• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Evli insanlar birbirini sevmiyor mu su durumda. 😂

Konu sahibi henuz bebek degil bir hucre aldirma iz gerekirse bile bu bir gercek. Bebek dogunca hayati mahvolacaksa siz de mutsuz olacaksaniz eziyet etmeyin bebege.
Yahu hayır onu o anlam da demedim :D
Diğer mesajlarım da var hangi anlamda söylediğim.. Ben evlenmeden yaşanılan beraberliklere karşıyım. İnsan evlenmeden bir kadını evlilik anlamında hayatına almadan özeline dokunamaz, dokunmamalı. Bunu kastediyorum. Günümüzde ki çoğu erkekler alacağını alıp daha sonra yol verme girişimin de bunu anlatmak istedim o cümlem de.. Allahımmmm çıldıriciimmmmm :D

Sizi yargilamak ahlak bekciligi yapmak kimseye dusmez ama nacizhane fikrim bebegin sakın caniyla oynamayin.belki hayatiniza butun guzel mutluluklari o bebek getirecek bilemezsiniz...

Yahu hayır onu o anlam da demedim :KK70:
Diğer mesajlarım da var hangi anlamda söylediğim.. Ben evlenmeden yaşanılan beraberliklere karşıyım. İnsan evlenmeden bir kadını evlilik anlamında hayatına almadan özeline dokunamaz, dokunmamalı. Bunu kastediyorum. Günümüzde ki çoğu erkekler alacağını alıp daha sonra yol verme girişimin de bunu anlatmak istedim o cümlem de.. Allahımmmm çıldıriciimmmmm :KK70:

Karsi olabilirsiniz ama dokunamaz gibi keskin bir kelime kullaninca severken dokunmak istryrn erkege elektrik carpar gibi bir sey oluyor. Dokunmamali sizin dusunceniz ama dokunamaz cok farkli bir anlam. 😂

Karsi olabilirsiniz ama dokunamaz gibi keskin bir kelime kullaninca severken dokunmak istryrn erkege elektrik carpar gibi bir sey oluyor. Dokunmamali sizin dusunceniz ama dokunamaz cok farkli bir anlam. 😂
Elektrik çarpması olarak değerlendirmedim, yorumumu yazarken :KK51:
Düşüncemi beyan ettim. En doğal hakkım olarak :)
İsteyen istediği ile istediğini yapar umrum dışı elbette :) bu benim kendi şahsi fikrim, düşüncelerim. Bende evliyim, eşime ah hayatım bana dokunma insan sevdiğine dokunmamalı, ya da dokunamaz elektrk çarpar gibi konuşmuyorum :)
Hatta 2. evliliğim biliyor musunuz :) bekaretim olmadığı halde eşim bana, evlenene kadar dokunmadı, söylediği ve konuştuğu tek cümle ' bu tarz beraberliklerin evlenince olmasından yanayım, eğer ki bir erkeğin canı çok çekiyor ise dışarda bu işi yapan milyonlarca insan var, gerekli hijyeni sağladıktan sonra gayet tabi beraber olabilirler; insanların evlenmeyeceği ya da normal flört ettiği kızlara-kadınlara bu tarz yaklaşımları daha sonra ise onları hiç tanımıyor havaları çok itici, kadın olmak zor ' demişti.. :)

dediğim gibi herkesin düşüncesi kendine özeldir. Sevgiler:KK24:

Elektrik çarpması olarak değerlendirmedim, yorumumu yazarken :KK51:
Düşüncemi beyan ettim. En doğal hakkım olarak :)
İsteyen istediği ile istediğini yapar umrum dışı elbette :) bu benim kendi şahsi fikrim, düşüncelerim. Bende evliyim, eşime ah hayatım bana dokunma insan sevdiğine dokunmamalı, ya da dokunamaz elektrk çarpar gibi konuşmuyorum :)
Hatta 2. evliliğim biliyor musunuz :) bekaretim olmadığı halde eşim bana, evlenene kadar dokunmadı, söylediği ve konuştuğu tek cümle ' bu tarz beraberliklerin evlenince olmasından yanayım, eğer ki bir erkeğin canı çok çekiyor ise dışarda bu işi yapan milyonlarca insan var, gerekli hijyeni sağladıktan sonra gayet tabi beraber olabilirler; insanların evlenmeyeceği ya da normal flört ettiği kızlara-kadınlara bu tarz yaklaşımları daha sonra ise onları hiç tanımıyor havaları çok itici, kadın olmak zor ' demişti.. :)

