• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

Cefam hepimiz merak ediyoruz seni iki dakika iyiyim bebek iyi diye bir şeyler yaz detaylara gerek yok ama en azından bebeğin seninle dimi onun haberini ver

her gun bakiyrm ben de. ikisi de iyidir umarim.

merakla bekliyoruz... :18: :18::18::18:

hanımlar merhaba bir sürü şeyler oldu erkek arkadaşımla haftasonu görüştük karnıma basını koydu bebeğin kalp atışlarını dinledi ben onu da seni de seviyorum ve çok üzgünüm mahvoldum ben bebeği kaybetmek istemiyorum dedi ağlamaya başladı ikimizde birbirimize sarıldık ağladık. Sen benim için çok değerlisin ve çok özelsin sana hiçbir zaman arkamı dönmedim hep yanında destek oldum ama bu bebeğe bakacak durumumuz yok şuan için sen de hazır değilsin ben de daha ikimizin hayatlarının ne olacağı belli değilken nasıl bu bebeği dünyaya getirip ona rezillik çektirebiliriz sen bu çocuğu doğurursan annenler kabul etmeyecek ben bu iş zorla inatla olacağı için iyice istemicem seninle olan bağlarımız da kopacak ben o cocuk doğunca onu senin elinden alırım beni de onu da göremeyeceksin işi bu kadar zorlaştırma çirkinleştirme birtanem ben ikimşz herkesi düşünüyorum sana yemin ediyorum söz veriyorum bu duyguyu sana ilerde sen istediğin zaman ne olursa olsun yasatacağım ikinize de sahip çıkacağım ve bu bebeğimizin kefaretini de kardeşine vereceğiz bunları söylerken ağladı ben de.. ve o zaman her şey daha güzel olacak benı işimi sen işini hayatını düzene sokmuş olacaksın hayat öyle ki ne olacağımız belli olmaz bakmışsın evliliğimiz olmuş bu bebeği tek başına büyütmeye kalkarsan hayat hepimize zindan olacak ya annesiz ya babasız olacak ona buna yaşatmaya hakkımız yok çünklü şuan zamanı değil ama ikinci bebeğimizde hersey daha düzenli ve güzel olacak bu zor bir sözdür ama ben bunu göze alıyorum sözünü veriyorum. herşeyi allah biliyor ben seni bu zamana kadar hiç bırakmadım. bundan sonra da kürtajdan sonra bile bırakmayacağım ne olursa olsun eger tek başına yapmaya karar verirsen ben ve ailen yanında olmayacak doğduğunda senden onu alacağım ama bu acı olur senin için benim için de güzel ve doğru bir zamanda yapmak varken neden kötü olumsuz bir zamanda yapalım sadece suan için doğru bir karar verelim dedi saatlerce karnımda bebeğin kalp atışlarını dinledi ağladık sarıldık. Ve pzt gunu oldu doktora gittik doktor bana istemiyorsan almayalım dedi ben de erkek arkadaşımla tekrar konuştum bana senin her kararına saygı duyarım ama yanlış bir karar verme yanında ben de ailen de olmayacak ikiniz de harap olacaksınız ben de aynı zamanda ben de kararımı verdim bebeği aldırmayacağım dedim o da tamam sen bilirsin beni de göremeyeceksin bebek doğduğunda onu ben alacağım ailelere de bu konuyu anlayacağım yazık ettin üçümüze de bebeğin hiçbir günahı yok ben sana ilerde istediğinde bu duyguyu sana yasatacaktım sadece suan zaman değildi yolun açık olsun dedi doktıordan çıktık aksama kadar konuştuk beni ikna etmeye çalıştı zorlayarak değil tabi ben de vazgecmedim sonra terminalde vedalaştık onun gittiğini sanıyordum dışar çıktım