Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Ben bugun hamilelik testi yaptim ve sonuç negatif ne kadar uzuldum anlatamam hayat iste bazisi cok ister olmaz bazisi istemez olur o bebegin sucu neki sizin zevkinizin kurbani oluyo ya duzgun korunucaktiniz yada evleniceksiniz bebegin sucu ne onu aldiriyorsunuz

Gerçek dışı mı ??!! Yok yalandan sallıyorum burda canım sıkıldı ne yazsam diye düşündüm !!!! Ben burda problemimi yazdım. Beni linç etmeniz için yazmadım..!! Ha şunu da diyeyim, korundum tüh keşke Yanımda olsaydınız o an korunup korunmadığımı görmüş olurdunuz !! Evet davranışları ağzı hep küfürlü oluşu büyük küçük bilmeyen bir insan türü bu sebepten dolayı da gelecek düşünemiyorum ! .. nerden öğrendim, tersten öğrendim tabi ki! 2 hafta da olduğum yazıyor onu da geçtim doktor da aynı şeyi söyledi! E yani bana az güven verseydi zaten herseye göğüs gerip evlenirdim ..

sakın sakın aklından bile geçirme.keşke olmasaydı ama olmuş artık.ilerde gerçekten seveceğin bir adam çıkacaktır karşına.bu olaydan alman gereken dersleri aldığına inanıyorum.
Yazanlardan en mantıklı konuşanı sensin cidden

Aynı durumda değiliz az empati yapın lütfen!!
Siz evlisiniz! Ben de evli olsam, aldırmayı düşünmezdim !!

Teşekkür ederim

Bilse zaten bana kaç diyecek. Bunu da ben istemiyorum. Doğru kişi olmadığına inanıyorum

Yani bu önce yaş, sonra eğitim durumunu belirtip ben her şeyi gördüm, yaşadım, biliyorum demek biraz komik oluyor. Ben öğretmenim, ben de okudum o okulları yani. Neden belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum. Farklı düşünüyoruz, olay bu. Herkesin kendince de sebepleri var.

Bağnaz, cahil, dünya ya at gözlüğü ile bakmadığımı yani yaşantımın bu olmadığını belirtiyorum :)
Dediğim gibi düşüncelerimiz farklı :) Herkesin düşüncesi kendine..
* Evlenmeden bu durumu yaşayıp sonra ahlanıp vahlanan herkes benim gözümde hayata mağlup başlamış demektir ..

Sevgiler

Aynı durumda değiliz az empati yapın lütfen!!
Siz evlisiniz! Ben de evli olsam, aldırmayı düşünmezdim !!
Biz evliyiz ve cok rahatlikla korunmadan iliskiye girebiliyoruz

Ahh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
Nasıl bir cümledir bu. Siz nereden bileceksiniz ilişkileri. Yada gerçekten çok asosyalsiniz dünyada olan biteni bilmiyorsunuz. Yularda bir kadın bir dert anlatmış kimsenin haddine değil kusura bakmayın onu yargılamak. Büyük konuşmayın herkezib evladı var. Ayrıca evlenmeden hamile kalıp o kadar çok evlenen seven aşık olan mutlu bir evlilik geçiren insanlar tanıyorum. Kötü düşünceleriniz için üzülmelisiniz

Asosyal mi :) Canımmmm :)

Benim kötü düşüncem değil, maalesef hayatın kuralı bu o kadar sosyal bir insanım kii ondan buna dayanarak konuşuyorum :) kötü düşünce derken asosyal derken şuan sizin yaptığınız ne peki? yargılamak, ön yargı vs .. diyebilir miyiz ?
Düşünce özgürlüğü diye bir şey demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Burası da açık bir platform; bu benim düşüncem. Sizde benim düşünceme saygı duymak zorun da değilsiniz kiiiii.. neden zorunuza gitti anlayamadım.

Hmmm herneysee Sevgiler

Ahh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
Evli insanlar birbirini sevmiyor mu su durumda.

Konu sahibi henuz bebek degil bir hucre aldirma iz gerekirse bile bu bir gercek. Bebek dogunca hayati mahvolacaksa siz de mutsuz olacaksaniz eziyet etmeyin bebege.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…