• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

dün erkek arkadaşım tekrar aradı bu işi çözmemiz lazım dedi güzellikle .konuştuk annnesi ona eger istiyorsan böyle bir olay da olmuşken evlendirelim sizi demeiş erkek arkadaşım ben onunla bu şekilde zoraki evlenmek istemiyorum ilerde zaten güzellikle evlenirim demiş erkek arkadaşım bana herşey daha güzel olacak ilerde evlenedebiliriz bu hiç belli olmaz ben bu zamana kadar senin yanında oldum şimdiden sonra da yanında olacağım cok degerlisin benim için sen görüşmeyeli de ben kabul etmem boyle zor durumda seni yalnız bırakmam dedi ben .de o zaman bunu yaparsak söz takacağız dedim o da tamam bunu da düşüneceğim sen kalbini ferah tut dedi sana inanmıyorum ikna etmek için söylüyorsun dedim ben de o da ikna etme çabam niye olsun cocugu doğur ne yapıyosan yap derim bu kadar çaba göstermem dedi durumlar böyle hanımlar tek başına kaldım ailem de yanımda olmayacak herkes aldırmamı istiyor

bana beddua etmeyin başta da kararlı olduğumu söylediğim gibi kararımı korudum doktorda bile aldırmıcam istemiyorum dedim aileme de dedim beni ikna etmeye çalışmayın ben zaten aldırmamışım sadece son durum ne yapılabiir dedim

cefacim, bebegini aldirmadigin icin sana kocaman sariliyorum canim, afferim sana.bak Allah yardimcin olucak emin ol buna.yapabilcegin seyleri sana bu konuda diger mesajlarimdada yazmistim.baktin eger annen fikrini degistirmiyor evde olmak cekilmez oldu senin icin, o zaman devlete siganacaksin canim.karakola gidip basina gelenleri anlatip senin ve bebeginin can güvenliginin olmadigini devlete sigindigini söylüceksin.mor catiya götürülürsün büyük ihtimalle.ve inan oradaki herkes yardima ihtiyaci olan herkese büyük bir sevkle yardim ediyor.seni basindan beri kinamadim, tek basina bebegini büyüten bir anne olarak degil seni kinamak, önünde saygiyla egilirim, cünkü üstlenecegin görev her yigidin harci degil.sevgilin ahhkindaki düsüncelerimi zaten biliyorsun.onun hakkinda hicbir sey yazmicam bu yüzden, anneninde bebegi dogurduktan sonra yumusayacagina, torunu icin canini verebilcek duruma gelecegine sana garanti verebilirim.inan bana yapayalniz kalmicaksin.bebegini koru oldu mu?

Kizim bu adam seni zerre sevmiyor. suan iyilikle cocuktan kurtulmaya.sonrada senden kurtulmaya calisacak. bunlari seni incitmek icin. soylemiyorum tatlim. ama bu adamla evlensendeee sana. cok kinli mutlu olamadsin.. sirf cocuktan kurtulmak icin cocugu alirim diyor.. madem. durumu yok nasil cocugu. alip bakacakmis bide baska anne bulacakmis.cok sacmaaa..vakit varken sen tekmeyi basss...pezevenge...kusura bakma... aglamalari tam bi tiyatrooooooo...canim sakin inanmaa..ikinci bebege bakariz deyisine....kesinlikle seni kandiriyor...bsk disardan bi goz...kulak ver lutfen

Kesinlikle katılıyorum. Adama bak ya daha hamile kadına saygısı yok. Bu kadar üçkağıtçı olunur mu... Böyle adamın çocuğu doğurulmaz. Tek bakacak olsan da başa bela. Çocuğun babaya ihtiyacı da ayrı bir mesele...

annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadı

Niye öyle yapmadı? Bebekten ve senden kurtulmak için kürtaja ikna etmeye çalıştığından olabilir mi? Kanma bu adama daha fazla.

merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim bu zamana kadar bebeği aldırmamak sahip çıkmak için bekledim korunma sonucu gebe kaldım allaha isyan etmiyorum. Fakat şöyle bir durumum var erkek arkadaşıma hamile olduğumu hafta basında söyledim bana kürtaj yapılacağını ve doktor araştırdığını doktorun da sğlık açısından her yönden muayene edeceğini söyledi. ben bir hak iddaa edemeyeceğimden ve bircok seyden korktuğum için aldırmak istemediğimi ona söyleyemedim bebeğimi de babasını da kaybetmek istemiyorum bana sahip çıkmasını istiyorum.Ben sevgilime doktora gittiğimizde muayeneden sonra açıkça bebeği dunyaya getireceğimi söyleyeceğim. Eğer bana ters tepki verirse ben ne yapacağım, kendimi nasıl savunacağım, zaten anneme ve kendi annesine durumu söyleyeceğim eğer sevgilim söylemezse... yardımlarınızı bekliyorum yalnız lütfen hakaret etmeyin çirkin konuşmayın ben kimseyle gırgır geçmiyorum ne yapacağımı bilmez haldeyim son olarak fikir vermeyecek yardım etmeyecek olan kişiler ve çirkin konuşanalr lütfen yazmasın ben mahkemeye çıkmadım kimsenin yargılamaya hakkı yok beni sadece yardım akıl istiyorum tecrübeli insanlardan o kadar....