baktım bankta bekliyordu duygulandım çekip gidememiş konuştuk tekrar o gitti ben de otobüsün saatin bekliyordtürsünler senium oyun yaptım acaba beniml ilgilenecek mi ilgilenmeyecek mi diye hanı bana umrunda değilsin hayat orda demişti ya ben de karnım agrıyor başım dönüyor falan dedim o da hemen aradı acmadım 10 kere aradı açmadım neyin var iyi misin ben güvenliğe haber verdim anons ettirdim seni saglık kuruluşuna götürcekler seni yardım iste kalkmaya çalış dedi halbuki ben iyiyim numra yaptım sadece ilgilendi banane demedi hani öyle diyordu neyse ben ankaraya geldm erkek arkadaşım nasılsın iyi misin diye aradı konuştuk bu kararla ne yapığının farkında değilsin ama senin kararın o bebeği de üzeceksin kardeşin gelsin vursun beni gözümde yok mesleğimde kariyerim de önemli değil ben sadece bu zamanın uygun zaman olmadığını ilerde daha güzel bir zmanda isteyerek yapıp bebeğimize daha iyi mutlu gelecek verecektik. kendine iyi baka bir daha aramıcam mesaj da atmıcam dedi aradan zaman gecti yine aradı. ben ankara ya gelince durumu anneme anlattım annem ağladı çok üzüldü erkek arkadaşımın annesini aradı kadın tamam gereğini yapalım o bizim de çocuğumuz hep birlikte sahip çıkacağız babası sehirdişinda o 1 ay sonra gelecek o zman birşeyler yaparız zaten durumu düzeltene kadar aynı evde benim yanımda dururlar ne gerekiyorsa yapacağız merak etmeyin akşam olsun ben oğlumla ve babasıyla konşacağım dedi erkek arkadaşımın annesi.. ben bu durumdan haberim yokmuş gibi davrandım erkek arkadaşıma hiç söylemedim sadece annem ultrason kağıdını görmüş bni aradı dedim annemim annesini aradığını söylemedim akşam oldu görkeme annesi söylemiş görkem de sen bunu bilerek yaptın herşey çok kötü olacak ben nikah yapmayacağım sırf bu durumu inat uğruna yapıp bu durumlara getirdiğin için ya kararını değiştir ya da sonuçlarına katlanacağız o cocuğa başka anne bulurum seni yine yapmam sen malesef bu duruma getirdin herşey güzellikle çözüp ilerde yapacaktık falan dedi. sonra erkek arkadaşım teyzemi aramış teyze ben meryemi istiyorum ama bu çocuğu istemiyorum isterse kardeşi gelsin beni öldürsün meslek hayatım bitsin hiçbirşey umrumda değil bu çocuğu istemiyorum suan hazır değilim ve bu cocuk olursa ailemi herşeyi bırakır giderim ben ölümü bile göze aldım size söz veriyorum kız arkadaşıma bu duyguyu yasatacağım onun hep yanında olacağım ben burdayım kaçmıyorum olursa o olacak ben bütün kız hayatımı bitirdim bu lay beni bitirdi ilerde evlilik de olur bunu biz bilemeyiz bebek olursa ben yokum olmazsa her zaman yanındayım o benim için çok değerli çok özel ama bunu yapmasın teyze bu sözümü yerine getirmezsem gelin beni vurun hiçbir sey gözümde yok ne ailem ne kendm ne başka bir şey vicdansız biri değilim siz de anlayın şuan bunun zamanı değil ilerde söz veriyorum yapacağız her sey daha güzel olacak ben onu da kaybetmek istemiyorum ama bu cocugu istemiyorum suan ben onu umursamasam bu kadar uğraşmam tamam doğur ne halin varsa gör derdim ama yapamadım vicdanım el vermiyor degerli benim için çünkü falan demiş... sonraaa...

