inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz , allah herkesin evladını bağışlasın , herkesin karşısına vicdan merhamet sahibi insanlar çıkartsın inşallah , ben bayanların artık bunları yaşamasını istemiyorum , hiç bir doğmamış günahsızın bir hata uğruna yaşama hakkının elinden alınmasını istemiyorumTeşekkür ederim, Allah razı olsun.
Benim de anlatmak istediğim bu tam olarak. gerçekten tam olarak bu .. Bende zamanınla çokk kişi ile konuştum görüştüm, flört ettim aynı sizin yaptığınız gibi niyeti pis olan herkesten koşarak uzaklaştım. evlendim; aldatıldım, boşandım. İkinciye evlendim. Bekaretim olmadığı halde şuan ki eşim ile evlenene kadar yakın temas kurmadım. Hoş eşimin de niyeti hiçbir zaman bu olmadı zaten..
Kimsenin hayatını sorgulamıyoruz elbette yapan kendine yapar.herkesin hayatı kendine.
Ama keşke bu durumları yaşayanlar korunma yöntemlerini de bilse de..olan masum canlara olmasa.
Tüm dilekleriniz için teşekkürler. Umarım hayat sizin içinde mükemmel olur.. Anne olamayacağım demişsiniz. Annelik sadece doğurmak değildir. Biyolojik anne olmak zorunda değilsiniz. Anne olmak bence yeterli..inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz , allah herkesin evladını bağışlasın , herkesin karşısına vicdan merhamet sahibi insanlar çıkartsın inşallah , ben bayanların artık bunları yaşamasını istemiyorum , hiç bir doğmamış günahsızın bir hata uğruna yaşama hakkının elinden alınmasını istemiyorum
bende çok teşekkür ederim inşallah allah herkesin gönlüne göre versin , evet annelik hissinin olması , minicik bir cana sahip olmak zaten dünyanın en mükemmel hissi , eşimden ayrılıyorum bir evlat edinemedim fakat ilgilendiğim gücümün yettiğince elimden geleni yaptığım küçük canlarım var , bu kadar evlat sahibi olabilmek için can atarken biryerde benim sevgime ihyiyacı olan o minik yürekleri zaten göz ardı edemem :)Tüm dilekleriniz için teşekkürler. Umarım hayat sizin içinde mükemmel olur.. Anne olamayacağım demişsiniz. Annelik sadece doğurmak değildir. Biyolojik anne olmak zorunda değilsiniz. Anne olmak bence yeterli..
Tabi ki belki düşünmüşsünüzdür ya da başka fikirleriniz vardır .. ama birçok annesiz babasız terkedilmiş çocuklar evrenin biryerinde bizleri bekliyor. Eğer kendi kanımdan, canımdan bir çocuk sahibi olamayacaksam mutlaka 1 tane çocuğa aile olurdum, olmak isterdim
Amin canimSizi çokkk iyi anlıyorum...
Rabbim çocuklarınıza uzun ömürler versin. Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah.. Ben hala toparlanamadım, ama toparlanmaya calısıyorum inşallah Rabbim tez zaman da tekrar nasip eder..
Herşeyde bir hayır vardır diyorum, diyecek çok birşey yok. veren de o alan da
Çok farklı düşünüyoruz gerçekten. Ben her önüne gelenle yatsın kadın da erkek de, hayat bundan ibaret demedim. Korunma konusunda iki taraf da eşit sorumluluğa sahip ayrıca. Konu sahibi daha erkek arkadaşıyla paylasmamis bile, belki çocuk hadi gel evlenelim diyecek. Bunlar hep önyargı işte.Tutku aşkın tabi ki parçası..cinsellik tutku olmadan bir evlilik bile yeri geliyor yürümüyor. seks erkeğin kadına verdiği zarar elbette ki değil.. Herkesin kendi düşüncesi tabi ki düşüncenize saygı duyabilirim ama aa evet haklısınız kabul ediyorum diyemem, çokkkkkk o kadar çokkkk erkek tanıyorum kii daha evlenmeden etmeden ilişkiye girip bekaretini verip sonrada vermeseydin diyen adamlar, daha doğrusu erkekler.