Yazini suan okuyorum durumun cok zor allahim sana ve karninda yavrunun yrdimcisi olsun isin cok zor adam olan senin ve karnindaki bebeginin yaninda olur kardesim ne erkek arkadasinnede aileni dinleme sen o evladi dogur rabbim sana yardin edecektir her ser de bir hayir vardir cinsiyetini ogrendinmi buarada hukuk mucadelesi surdur davani acc bu kadar kolaymi bir insanin hayatini alt ust etmekninsaniz hatalar bizler icin kimse kimseyi yargilayamazzz seni simdiden merak ettim

ben o söz olayını onu denemek için söyledim bunu da ispatlamayım artık bayanlar bana cocuğuumu aldırmışım gibi muamele etmeyin yaaaaaaa hakaret de etmeyin ayıpp yaaa ispatlamak zorunda değilim bebeğim benimle bundan sonra da başımın çağresine bakıcam annemi de ikna edeceğim zaten bebek doğunca babası yardım edecek zorunda zaten.. bir daha bu konuyla ilgili beddua gibi ağır ihtamlarda bulunmayı benim içim rahat güçlü oldum ve bebeği aldırmadım kendime sözümü tuttummm kimse de diğer olayları kötü yargılamasın yaşadığım şeyleri paylaştım o kadar SONUÇ BEBEK YİNE BENİMLE

ben sizin ne yaptiginizi vr bebeğinizi dogurup dogurmadiginizi merak ediyorum cok üzüldüm inşallah hersey yolunda gitmistir

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmek istemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi oldurmek istemiyorm ama korkuyorum.moralin çok bozuk lütfen yardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmek istemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi oldurmek istemiyorm ama korkuyorum.moralin çok bozuk lütfen yardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

canım sonuc ne olursa olsun o senin evladın :( en doğrusunu rabim bilir. bu kadar kısa süre içinde nasıl hamile kaldın ki tekrar. vardır her şer de bir hayır... eşine gelince.. Allah cezasını versin yani evli barklı adam utanmamıs mı eşi hamileyken birde :@ boşan demek zor ama baska bir yolu yok gibi duruyor... boşanmasan bile iyi korunda bari 3. olmasın belliki kolay hamile kalıyorsun

canım sonuc ne olursa olsun o senin evladın :KK43: en doğrusunu rabim bilir. bu kadar kısa süre içinde nasıl hamile kaldın ki tekrar. vardır her şer de bir hayır... eşine gelince.. Allah cezasını versin yani evli barklı adam utanmamıs mı eşi hamileyken birde :mad: boşan demek zor ama baska bir yolu yok gibi duruyor... boşanmasan bile iyi korunda bari 3. olmasın belliki kolay hamile kalıyorsun
Y

Merhaba
İlk defa buraya yazıyorum. Bu post tam olarak anlatmasa da su an hissettiklerime çok yakın birşeyden bahsetmiş. Dün test yaptım ve pozitif çıktı o kadar beklemiyordum ki. Hala okulumda tez aşamasındayım erkek arkadaşım ne yapıcaz diye bana sordu napabiliriz ki dedim. Yolda insanların çocuklarını sevmeye çekinme hatta o da kızardı bana kacircakmis gibi bakma diye. Şimdi sevdiğim adamdan istemeyerek de olsa böyle bişey geldi başıma ve ben çok korkuyorum. Kendisi daha 5-6 haftalikmis ama Google ladığım kadarıyla kalbi atıyormuş. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Bize kalsa hemen evlenir miyiz bilmiyorum ama ailelerimize erken mi doğdu dicez bizim ailede düğünleré karar verilmesi zaten 1 yıl sürer ki kızlar da 30 yaşından önce evlenmesin denir. Hiç kimseyle paylaşamıyorum. Dünden beri karnımı ovusturup özür dileyebiliyorum gerçekten çok zor bi durumdayım.

Merhaba
İlk defa buraya yazıyorum. Bu post tam olarak anlatmasa da su an hissettiklerime çok yakın birşeyden bahsetmiş. Dün test yaptım ve pozitif çıktı o kadar beklemiyordum ki. Hala okulumda tez aşamasındayım erkek arkadaşım ne yapıcaz diye bana sordu napabiliriz ki dedim. Yolda insanların çocuklarını sevmeye çekinme hatta o da kızardı bana kacircakmis gibi bakma diye. Şimdi sevdiğim adamdan istemeyerek de olsa böyle bişey geldi başıma ve ben çok korkuyorum. Kendisi daha 5-6 haftalikmis ama Google ladığım kadarıyla kalbi atıyormuş. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Bize kalsa hemen evlenir miyiz bilmiyorum ama ailelerimize erken mi doğdu dicez bizim ailede düğünleré karar verilmesi zaten 1 yıl sürer ki kızlar da 30 yaşından önce evlenmesin denir. Hiç kimseyle paylaşamıyorum. Dünden beri karnımı ovusturup özür dileyebiliyorum gerçekten çok zor bi durumdayım.
evlenin gitsin dugun dernek olmadan masraf istemedik dersin olur biter cana kiymayin

Back