Ben dusuncenizden bahsetmedim. Kullanilan kelimenin yanlisligindan bahsettim. "Dokunamaz" vr "dokunmamali" arasinda farklar var. "Ben uygun gormuyorum bence dokunmamali" demek ile "dokunamaz" demek farkli. Neden "dokunamaz" mesela dokunursa ne olur? Burada teknik bir problem varmis gibi. "Dokunmamali" ise hos olmayan sonuclar dogurabilir anlamina geliyor.

Ben dusuncenizden bahsetmedim. Kullanilan kelimenin yanlisligindan bahsettim. "Dokunamaz" vr "dokunmamali" arasinda farklar var. "Ben uygun gormuyorum bence dokunmamali" demek ile "dokunamaz" demek farkli. Neden "dokunamaz" mesela dokunursa ne olur? Burada teknik bir problem varmis gibi. "Dokunmamali" ise hos olmayan sonuclar dogurabilir anlamina geliyor.
O halde yineliyorum :)
İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz, dokunamaz :)

ben cümleyi ne anlam da yazdığımı biliyorum, sonra ki mesajlarım da da bu kelimenin ne anlama geldiği yeterli derecede açık ve net :) En azından elektrik çarpması ile ilgili bir durum söz konusu değil :) Diğer mesajları mı okuduysanız gayet açıklayıcı şekilde yazıyor aslında cümlenin anlam içeriği.. O yüzden bence tartışmaya kapalı. Net :)

İyi Günler :KK24:

Gerçek dışı mı ??!! Yok yalandan sallıyorum burda canım sıkıldı ne yazsam diye düşündüm !!!! Ben burda problemimi yazdım. Beni linç etmeniz için yazmadım..!! Ha şunu da diyeyim, korundum tüh keşke Yanımda olsaydınız o an korunup korunmadığımı görmüş olurdunuz !! Evet davranışları ağzı hep küfürlü oluşu büyük küçük bilmeyen bir insan türü bu sebepten dolayı da gelecek düşünemiyorum ! .. nerden öğrendim, tersten öğrendim tabi ki! 2 hafta da olduğum yazıyor onu da geçtim doktor da aynı şeyi söyledi! E yani bana az güven verseydi zaten herseye göğüs gerip evlenirdim ..
öncelikle bir sakin ol... yazdığım mesajda seni linç edecek bir şey yok. kafama tam oturmayan soruları sordum o kadar.soruların cevabını net olarak verip gerçekliğini ona göre açıklayabilirdin.
gelecek düşünmediğin biriyle ilişkiye giriyorsan bizden akıl almana gerek yok sen zaten kendi keyfine göre yaşıyorsun ne diyelim...
ayrıca korundum tüh keşke yanımda olsaydınız,görmüş olurdunuz ne demek ne biçim bir üslup bu? :işsiz:
size hayatta başarılar diliyorum bu tavrınızla.

bu ne kadar çirkin bi düşünce tarzı, bir erkeğin canı çok çekerse dışarıda çok kadın var, valla şu an şoktan şoka giriyorum.
İNSANLARIN canı genelde sevdiği insanla birlikte olmayı ister..
peki merak ettim siz bu düşünce tarzını nasıl kabul ettiniz, kocanızın canı çekti diye mesela parasıyla başkasıyla birlikte olmasını kabul edebilir misiniz..

