• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

ha
Merhaba, ilişkiniz devam ediyorsa halen ve erkek arkadaşınız güvenilir biri ise isterseniz söyleyip fikrini alın. Ama gelecek göremiyorsanız ve bebeği dünyaya getirmeme kararı alırsanız da sizin kararınız elbette, herkese saygı duymak düşer. O durumda isterseniz konuyu erkek arkadaşınızla hiç paylaşmayın, hele bir de ayrıldıktan sonra başkalarına da anlatabilecek biri ise bilmemesi daha iyi olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
+1

Evlenmeden bence dokunamaz. Öpmek sarılmak bunlar farklı duygular durumlar. Ama henüz daha evlenmediğin, önünü görmediğin, söz, nişan, evlilik teklifi vs yapmadığınız bir kızın bekaretine dokunacak bir erkek tanımadım; tanımıyorum da. 29 yaşındayım.. hayatın çemberinden yeteri kadar geçmiş biri olarak konuşuyorum.
Seksi erkeğin kadına verdiği bir zarar olarak mi görüyorsunuz? İki tarafın da rızası varsa, bunun ne gibi bir zararı olabilir? Yaslarimiz aynı, ben de çok şey gördüm. Ve insan sevdiğine dokunamaz lafı kadar itici çok az cümle duydum. İnsan asıl sevdiğine dokunur, dokunmadan duramaz. Tutku aşkın parçasıdır.

Benim de kürtajdan 1,5 ay geçti .. doktor 3 ay korunman gerek dedi de.. ondan sorayım dedim ..
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin. :dua:

Amin canım sanada geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın 🤲 bence 3 ay beklemene gerek yok zaten adet olunca rahim temizleniyor benim burda açtığım bi konu var çok hamiş kalanlar oldu bi bayan vardı ikizlere hamileydi birini düşürdü diğerini de birkaç hafta önce kaybetti kürtaj oldu hatta o benden sonra kürtaj olmuştu ama doktoru ona korunma demiş kürtaj kanaması bittikten sonra 2 günde bir denemiş nasip bu ya... Hiç adet görmeden tekrar hamile kaldı
Olacağı varsa oluyor zaten. Bende kürtaj sonrası sadece 1 adet bekledim o günden beri korunmuyorum Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada banada🤲

Seksi erkeğin kadına verdiği bir zarar olarak mi görüyorsunuz? İki tarafın da rızası varsa, bunun ne gibi bir zararı olabilir? Yaslarimiz aynı, ben de çok şey gördüm. Ve insan sevdiğine dokunamaz lafı kadar itici çok az cümle duydum. İnsan asıl sevdiğine dokunur, dokunmadan duramaz. Tutku aşkın parçasıdır.
Tutku aşkın tabi ki parçası..cinsellik tutku olmadan bir evlilik bile yeri geliyor yürümüyor. seks erkeğin kadına verdiği zarar elbette ki değil.. Herkesin kendi düşüncesi tabi ki düşüncenize saygı duyabilirim ama aa evet haklısınız kabul ediyorum diyemem, çokkkkkk o kadar çokkkk erkek tanıyorum kii daha evlenmeden etmeden ilişkiye girip bekaretini verip sonrada vermeseydin diyen adamlar, daha doğrusu erkekler.
Çünkü adamlık ile erkeklik arasında çok ince bir çizgi vardır; ve maalesef bu çizgiyi çoğu kişiler kuramıyor.
Bende evliyim, hatta 2. evliliğim.. bende cinselliğe önem veriyorum ama bu hayatının adamı ile olmalı.. önüne her çıkan kişi ile beraber olup sonra hamile kalıp aa o beni kabul etmez diye düşündüren erkekler ile değil.

Amin canım sanada geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın 🤲 bence 3 ay beklemene gerek yok zaten adet olunca rahim temizleniyor benim burda açtığım bi konu var çok hamiş kalanlar oldu bi bayan vardı ikizlere hamileydi birini düşürdü diğerini de birkaç hafta önce kaybetti kürtaj oldu hatta o benden sonra kürtaj olmuştu ama doktoru ona korunma demiş kürtaj kanaması bittikten sonra 2 günde bir denemiş nasip bu ya... Hiç adet görmeden tekrar hamile kaldı
Olacağı varsa oluyor zaten. Bende kürtaj sonrası sadece 1 adet bekledim o günden beri korunmuyorum Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada banada🤲
Valla korkuyorum bende ne bileyim.. 2-3 adet göreyim diyorum 1 regl dönemi geçirdim şuan yeni bitti sayılır iştee

keşke demek için malesef çok geç , yarını hiç düşünmeden anlık zevk , mutluluk için şimdi günahsız bir yavruya kıyacaksınız , kusura bakmayın bu konuda haddinden fazla hassas biriyim , benki 7 yıl 1 evlat için nelere katlandım hayatımda neleri feda ettim tahmin dahi edemezsiniz