hanımlar merhaba bir sürü şeyler oldu erkek arkadaşımla haftasonu görüştük karnıma basını koydu bebeğin kalp atışlarını dinledi ben onu da seni de seviyorum ve çok üzgünüm mahvoldum ben bebeği kaybetmek istemiyorum dedi ağlamaya başladı ikimizde birbirimize sarıldık ağladık. Sen benim için çok değerlisin ve çok özelsin sana hiçbir zaman arkamı dönmedim hep yanında destek oldum ama bu bebeğe bakacak durumumuz yok şuan için sen de hazır değilsin ben de daha ikimizin hayatlarının ne olacağı belli değilken nasıl bu bebeği dünyaya getirip ona rezillik çektirebiliriz sen bu çocuğu doğurursan annenler kabul etmeyecek ben bu iş zorla inatla olacağı için iyice istemicem seninle olan bağlarımız da kopacak ben o cocuk doğunca onu senin elinden alırım beni de onu da göremeyeceksin işi bu kadar zorlaştırma çirkinleştirme birtanem ben ikimşz herkesi düşünüyorum sana yemin ediyorum söz veriyorum bu duyguyu sana ilerde sen istediğin zaman ne olursa olsun yasatacağım ikinize de sahip çıkacağım ve bu bebeğimizin kefaretini de kardeşine vereceğiz bunları söylerken ağladı ben de.. ve o zaman her şey daha güzel olacak benı işimi sen işini hayatını düzene sokmuş olacaksın hayat öyle ki ne olacağımız belli olmaz bakmışsın evliliğimiz olmuş bu bebeği tek başına büyütmeye kalkarsan hayat hepimize zindan olacak ya annesiz ya babasız olacak ona buna yaşatmaya hakkımız yok çünklü şuan zamanı değil ama ikinci bebeğimizde hersey daha düzenli ve güzel olacak bu zor bir sözdür ama ben bunu göze alıyorum sözünü veriyorum. herşeyi allah biliyor ben seni bu zamana kadar hiç bırakmadım. bundan sonra da kürtajdan sonra bile bırakmayacağım ne olursa olsun eger tek başına yapmaya karar verirsen ben ve ailen yanında olmayacak doğduğunda senden onu alacağım ama bu acı olur senin için benim için de güzel ve doğru bir zamanda yapmak varken neden kötü olumsuz bir zamanda yapalım sadece suan için doğru bir karar verelim dedi saatlerce karnımda bebeğin kalp atışlarını dinledi ağladık sarıldık. Ve pzt gunu oldu doktora gittik doktor bana istemiyorsan almayalım dedi ben de erkek arkadaşımla tekrar konuştum bana senin her kararına saygı duyarım ama yanlış bir karar verme yanında ben de ailen de olmayacak ikiniz de harap olacaksınız ben de aynı zamanda ben de kararımı verdim bebeği aldırmayacağım dedim o da tamam sen bilirsin beni de göremeyeceksin bebek doğduğunda onu ben alacağım ailelere de bu konuyu anlayacağım yazık ettin üçümüze de bebeğin hiçbir günahı yok ben sana ilerde istediğinde bu duyguyu sana yasatacaktım sadece suan zaman değildi yolun açık olsun dedi doktıordan çıktık aksama kadar konuştuk beni ikna etmeye çalıştı zorlayarak değil tabi ben de vazgecmedim sonra terminalde vedalaştık onun gittiğini sanıyordum dışar çıktım baktım bankta bekliyordu duygulandım çekip gidememiş konuştuk tekrar o gitti ben de otobüsün saatin bekliyordtürsünler senium oyun yaptım acaba beniml