bu ne kadar çirkin bi düşünce tarzı, bir erkeğin canı çok çekerse dışarıda çok kadın var, valla şu an şoktan şoka giriyorum.
İNSANLARIN canı genelde sevdiği insanla birlikte olmayı ister..
peki merak ettim siz bu düşünce tarzını nasıl kabul ettiniz, kocanızın canı çekti diye mesela parasıyla başkasıyla birlikte olmasını kabul edebilir misiniz..
Kocamın canı evli iken çekerse benimle birlikte olabilir hanımefendi siz neden tribe girdiniz ki onu anlayamadım ?? Her insanın canı sevdiği ile birlikte mi olmak istiyor buna emin misiniz ?? Peki o zaman binbir hile yolu ile kandırılan kızlar, kadınlar neyin nesi ??? alacağını alıp sonra yarı yolda bırakan erkekler neyin nesi ?
Düşünce tarzını kabul edip etmediğimi nereden neye dayanarak çıkardınız ? Kocamın canı çekemez, çekerse de evde eşi var. para ile beraber olabileceği bir durum yok.
Mesajları okuyun sonra yorum yapın.

Lütfen.. Konuşulan durum ve konu farklı. Cımbız ile çekmeyiniz lafları

Kocamın canı evli iken çekerse benimle birlikte olabilir hanımefendi siz neden tribe girdiniz ki onu anlayamadım ?? Her insanın canı sevdiği ile birlikte mi olmak istiyor buna emin misiniz ?? Peki o zaman binbir hile yolu ile kandırılan kızlar, kadınlar neyin nesi ??? alacağını alıp sonra yarı yolda bırakan erkekler neyin nesi ?
Düşünce tarzını kabul edip etmediğimi nereden neye dayanarak çıkardınız ? Kocamın canı çekemez, çekerse de evde eşi var. para ile beraber olabileceği bir durum yok.
Mesajları okuyun sonra yorum yapın.

Lütfen.. Konuşulan durum ve konu farklı. Cımbız ile çekmeyiniz lafları
tribe falan girmedim, bir kadının böyle bir düşünce tarzından üzüntü duydum.

zaten birlikte olmaktan sadece erkekler zevk alıyor dimi, kadınlar hiçbir şey hissetmiyor, alacağını alan erkekler ne demek.. kandırılan kızlar falan.. siz 70 lerde falan mı yaşıyorsunuz acaba? erkekler hala kızların gazozuna ilaç atıyor dimi..

kendiniz demişsiniz eşinizin evlenmeden önce parayla birlikte olma muhabbetini, gelmişsiniz bana çemkiriyorsunuz, çok komiksiniz.. evliyken de dokunmasın birbirini sevenler o zaman..

zaten birlikte olmaktan sadece erkekler zevk alıyor dimi, kadınlar hiçbir şey hissetmiyor, alacağını alan erkekler ne demek.. kandırılan kızlar falan.. siz 70 lerde falan mı yaşıyorsunuz acaba? erkekler hala kızların gazozuna ilaç atıyor dimi..

kendiniz demişsiniz eşinizin evlenmeden önce parayla birlikte olma muhabbetini, gelmişsiniz bana çemkiriyorsunuz, çok komiksiniz.. evliyken de dokunmasın birbirini sevenler o zaman..

Yok ben 80 lerden geldim :)
Ya bütün mesajlarımı okumamışsınız; gelmiş burada yorum yapıyorsunuz bana :)
Neyse polemiğe giripte ban yemek istemiyorum çok haklısınız hanımefendi, sizsiniz okey :KK51:

Aynı durumda değiliz az empati yapın lütfen!!
Siz evlisiniz! Ben de evli olsam, aldırmayı düşünmezdim !!
Gercekten cok ozur dilerim ben testte negatif gorunce cok uzuldum ben okadar isterken sizin istemeyipte olmasina yani durumunuz cok kotu ben olsam napardim.hic bilmiyorum.Allah kolaylik versin ama katil olacagini unutma

