işinin mesleğinin olması çok iyi bebeğin ve kendin kimseye muhtaç olmayacaksa senin için ayakta kalmak çok daha kolay olur karşı taraftan da maddi destek alırsınız mutlaka
bu arada söylemek bana kolay diyeceksiniz de anladığım kadarıyla yoğun stres altındasınız benden size tavsiye biraz olayları akışına bırakıp stresin size ve bebeğinize zarar vermesini engellemeye çalışın stres hormonları etkiliyor hormanlarda sağlığımızı etkiliyor
işim mesleğim var ama aldığım maaşla anneme ev kirasına veriyorum dediiğiniz gibi destek olur ben işin maddi kısmını pek düşünmüyorum maddiyat bir şekilde hallediliyor..evet çok stres altındayım küçük bir şey bana büyük gibi geliyor olayı bir zaman akışına bırakıyorm daha sonra tekrar stres üzüntü...mesela dün evde küpem ve kolyem kaybolmuş onlar kayboldu diye hüngür hüngür ağladım birikimlerim oluyor böyle işte bu haftasonu görüşeceğiz erkek arkadaşımla doktora gitmicem zaten. aldırmayacağımı vs konuşacağım eve gelince büyük ihtimal yıkım içinde olcm çünkü onun fikri değişmeyecek yine ben yokum diyecek anneme de pzt söyleyeceğim zaten ama kolay söyler miyim bilmiyormm