ilgilenecek mi ilgilenmeyecek mi diye hanı bana umrunda değilsin hayat orda demişti ya ben de karnım agrıyor başım dönüyor falan dedim o da hemen aradı acmadım 10 kere aradı açmadım neyin var iyi misin ben güvenliğe haber verdim anons ettirdim seni saglık kuruluşuna götürcekler seni yardım iste kalkmaya çalış dedi halbuki ben iyiyim numra yaptım sadece ilgilendi banane demedi hani öyle diyordu neyse ben ankaraya geldm erkek arkadaşım nasılsın iyi misin diye aradı konuştuk bu kararla ne yapığının farkında değilsin ama senin kararın o bebeği de üzeceksin kardeşin gelsin vursun beni gözümde yok mesleğimde kariyerim de önemli değil ben sadece bu zamanın uygun zaman olmadığını ilerde daha güzel bir zmanda isteyerek yapıp bebeğimize daha iyi mutlu gelecek verecektik. kendine iyi baka bir daha aramıcam mesaj da atmıcam dedi aradan zaman gecti yine aradı. ben ankara ya gelince durumu anneme anlattım annem ağladı çok üzüldü erkek arkadaşımın annesini aradı kadın tamam gereğini yapalım o bizim de çocuğumuz hep birlikte sahip çıkacağız babası sehirdişinda o 1 ay sonra gelecek o zman birşeyler yaparız zaten durumu düzeltene kadar aynı evde benim yanımda dururlar ne gerekiyorsa yapacağız merak etmeyin akşam olsun ben oğlumla ve babasıyla konşacağım dedi erkek arkadaşımın annesi.. ben bu durumdan haberim yokmuş gibi davrandım erkek arkadaşıma hiç söylemedim sadece annem ultrason kağıdını görmüş bni aradı dedim annemim annesini aradığını söylemedim akşam oldu görkeme annesi söylemiş görkem de sen bunu bilerek yaptın herşey çok kötü olacak ben nikah yapmayacağım sırf bu durumu inat uğruna yapıp bu durumlara getirdiğin için ya kararını değiştir ya da sonuçlarına katlanacağız o cocuğa başka anne bulurum seni yine yapmam sen malesef bu duruma getirdin herşey güzellikle çözüp ilerde yapacaktık falan dedi. sonra erkek arkadaşım teyzemi aramış teyze ben meryemi istiyorum ama bu çocuğu istemiyorum isterse kardeşi gelsin beni öldürsün meslek hayatım bitsin hiçbirşey umrumda değil bu çocuğu istemiyorum suan hazır değilim ve bu cocuk olursa ailemi herşeyi bırakır giderim ben ölümü bile göze aldım size söz veriyorum kız arkadaşıma bu duyguyu yasatacağım onun hep yanında olacağım ben burdayım kaçmıyorum olursa o olacak ben bütün kız hayatımı bitirdim bu lay beni bitirdi ilerde evlilik de olur bunu biz bilemeyiz bebek olursa ben yokum olmazsa her zaman yanındayım o benim için çok değerli çok özel ama bunu yapmasın teyze bu sözümü yerine getirmezsem gelin beni vurun hiçbir sey gözümde yok ne ailem ne kendm ne başka bir şey vicdansız biri değilim siz de anlayın şuan bunun zamanı değil ilerde söz veriyorum yapacağız her sey daha güzel olacak ben onu da kaybetmek istemiyorum ama bu cocugu istemiyorum suan ben onu umursamasam bu kadar uğraşmam tamam doğur ne halin varsa gör derdim ama yapamadım vicdanım el vermiyor degerli benim için çünkü falan demiş... sonraaa...