Tüp bebek bölümünü okuyun derim ben de tüp bebek tedavisi oldum sonuç bekliyoruz, yediğim iğnelerin kullandığım ilaçların haddi hesabı yok , 20-30 bin civarı maddi anlamda, hormonların vs. Manevi duygusal anlamda yıpranmışlık bir tarafa , okuyunca gözlerim doldu o kadar çok isteyen insan varken olmuyorken istemeden olanları görmek üzdü beni . Bu da hepimizin imtihanı demek ki..durumunuz çok zor keşke böyle olmasaymış anlıyorum sizi ailenize bir şey diyemezsini ama sanırım evlilik dışı ilşkiyi göze alabildiğinize göre ailesel anlamda çok katı bi ailede olmadığınızı düşünüyorum, ayrılacak dahiolsanız bu çocuğun babasının bilme hakkı var durumu söylemelisiniz ona bence ve en azından annenize söyleyin o size akıl verecektir büyükler bizim düşüşemediğimizi düşünürler tecrübe sonuçta. Üzüleceksiniz belki bazı şeylerinizi de kaybedeceksiniz ama bu da bedelidir yaşananların,siz bence buna tek başınıza karar vermeye çalışmaktan vazgeçin , allah yardımcınız olsun.

ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..
27 yaşında bu kadar cahil olamazsınız milyon tane korunma yolu varken neden dikkat etmezsiniz anlamıyorum ama yinede erkek arkadaşınızla konuşun eğer o kabuk ederse aileler ilerde kusse de kirilsada evkatsiniz sizde barisirlar boyke hikayeler çok küçük bir kalbi öldürmeden önce bunları bir gözden geçirmenizi en azından annenizle paylaşmanizi tavsiye edrim

Ahh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
yazdığınız mesaj çok çirkin bir zihniyete dayanıyor
ne demek insan sevdiğine dokunamaz.
böyle adamlar kabul eder mi kadını demişsiniz sanki kadın hayat kadınıymış adam da şeyinin peşinde koşan kızla sadece o yüzden görüşen biriymiş gibi.
bu zihniyet artık değişsin ya...

Allah kolaylık versin. Hamile olduğunuz dışarıdan 4,5 aya kadar pek belli olmuyor. Hamile olduğunuzu ailenize anlatmayıp acilen evlenmek istediğinize ikna edebilirsiniz belki onları. Yani bebek harika birşey ne bileyim. Bir de her iki durumda da aileniz bir yaştan sonra pek yanınızda olmayacak bu hayatı siz yaşıyorsunuz. Onlara durumdan bahsederseniz önce bağırıp çağıracak sonunda bir çözüm aramak zorunda kalacaklar. Yani güç bir durum ama herşeyin bir çözümü var

2 yıldır ılışkın olan bır adamdan bahsedıyorsun eşşek gıbı kabul etmek zorunda bu cocugu sızde babanızı anannızı bu kadar dusunuyor olsaydınız musade etmedıklerı bır ılışkıye devam edıp ustune bırlıkte olup hamıle kalmazdınız hemen sıkısınca karnınızdakını aldırın ne guzel dunya ya yedıgınız haltların sorumlulugunu almalısınız kı 13 yasında cahıl cuhela cocukta degılsınız karnınızdakıde bır can yıllar sonra arattırır yaradan sonra o zaman da ben anne olamıyorum dıye aglarsınız

allah ıyılıgınızı versın hemı kız yıl 2019 evet modern bı cagda yasıyoruz sözzde) ah be guzelım şöyle bişey var erkekler sevgılı oldugu her kadınla bırlıkte olmak ıster ve evet alacagını alır ıs cıddıyete bındıgınde ben kız olmayan bırını aıleme gelın dıye göturemem der bunun orneklerı oldukca fazlaa kendı rızanla kendı ıradenle yasayıp sonra benı kandırdı evlenecektık dıye zır zır aglamanın bır anlamı yok kadın olmak yada asık olmak kendını kullandırtmayı gerektırmez ve evet bencede seven adam namusu olana kadar cınsellık yonunde sevdıgı kadına dokunmaz ha ıstınalar yok mu var ama malumunuz ıstısnalar kaıdeyı bozmaz bu forumda o kadar cok okudum kı sevgılımden hamıleyım ailem duyarsa benı öldurur zırvalıklarını kımse sorumlulugunu alamayacgı şeylerı yasamak ıcın can atmasın o zaman ben bu tarz olayları yasayan kadınlara hem cınsım olamalarına ragmen hıc uzulemıyorum acıkcası benı baglayan tek yanı o masum gunahsız yavrular

Back