Kaçın mı diyorsunuz şimdi. Kaçmaktan başka çarem yok o zaman. Böyle aileme açıklayamam çünkü
Hayır kaçmayın.Sevglin evlenme taraftari mi bunu ogren.Daga sonra Annenle bir konus.durumu anlat evleneceginizi soyleyin.Evet cok kizarlar belki hasta olurlar ama aldirinca da vicdan azabi cekeceksin ve bir cana mal olacaksin.Biraz guclu olman lazim her kotu seyi solicekler cunku.ama olsun elinden geleni yap derim.aldirma.Rabbim istemeseydi bu bebegi sana vermezdi canm.Bu da senin imtihanin

keşke demek için malesef çok geç , yarını hiç düşünmeden anlık zevk , mutluluk için şimdi günahsız bir yavruya kıyacaksınız , kusura bakmayın bu konuda haddinden fazla hassas biriyim , benki 7 yıl 1 evlat için nelere katlandım hayatımda neleri feda ettim tahmin dahi edemezsiniz
Sizinle aynı düşüncedeyim. ve bu düşüncem ömür boyunca bu şekilde gidecek.
evlenmeden, yapılan her türlü zevkk maalesef böyle sonuçlar doğurabiliyor. ve olan maalesef yavrulara oluyor.

Sizinle aynı düşüncedeyim. ve bu düşüncem ömür boyunca bu şekilde gidecek.
evlenmeden, yapılan her türlü zevkk maalesef böyle sonuçlar doğurabiliyor. ve olan maalesef yavrulara oluyor.
m.ö devirlerde diyiliz , korunmasız ilişkinin sonucu belli , kime neye güvenip ki birde sonu olmayacak bir ilişki yaşayıp sonucundada bir cana kıyılıyor , hayatımın sonuna kadar bu tarz olayları kabullenmem mümkün diyil , çünki ben asla anne olamayacak biriyim ve bebek denilince hassasiyetim hat safhada

m.ö devirlerde diyiliz , korunmasız ilişkinin sonucu belli , kime neye güvenip ki birde sonu olmayacak bir ilişki yaşayıp sonucundada bir cana kıyılıyor , hayatımın sonuna kadar bu tarz olayları kabullenmem mümkün diyil , çünki ben asla anne olamayacak biriyim ve bebek denilince hassasiyetim hat safhada
Benim de anlatmak istediğim tam olarak bu; insan sevdiğine dokunmz derken bunu kastediyorum. Kızcağız çaresiz ki buraya bu şekilde konu açıyor :) Bu hikayenin sonu belli.. bebek alınacak , cocuk kendi yoluna devam edecek kız ise ömür boyu bunun vebalini çekecek.
bu tarz ilişkiler evlenince yaşanılır. aman her önüme gelenle ilişki yaşayayım hamile kalayım nasılsa aldırırım diyerekten değil ya da erkeğin bu tarz düşünceleri ile değil
orda bir can atıyor. ne olursa olsun ister 2 haftalık olsun ister 2 aylık vs vs hiç önemli değil.. daha 1 ay önce 3 aylık bebeklerimi aldırdım. kalpleri durduğu için aldırmak zorunda kaldım.. ama kendimi resmen sanki onları ben öldürmüşüm gibi hssediyorum.

