Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz , allah herkesin evladını bağışlasın , herkesin karşısına vicdan merhamet sahibi insanlar çıkartsın inşallah , ben bayanların artık bunları yaşamasını istemiyorum , hiç bir doğmamış günahsızın bir hata uğruna yaşama hakkının elinden alınmasını istemiyorum

Tüm dilekleriniz için teşekkürler. Umarım hayat sizin içinde mükemmel olur.. Anne olamayacağım demişsiniz. Annelik sadece doğurmak değildir. Biyolojik anne olmak zorunda değilsiniz. Anne olmak bence yeterli..
Tabi ki belki düşünmüşsünüzdür ya da başka fikirleriniz vardır .. ama birçok annesiz babasız terkedilmiş çocuklar evrenin biryerinde bizleri bekliyor. Eğer kendi kanımdan, canımdan bir çocuk sahibi olamayacaksam mutlaka 1 tane çocuğa aile olurdum, olmak isterdim

bende çok teşekkür ederim inşallah allah herkesin gönlüne göre versin , evet annelik hissinin olması , minicik bir cana sahip olmak zaten dünyanın en mükemmel hissi , eşimden ayrılıyorum bir evlat edinemedim fakat ilgilendiğim gücümün yettiğince elimden geleni yaptığım küçük canlarım var , bu kadar evlat sahibi olabilmek için can atarken biryerde benim sevgime ihyiyacı olan o minik yürekleri zaten göz ardı edemem :)

Amin canim

Çok farklı düşünüyoruz gerçekten. Ben her önüne gelenle yatsın kadın da erkek de, hayat bundan ibaret demedim. Korunma konusunda iki taraf da eşit sorumluluğa sahip ayrıca. Konu sahibi daha erkek arkadaşıyla paylasmamis bile, belki çocuk hadi gel evlenelim diyecek. Bunlar hep önyargı işte.

Evet farklı düşünüyoruz :)
Bende evlenmeden bu tarz durumların makul olmadığını söylüyorum :)
Maalesef .. bağnaz yapıda ve at gözlüğü ile dünyaya bakan biri değilim.. 4 yıl ünv çeko okuyup üzerine yüksek yapan biri olarak her ne kadar herşey'i görmüş, bilmiş te olsam... bu tarz durumların evlenmeden makul olmadığını, evlenmeden cinsellik konusun da kimseye güvenilmemesi taraftarıyım.
Tabi ki evlilik te bir kumar.. ama evlenmeden partnerin ile birliktelik yaşamak ve evlendikten sonra birliktelik yaşamak birbirinden çok farklı duygular ve dünyalar .. ( BANA GÖRE )
herkesin düşüncesine dediğim gibi elbette ki saygım var..

ikiz miydi başıının sağolsun.

aldirmayin bebeginizi bebegi olmayanlara evlatlık verin.
çok üzüldüm.

Evet canım tek yumurta ikizleriydi
doktorun kalbi durmuş ölmüş dediği dünya başıma yıkılıyor.
ben evlat acisini bilirim.
karnımda 8aylık bebegimi kaybettim 4 yıl önce..
o acisi yaklaşalı 4 yıla çok az kaldi .
30,08,2015 yılıydı

Üzerinden ne kadar zaman gçerse geçsin , unutulmuyor değil mi

Evet canım tek yumurta ikizleriydi

Tekrar başın sağolsun canım bu üzüntünün tarifi yok biliyorum benim açtığım konudada bir bayan ikizlerini kaybetmişti ama doktoru korunma demiş hemen ardından adet görmeden hamile kaldı. Allah sonsuz kudret sahibi hem verir hem alır ... Ben inanıyorumki senin benim ve herkesin o kaybettiğimiz yavrularımız yaşasalardı bizim için hayırlı olmayacaktı . Allah'a çok şükür ki daha kötüsünü yaşamadık. Evladını doğuma yakın veya doğduktan sonra kaybeden anneleri gördükçe çok şükretmemiz lazım inşâllah sağlıkla nasip edecek bigün sanada edecek ben buna inanıyorum sende inan kardeşim

İnşallah canım.. Bana da işte doktorum 3 ay korun dediği için mecbur olarak korkudan tedirginlikten dolayı bekliyorum..2 regl dönemi daha beklyeceğim.. sonrasında rabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum umarım çok bekletmez
Rabbim sana da sabırv versin.. tezz zaman da kucaklarımız dolsun inşallah

Başın sağolsun kardeş çok zor seninki daha zor durum mahşerde şefaat ederler inşâllah

Korunduğum halde hamile kaldım ..
1-korunduğun halde nasıl hamile kaldın?
2-iki haftalık hamile olduğunu nasıl anladın?
bebeğin tutunup tutunmayacağı bile belli değildir iki haftada.
bebeğin babasıyla evlenmek istemiyorsun anladığım kadarıyla. yoksa durum böyleyken düşünmezdin bile direkt evlenirdin.
3-ne oldu da adamdan soğudun bu kadar?
bebek 2 haftalıksa belli ki yeni ilişkiye girmişsiniz.
4-sallantıda ilişkimiz var demişsiniz madem öyle neden adamla neden ilişkiye girdiniz?
5-hadi girdiniz neden içinize boşalmasına razı oldunuz? (biraz net oldu kusura bakmayın)
bana biraz gerçek dışı geldi bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…