Çünkü adamlık ile erkeklik arasında çok ince bir çizgi vardır; ve maalesef bu çizgiyi çoğu kişiler kuramıyor.
Bende evliyim, hatta 2. evliliğim.. bende cinselliğe önem veriyorum ama bu hayatının adamı ile olmalı.. önüne her çıkan kişi ile beraber olup sonra hamile kalıp aa o beni kabul etmez diye düşündüren erkekler ile değil.
Evet farklı düşünüyoruz :)Çok farklı düşünüyoruz gerçekten. Ben her önüne gelenle yatsın kadın da erkek de, hayat bundan ibaret demedim. Korunma konusunda iki taraf da eşit sorumluluğa sahip ayrıca. Konu sahibi daha erkek arkadaşıyla paylasmamis bile, belki çocuk hadi gel evlenelim diyecek. Bunlar hep önyargı işte.
ikiz miydiMaalesef kuzumm.. Doktor bana bebeklerim için ikisinin de kalbi durmuş dediğinde; kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi diye doktora soru sorduğumu biliyorum nasıl bir bilinç altı ise..
kürtajdan sonra ikisini de mi aldınız bari birini alsaydınız ben diğeri ile yaşardım demiştim.
işte Rabbim kiminden alıyor; kimine veriyor.
Buna da şükür ne diyelimm
Evet canım tek yumurta ikizleriydiikiz miydibaşıının sağolsun.
doktorun kalbi durmuş ölmüş dediği dünya başıma yıkılıyor.Evet canım tek yumurta ikizleriydi
doktorun kalbi durmuş ölmüş dediği dünya başıma yıkılıyor.Evet canım tek yumurta ikizleriydi
Üzerinden ne kadar zaman gçerse geçsin , unutulmuyor değil midoktorun kalbi durmuş ölmüş dediği dünya başıma yıkılıyor.
ben evlat acisini bilirim.
karnımda 8aylık bebegimi kaybettim 4 yıl önce..
o acisi yaklaşalı 4 yıla çok az kaldi .
30,08,2015 yılıydı
hiç unutamadim ömür geçse dahi unutamam..Üzerinden ne kadar zaman gçerse geçsin , unutulmuyor değil mi
hiç unutamadim ömür geçse dahi unutamam..Üzerinden ne kadar zaman gçerse geçsin , unutulmuyor değil mi
Rabbim ona uzun ömürler versin inşallaahhhiç unutamadim ömür geçse dahi unutamam..
Allaha çok şükür bi kardeşi var.
Evet canım tek yumurta ikizleriydi
İnşallah canım.. Bana da işte doktorum 3 ay korun dediği için mecbur olarak korkudan tedirginlikten dolayı bekliyorum..2 regl dönemi daha beklyeceğim.. sonrasında rabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum umarım çok bekletmezTekrar başın sağolsun canım bu üzüntünün tarifi yok biliyorum benim açtığım konudada bir bayan ikizlerini kaybetmişti ama doktoru korunma demiş hemen ardından adet görmeden hamile kaldı. Allah sonsuz kudret sahibi hem verir hem alır ... Ben inanıyorumki senin benim ve herkesin o kaybettiğimiz yavrularımız yaşasalardı bizim için hayırlı olmayacaktı . Allah'a çok şükür ki daha kötüsünü yaşamadık. Evladını doğuma yakın veya doğduktan sonra kaybeden anneleri gördükçe çok şükretmemiz lazıminşâllah sağlıkla nasip edecek bigün sanada edecek ben buna inanıyorum sende inan kardeşim
doktorun kalbi durmuş ölmüş dediği dünya başıma yıkılıyor.
ben evlat acisini bilirim.
karnımda 8aylık bebegimi kaybettim 4 yıl önce..
o acisi yaklaşalı 4 yıla çok az kaldi .
30,08,2015 yılıydı
Zaten ben hamileyim deme. Sadece evlenmek istediğini söyle bu kadar basit.Aileme bunu açıklayamam kaçmam gerekir bir tek seçeneğim o olur
1-korunduğun halde nasıl hamile kaldın?Korunduğum halde hamile kaldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?