Aynen canım bende yaklaşık 3,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum unutamıyorum hala çok zor Allah tekrar yaşatmasın😟 sen kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın peki? İnşâllah sağlıcakla kavuşursun bebeğine
Amin canim. Kurtajdan 40 gun sonra adet oldum. Adetten bir sonraki ay hamile kaldim. Bebegim dunyaya geldi. Şimdi 22 aylik oldu kızım. Kızım 15 aylikken tekrar hamile olduğumu ogrendim. Süpriz bebek. Rabbim sanada en kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın. Isteyen herkese nasip etsin.🙏

Amin canim. Kurtajdan 40 gun sonra adet oldum. Adetten bir sonraki ay hamile kaldim. Bebegim dunyaya geldi. Şimdi 22 aylik oldu kızım. Kızım 15 aylikken tekrar hamile olduğumu ogrendim. Süpriz bebek. Rabbim sanada en kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın. Isteyen herkese nasip etsin.🙏
Yaaa kürtajınız için çok çok geçmiş olsun..
Bende 1,5 ay önce ikizlerim karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kürtajdan tam 30 gün sonra da adet oldum.. ama adetim şimdiye kadar hiç sürmediği kadar sürdü ve tam 13 gün :oha:
doktorum bana 3 aydan önce yasak dedi :( Kasım'a kadar bekleyeceğiz..

Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler size de bolll sabır versin

Su forumda kaç tane konu okudum çocuk sahibi olmak için can atanları siz de aldırmayı mi düşünüyorsunuz valla ne diyeyim ya sonra çocuk sahibi olamazsaniz bunuda düşünmek lazım annem babam yıkıLirmis yikilirlar ama yinede yasarlar o masum yavrunun yıkılmak gibi bir seçeneği bile yok aklinizi başına alın babasına söyleyin tek başınıza asla karar almayın

Benim de anlatmak istediğim tam olarak bu; insan sevdiğine dokunmz derken bunu kastediyorum. Kızcağız çaresiz ki buraya bu şekilde konu açıyor :) Bu hikayenin sonu belli.. bebek alınacak , cocuk kendi yoluna devam edecek kız ise ömür boyu bunun vebalini çekecek.
bu tarz ilişkiler evlenince yaşanılır. aman her önüme gelenle ilişki yaşayayım hamile kalayım nasılsa aldırırım diyerekten değil ya da erkeğin bu tarz düşünceleri ile değil
orda bir can atıyor. ne olursa olsun ister 2 haftalık olsun ister 2 aylık vs vs hiç önemli değil.. daha 1 ay önce 3 aylık bebeklerimi aldırdım. kalpleri durduğu için aldırmak zorunda kaldım.. ama kendimi resmen sanki onları ben öldürmüşüm gibi hssediyorum.
öncelikle başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm evlatlarınız için :( kimse yanlış anlamasın kimsenin özel hayatına karışmak diyil amacım haddime düşmez zaten kendi adıma bende genç oldum bende birileri ile çıktım , ama evlenmeden bu tarz bir ilişki asla düşünmedim düşünen erkektende koşarak kaçtım , seven sevdiğine zarar vermezki şimdi ne oldu yaptığı hatanın bedelini tek başına bir cana kıyarak ödüyor , peki sevgili nerde ? bu sitede yaşı 20 nin altında olan birçok genç kızımız var ve hergün buna benzer bir çok konu açılıyor allah aşkına size yalvarıyorum biraz mantıklı düşünün çok seviyorsa evlensinnnnn evlenmeden bu tarz bir ilişki yaşamayın

Mâşallah ne iyi olmuş🤩 cinsiyeti ne peki? benimde 23 aylık bir oğlum var çok şükür. Oğlum 17 aylıkken 2.yi düşünmeye başladım oldu ama kürtajla sonuçlandı nasip değilmiş...inşâllah yaşım daha fazla ilerlemeden tez zamanda banada bütün isteyenlerede sağlıklı nasip eder🤲 geçen ay ovulasyon testi kullandım pik günlerini ve sonrasını değerlendirdim tutmadı nasipte varsa uğraşmadan bile oluyor

ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..
Bir halt yiyorsunuz bari arkasında durun,hem ayrıca korunma diye bir şey var hangi çağda yaşıyorsunuz acaba? Neyse sadece bebeğe üzüldüm.