peki şimdi ne yapıcaksın canım ne düşünüyorsunn

Annemlere ben bu cocugu doğurcam anne dedim annemler de bak ben sizi babasız büyüttüm senin çocuğunun da babasız .büyütmene izin vermem cok zor hadi doğurdu babası onu elinden alacak çocuğunu ayda haftad bir görceksin ciğerin yanacak şuan bunları anlamıyorsun cocuk cok büyük sorumluluk erkek arkadaşın haklı cocugu her zaman yaparsın ama sevdiğin insanı aileni bir daha bulamazsın cocuğu bu şekilde doğurursan biz de yanında olmayacağız ben evlilik dışı bir çocuk getirmene dayananamam müsade edemem zorluklarını biliyorum ilerde yine evlenir yaparsanız cocuk senden kaçmıyor seni seviyor şöyle bir durumda seni yalnız bırakmadı aman ne halin varsa görse demedi mantıklı ol bebeğin günahı yok tek başına bakmak kolay değil ben size bile zor baktım sen nasıl bakacaksın sokaklarda mı kalacaksın hayatını mahvetme kızım verdiğin karar mantıklı deil cocuk tek taraflı bakılmaz yapılmaz ilerde ikinizde hayatınızı duzene sokarsınız yaparsınız o seni bırakmayacak vicdan yapacak ve ilerde evleneceksiniz şimdi sen bu işi inada bindirisen onun ailesiyle de ters düşeriz kardeşin gider vurur neden böyle sevdiğin insanları üzüyorsun karnındakini de düşün o bebek ya nesne değil ki ben zorluklarını biliyorum annesiz babasız cocuk olmaz onun hakkına da giriyorsun o yüzden mantıklı karar ver hiçkimse senin yanında olmayacak kızım tek kalacaksın değer mi bu acılara bak ben iki gündür mahvoldum bitti ben de anneyim ama duygularınla hareket edersen üzülürsün .mantıklı .olacaksın hayat toz pembe değil kendini düşünme bu kadar insanı üzdün erkek arkadaşını kendini aileleri üzdün yaptıüın mantıklı değil evlili dışı çocuk nasıl dünyaya getirirsin bunun sonuçlarını bilmiyorsun cocuğunu göremeyeceksin istediğin zaman annesi baskası olacak buna dayanamazsın erkek .arkadaşın sırf bu işi inada bindirdiğin için senden iyice nefret edecek onu bırak sen kendini düşün ben senin hayatını düşünüyorum keşke baban sevdigim insan olsaydı da sizi böyle büyütmeseydim cocuk her zaman yapılr ama aile sevdiğin bir daha gelmez mantıklı hareket et bizi daha fazla üzme cocuğu aldıracağız ben senin kötü olmanı istemem dedi annemler ve erkek arkadasını 5 yıldır tanıyoruz sen tanıyorsun o sözünü tutar seni hiç bırakmaz vicdan azabı çekecek allah ondan da çıkartır ama sen kendini düşün hayatını mahvetme evlatlıktan redderim seni dediler...annem çok üzüldü mahvoldu kaç gündür aglıyorum dedi sonra....

bu adamdan bir cacık olmaz cefam
ne istiyormuş küçücük çocuktan da meryemi istiyorum cocuğu asla istemiyorum diyebiliyor
bu adam o çocuk da senin gibi bir baba ister miydi
öldüreceği bebeğin kardeşine verirmiş hakkı bu kadar saçma sapan düşünceleri olan bir adamla zaten evlenmemelisin cefam
olmuş bir iş artık annen de biliyor bu çocuğu el birliğiyle büyüteceksiniz.
doğunca nereye alıyor bebeği kanunları da bilmiyor galiba
evlilik birliği dışında doğan çocuk annesinde kalır, annesinin soy adını alır diye biliyorum, bu adama cocugu tanı diye de kesinlikle yalvarma
babası daha doğmadan ölen onca çocuk var, anneleri hem anne hem baba oluyor, kolay değil ama artık bir sorumluluk yüklendin yaşın da küçük değil, bu türk filmi ağıtlarına hiç gerek yok, sen arama sen açma bakalım telefonlarını ne yapabilecekmiş o adam. arasın delidivane gibi sağı solu. sen hiç bulaşma.
bu adam kürtajdan sonra da sana sahip çıkmaz çocuktan kurtulmaya çalışıyor artım aç gözünü çocuğunu bu adama yedirme. bir daha çocuk sahibi olabileceğinin garantisi var mı acaba nasıl ikinci çocugu cok isterim ne zaman istersen diyebiliyor?

çok yazık gerçekten ...

