı şeyi söyledi! E yani bana az güven verseydi zaten herseye göğüs gerip evlenirdim ..1-korunduğun halde nasıl hamile kaldın?
2-iki haftalık hamile olduğunu nasıl anladın?
bebeğin tutunup tutunmayacağı bile belli değildir iki haftada.
bebeğin babasıyla evlenmek istemiyorsun anladığım kadarıyla. yoksa durum böyleyken düşünmezdin bile direkt evlenirdin.
3-ne oldu da adamdan soğudun bu kadar?
bebek 2 haftalıksa belli ki yeni ilişkiye girmişsiniz.
4-sallantıda ilişkimiz var demişsiniz madem öyle neden adamla neden ilişkiye girdiniz?
5-hadi girdiniz neden içinize boşalmasına razı oldunuz? (biraz net oldu kusura bakmayın)
bana biraz gerçek dışı geldi bilemedim...
Yazanlardan en mantıklı konuşanı sensin ciddensakın sakın aklından bile geçirme.keşke olmasaydı ama olmuş artık.ilerde gerçekten seveceğin bir adam çıkacaktır karşına.bu olaydan alman gereken dersleri aldığına inanıyorum.
Aynı durumda değiliz az empati yapın lütfen!!Ben bugun hamilelik testi yaptim ve sonuç negatif ne kadar uzuldum anlatamam hayat iste bazisi cok ister olmaz bazisi istemez olur o bebegin sucu neki sizin zevkinizin kurbani oluyo ya duzgun korunucaktiniz yada evleniceksiniz bebegin sucu ne onu aldiriyorsunuz
Kolay diyen oldu muNe kadar kolayda aldirin diyiveriosunuz? Tecavuze mi ugramis istemeden mi olmus aldirin diosunuz? Cana kiydirmak ne kadar kolay sizin icin.
Tarif edemiyorum duygularımı ama aşk diye bir şey kalmadı içimdeSevmediğin; sadece alışkanlık olan bir adamdan mı çocuk sahibi oldun ???
İyi de aşk olmayan biri ile neden beraberlik yaşıyorsun ????Tarif edemiyorum duygularımı ama aşk diye bir şey kalmadı içimde
Teşekkür ederimHayır kaçmayın.Sevglin evlenme taraftari mi bunu ogren.Daga sonra Annenle bir konus.durumu anlat evleneceginizi soyleyin.Evet cok kizarlar belki hasta olurlar ama aldirinca da vicdan azabi cekeceksin ve bir cana mal olacaksin.Biraz guclu olman lazim her kotu seyi solicekler cunku.ama olsun elinden geleni yap derim.aldirma.Rabbim istemeseydi bu bebegi sana vermezdi canm.Bu da senin imtihanin
Bilse zaten bana kaç diyecek. Bunu da ben istemiyorum. Doğru kişi olmadığına inanıyorumÇok farklı düşünüyoruz gerçekten. Ben her önüne gelenle yatsın kadın da erkek de, hayat bundan ibaret demedim. Korunma konusunda iki taraf da eşit sorumluluğa sahip ayrıca. Konu sahibi daha erkek arkadaşıyla paylasmamis bile, belki çocuk hadi gel evlenelim diyecek. Bunlar hep önyargı işte.
Yani bu önce yaş, sonra eğitim durumunu belirtip ben her şeyi gördüm, yaşadım, biliyorum demek biraz komik oluyor. Ben öğretmenim, ben de okudum o okulları yani. Neden belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum. Farklı düşünüyoruz, olay bu. Herkesin kendince de sebepleri var.Evet farklı düşünüyoruz :)
Bende evlenmeden bu tarz durumların makul olmadığını söylüyorum :)
Maalesef .. bağnaz yapıda ve at gözlüğü ile dünyaya bakan biri değilim.. 4 yıl ünv çeko okuyup üzerine yüksek yapan biri olarak her ne kadar herşey'i görmüş, bilmiş te olsam... bu tarz durumların evlenmeden makul olmadığını, evlenmeden cinsellik konusun da kimseye güvenilmemesi taraftarıyım.
Tabi ki evlilik te bir kumar.. ama evlenmeden partnerin ile birliktelik yaşamak ve evlendikten sonra birliktelik yaşamak birbirinden çok farklı duygular ve dünyalar .. ( BANA GÖRE )
herkesin düşüncesine dediğim gibi elbette ki saygım var..
Bağnaz, cahil, dünya ya at gözlüğü ile bakmadığımı yani yaşantımın bu olmadığını belirtiyorum :)Yani bu önce yaş, sonra eğitim durumunu belirtip ben her şeyi gördüm, yaşadım, biliyorum demek biraz komik oluyor. Ben öğretmenim, ben de okudum o okulları yani. Neden belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum. Farklı düşünüyoruz, olay bu. Herkesin kendince de sebepleri var.
Zırt diye aldır dedigine gore sana kolay gelmişKolay diyen oldu mu
Biz evliyiz ve cok rahatlikla korunmadan iliskiye girebiliyoruzAynı durumda değiliz az empati yapın lütfen!!
Siz evlisiniz! Ben de evli olsam, aldırmayı düşünmezdim !!
Çare var mıZırt diye aldır dedigine gore sana kolay gelmiş
Sen kafana koymussun aldırmayi.ne diye gelmis burda soruosun?Bizde sana yardim etmeye calisiorz.Çare var mı
Nasıl bir cümledir bu. Siz nereden bileceksiniz ilişkileri. Yada gerçekten çok asosyalsiniz dünyada olan biteni bilmiyorsunuz. Yularda bir kadın bir dert anlatmış kimsenin haddine değil kusura bakmayın onu yargılamak. Büyük konuşmayın herkezib evladı var. Ayrıca evlenmeden hamile kalıp o kadar çok evlenen seven aşık olan mutlu bir evlilik geçiren insanlar tanıyorum. Kötü düşünceleriniz için üzülmelisinizAhh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
Asosyal mi :) Canımmmm :)Nasıl bir cümledir bu. Siz nereden bileceksiniz ilişkileri. Yada gerçekten çok asosyalsiniz dünyada olan biteni bilmiyorsunuz. Yularda bir kadın bir dert anlatmış kimsenin haddine değil kusura bakmayın onu yargılamak. Büyük konuşmayın herkezib evladı var. Ayrıca evlenmeden hamile kalıp o kadar çok evlenen seven aşık olan mutlu bir evlilik geçiren insanlar tanıyorum. Kötü düşünceleriniz için üzülmelisiniz
Evli insanlar birbirini sevmiyor mu su durumda.Ahh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?