öncelikle başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm evlatlarınız için :KK43: kimse yanlış anlamasın kimsenin özel hayatına karışmak diyil amacım haddime düşmez zaten kendi adıma bende genç oldum bende birileri ile çıktım , ama evlenmeden bu tarz bir ilişki asla düşünmedim düşünen erkektende koşarak kaçtım , seven sevdiğine zarar vermezki şimdi ne oldu yaptığı hatanın bedelini tek başına bir cana kıyarak ödüyor , peki sevgili nerde ? bu sitede yaşı 20 nin altında olan birçok genç kızımız var ve hergün buna benzer bir çok konu açılıyor allah aşkına size yalvarıyorum biraz mantıklı düşünün çok seviyorsa evlensinnnnn evlenmeden bu tarz bir ilişki yaşamayın
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Benim de anlatmak istediğim bu tam olarak. gerçekten tam olarak bu .. Bende zamanınla çokk kişi ile konuştum görüştüm, flört ettim aynı sizin yaptığınız gibi niyeti pis olan herkesten koşarak uzaklaştım. evlendim; aldatıldım, boşandım. İkinciye evlendim. Bekaretim olmadığı halde şuan ki eşim ile evlenene kadar yakın temas kurmadım. Hoş eşimin de niyeti hiçbir zaman bu olmadı zaten..
Kimsenin hayatını sorgulamıyoruz elbette yapan kendine yapar.herkesin hayatı kendine.
Ama keşke bu durumları yaşayanlar korunma yöntemlerini de bilse de..olan masum canlara olmasa.

Yaaa kürtajınız için çok çok geçmiş olsun..
Bende 1,5 ay önce ikizlerim karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kürtajdan tam 30 gün sonra da adet oldum.. ama adetim şimdiye kadar hiç sürmediği kadar sürdü ve tam 13 gün :oha:
doktorum bana 3 aydan önce yasak dedi :( Kasım'a kadar bekleyeceğiz..

Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler size de bolll sabır versin
Tesekkur ederim. Sizede cok gecmis olsun. Pes etmeyim benim hikayem de cok kötü. Cok zorluklar yaşadım. 4 yil uğraştım. 2 klomem,2 aşılama ,4 tup bebek denemem oldu. Tup bebeklerde 3 denemem pozitif ama 3 kayipla kizima sahip oldum. 1.gebeligimde gelisimi durdu,ikinci gebeligimde kalbi durdu. 3 gebeligim ikiz biri düştü kizim sukurler olsun doğdu. Burada yazarken hikaye cok kısa ama yasananlar cok agir ki bunu sizin gibi yasayanlar anlar. Mesela konu sahibi okur gecer ici cız etmez. Dogal yolla hamile kalamadigim icin esimin istegi uzerine kizim 6 aylikken korunmayi biraktim. Olursa olur olmazsa olmaz mantigi ile. Olmayacagina cok emindim. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumi ogrendim. Oyleki o ay annemdeydim. 1 iliski ile hamile kaldim. Diyecegim o ki pes etme. Rabbim zamani gelince insallah sizede nasip edecektir.
Kurtaj sonrasi ben hic korunmadim.

Tesekkur ederim. Sizede cok gecmis olsun. Pes etmeyim benim hikayem de cok kötü. Cok zorluklar yaşadım. 4 yil uğraştım. 2 klomem,2 aşılama ,4 tup bebek denemem oldu. Tup bebeklerde 3 denemem pozitif ama 3 kayipla kizima sahip oldum. 1.gebeligimde gelisimi durdu,ikinci gebeligimde kalbi durdu. 3 gebeligim ikiz biri düştü kizim sukurler olsun doğdu. Burada yazarken hikaye cok kısa ama yasananlar cok agir ki bunu sizin gibi yasayanlar anlar. Mesela konu sahibi okur gecer ici cız etmez. Dogal yolla hamile kalamadigim icin esimin istegi uzerine kizim 6 aylikken korunmayi biraktim. Olursa olur olmazsa olmaz mantigi ile. Olmayacagina cok emindim. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumi ogrendim. Oyleki o ay annemdeydim. 1 iliski ile hamile kaldim. Diyecegim o ki pes etme. Rabbim zamani gelince insallah sizede nasip edecektir.
Sizi çokkk iyi anlıyorum...
Rabbim çocuklarınıza uzun ömürler versin. Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah.. Ben hala toparlanamadım, ama toparlanmaya calısıyorum inşallah Rabbim tez zaman da tekrar nasip eder..
Herşeyde bir hayır vardır diyorum, diyecek çok birşey yok. veren de o alan da

Ben evlat diye hastahane hastahane gezerken siz neyse bişey demiyorum kırıcı olabilirim micik kalbe çok yazık çok ben çok zor bulacağım için çok kıymetli benim evlatlarım
Bütün kalbimle katılıyorum size böyle yazanları gördükçe içim parçalanıyor resmen ben her ay umutla beklerken onların böyle bir mucizeyi yok etmek istemeleri 🥺

Back