Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Bilse zaten hemen gel der bana , ben ailemi düşünüyorum yıkılırlar başlarına bir iş gelse hep kendimi sorumlu tutarım
Bunu baştan düşünecektin. Karninda bir can var. O cani almak kolay mi sanıyorsun. Ben bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. 1 hafta rüyamda bebegimi aglarken gördüm. Ölü oldugu halde. Konusun sevgilinizle kabul ediyorsa birlikte çıkın ailenizin karşısına. Mutlaka aileniz bir cozum yoluna gider. O bebege sahip olmak icin insanlar ne acılar cekiyor ne paralar döküyor. Yazık valla yazık. Bebege yazik

Korunduğum halde hamile kaldım ..

Sevgi kalmadı ona karşı sadece alışkanlık o kadar.. kaçmayı seçersem ilerde pişman olurum diye çok korkuyorum

Rabbine ne diceksin???Ben bu konuda cok netim ve hassasim.Ne aciklama yaparsan yap aldırmamandan yanayim.

Sevgi kalmadı ona karşı sadece alışkanlık o kadar.. kaçmayı seçersem ilerde pişman olurum diye çok korkuyorum
sakın sakın aklından bile geçirme.keşke olmasaydı ama olmuş artık.ilerde gerçekten seveceğin bir adam çıkacaktır karşına.bu olaydan alman gereken dersleri aldığına inanıyorum.

Bence arkadaşına söyle belki çabalayacak ailene kendisini kabullendirmek için. Hele bir kapılarını çalın sen de baba ben istiyorum artık evlenecek olan benim diye bir tepki koy. Çabalamadan hemen cana kıymak nedir? Ailene kötü bişey olacak yıkılacak diye sorumluluk alamıyosn ama o günahsız bebeğe kıyacak can alacak kadar sorumluluk alabiliyosun öyle mi! Yazık olur sana da ahiretine de. O bebeğe can olun can almayın. Annesi bbası olarak evlenmek için savaşın en son çare kaçın evlenin nolacak geri gelirsiniz sizi kucağınızda torunuyla kabul ederler. Onlar size buna mecbur bırakırsa.

Aynen canım bende yaklaşık 3,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum unutamıyorum hala çok zor Allah tekrar yaşatmasın sen kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın peki? İnşâllah sağlıcakla kavuşursun bebeğine

Aileme bunu açıklayamam kaçmam gerekir bir tek seçeneğim o olur

Bebeği kendimi geçtim ailemin sağlını düşünüyorum

Kimse sana aileni sil demiyor zaten herşey güzellikle halledilebilir bu ikinizin elinde
sen en kolay yolu seçiyosun ama bunun bi bedeli var bunu unutma

sakın sakın aklından bile geçirme.keşke olmasaydı ama olmuş artık.ilerde gerçekten seveceğin bir adam çıkacaktır karşına.bu olaydan alman gereken dersleri aldığına inanıyorum.
Aldım tabi ki. Burada yazanları da anlıyorum tepki verenleri de. Ama ben hamile kalmak istemedim.

Kimse sana aileni sil demiyor zaten herşey güzellikle halledilebilir bu ikinizin elinde
sen en kolay yolu seçiyosun ama bunun bi bedeli var bunu unutma
Hep içimde yaşayacağım acıyı biliyorum. Ama ne yapayım şimdi kafam çok karışık işin içinden çıkamıyorum

Hep içimde yaşayacağım acıyı biliyorum. Ama ne yapayım şimdi kafam çok karışık işin içinden çıkamıyorum

Güzel kardeşim sen bu adamla 2 yıldır birliktesin birbirinizi sevmeme gibi bi ihtimal yok heralde çocuk yaptığınıza göre
İkinizinde ailesi zorba, gaddar, maganda falan mı niye ailelerden bu kadar korkuyosun?
İkinizde beraber oturup evlenmek istediğinizi kesin dille söylersiniz 27 yaşındasın sen kendi kararlarını verme yetkisine sahipsin
Ailen neden reddedecek kötü insanlar mı bunlar? Ben 27 yaşımda evlendim benim içinde çok zordu eşimle internette tanıştım çok zorluklar çektik ama çaba vermeden mükâfatını alamazsın. Oturun konuşun beraber çareler arayın . Kaş aldırmaya gitmiyosun can bu can sadece manevi acı yaşamak değil bunun hesabını da düşün
Senin ailen mafya değil neticede evlenmenin yollarını aramak bu kadar zor değil

Canım sen başladın mı tekrar bebek için ??

İnsan sevdiğine niye dokunamasin?
Evlenmeden bence dokunamaz. Öpmek sarılmak bunlar farklı duygular durumlar. Ama henüz daha evlenmediğin, önünü görmediğin, söz, nişan, evlilik teklifi vs yapmadığınız bir kızın bekaretine dokunacak bir erkek tanımadım; tanımıyorum da. 29 yaşındayım.. hayatın çemberinden yeteri kadar geçmiş biri olarak konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…