Ahh diloşum ahh...Erkek arkadaşınla konuşsan sonuçta sevdiğin birinden hamilesin şu an da
Çok yazık gülüm bee çok üzüldüm çok şey var diyecek ama az çok sizler anladınız sizde çok şey demek istiyorsunuz ama nafileAhh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
Maalesef kuzumm.. Doktor bana bebeklerim için ikisinin de kalbi durmuş dediğinde; kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi diye doktora soru sorduğumu biliyorum nasıl bir bilinç altı ise..Çok yazık gülüm bee çok üzüldüm çok şey var diyecek ama az çok sizler anladınız sizde çok şey demek istiyorsunuz ama nafile
Cok üzüldüm canım benim napalim veriyor alıyor rabbim vardır bir hayırı benim kızdığım nokta aldırmaları bağrı korunun madem yapıyorsunuz ben 4.5 senedir evlat diye ağlaya ağlaya imanın gevrediMaalesef kuzumm.. Doktor bana bebeklerim için ikisinin de kalbi durmuş dediğinde; kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi diye doktora soru sorduğumu biliyorum nasıl bir bilinç altı ise..
kürtajdan sonra ikisini de mi aldınız bari birini alsaydınız ben diğeri ile yaşardım demiştim.
işte Rabbim kiminden alıyor; kimine veriyor.
Buna da şükür ne diyelimm
Merhaba, ilişkiniz devam ediyorsa halen ve erkek arkadaşınız güvenilir biri ise isterseniz söyleyip fikrini alın. Ama gelecek göremiyorsanız ve bebeği dünyaya getirmeme kararı alırsanız da sizin kararınız elbette, herkese saygı duymak düşer. O durumda isterseniz konuyu erkek arkadaşınızla hiç paylaşmayın, hele bir de ayrıldıktan sonra başkalarına da anlatabilecek biri ise bilmemesi daha iyi olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..
Erkek arkadasinin da bilmeye hakkı var.Belki de hersey daha farkli olacak.Hemen nisan dugun vs. Yapilabilir.Bole bisey icin bir cana kıyılirmı? Sevdigin kisiden bebegin.yasinda musait.bence annene aciklamadan once erkek arkadasinla konus.Onunda niyeti varsa kiyma canim bebegine.ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..
Ne kadar kolayda aldirin diyiveriosunuz? Tecavuze mi ugramis istemeden mi olmus aldirin diosunuz? Cana kiydirmak ne kadar kolay sizin icin.Aldırın bence. Bebek size mutluluk değil sıkıntı getirir bu durumda
Bilse zaten hemen gel der bana , ben ailemi düşünüyorum yıkılırlar başlarına bir iş gelse hep kendimi sorumlu tutarımErkek arkadaşınla konuşsan sonuçta sevdiğin birinden hamilesin şu an da
Öyle bir şey olurda açıklarsam erkek arkadaşıma gel kaç diyecek bana biliyorum bunu. Kaçsam ailem beni silecek. Ve bende hep bunun acısıyla yaşayacağım. Aileme nasıl açıklarım bu durumu ne derim diyemem kiErkek arkadasinin da bilmeye hakkı var.Belki de hersey daha farkli olacak.Hemen nisan dugun vs. Yapilabilir.Bole bisey icin bir cana kıyılirmı? Sevdigin kisiden bebegin.yasinda musait.bence annene aciklamadan once erkek arkadasinla konus.Onunda niyeti varsa kiyma canim bebegine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?