Annemlere ben bu cocugu doğurcam anne dedim annemler de bak ben sizi babasız büyüttüm senin çocuğunun da babasız .büyütmene izin vermem cok zor hadi doğurdu babası onu elinden alacak çocuğunu ayda haftad bir görceksin ciğerin yanacak şuan bunları anlamıyorsun cocuk cok büyük sorumluluk erkek arkadaşın haklı cocugu her zaman yaparsın ama sevdiğin insanı aileni bir daha bulamazsın cocuğu bu şekilde doğurursan biz de yanında olmayacağız ben evlilik dışı bir çocuk getirmene dayananamam müsade edemem zorluklarını biliyorum ilerde yine evlenir yaparsanız cocuk senden kaçmıyor seni seviyor şöyle bir durumda seni yalnız bırakmadı aman ne halin varsa görse demedi mantıklı ol bebeğin günahı yok tek başına bakmak kolay değil ben size bile zor baktım sen nasıl bakacaksın sokaklarda mı kalacaksın hayatını mahvetme kızım verdiğin karar mantıklı deil cocuk tek taraflı bakılmaz yapılmaz ilerde ikinizde hayatınızı duzene sokarsınız yaparsınız o seni bırakmayacak vicdan yapacak ve ilerde evleneceksiniz şimdi sen bu işi inada bindirisen onun ailesiyle de ters düşeriz kardeşin gider vurur neden böyle sevdiğin insanları üzüyorsun karnındakini de düşün o bebek ya nesne değil ki ben zorluklarını biliyorum annesiz babasız cocuk olmaz onun hakkına da giriyorsun o yüzden mantıklı karar ver hiçkimse senin yanında olmayacak kızım tek kalacaksın değer mi bu acılara bak ben iki gündür mahvoldum bitti ben de anneyim ama duygularınla hareket edersen üzülürsün .mantıklı .olacaksın hayat toz pembe değil kendini düşünme bu kadar insanı üzdün erkek arkadaşını kendini aileleri üzdün yaptıüın mantıklı değil evlili dışı çocuk nasıl dünyaya getirirsin bunun sonuçlarını bilmiyorsun cocuğunu göremeyeceksin istediğin zaman annesi baskası olacak buna dayanamazsın erkek .arkadaşın sırf bu işi inada bindirdiğin için senden iyice nefret edecek onu bırak sen kendini düşün ben senin hayatını düşünüyorum keşke baban sevdigim insan olsaydı da sizi böyle büyütmeseydim cocuk her zaman yapılr ama aile sevdiğin bir daha gelmez mantıklı hareket et bizi daha fazla üzme cocuğu aldıracağız ben senin kötü olmanı istemem dedi annemler ve erkek arkadasını 5 yıldır tanıyoruz sen tanıyorsun o sözünü tutar seni hiç bırakmaz vicdan azabı çekecek allah ondan da çıkartır ama sen kendini düşün hayatını mahvetme evlatlıktan redderim seni dediler...annem çok üzüldü mahvoldu kaç gündür aglıyorum dedi sonra....

bir annenin bu sözleri söylediğine inanmak istemiyorum...
senie vlatlıktan reddecekmiş öyle mi?
çocuk her zaman olurmuş öyle mi? her zaman çocuk olmuyor cefamm biraz gezin sitede ne cabalar ne uğraşlar verenler var.
kimse yanında olmayacakmış öyle mi? seni sokağa mı atacaklar acaba? sen çocuğunu doğuracaksın diye gidip birbirlerni vuracaklarsa vursunlar bakalım cefamm , merak etme kimse canını sokakta bulmadı öyle lafta her şey çok kolay . lütfen bu insanların senie tkilemesine müsade etme, biraz karakterli olun, dünkü çocuk değilsiniz.

Senin ölüm riskin olduğunu ve yasal olmadığını annemde bilmiyor mu? Bence o çocuktan sana hayır gelmeyeceğini annemde anlamış ama senin hayatını riske atmayı göze almasıni anlayamadim

Yazıklar olsun diyecek tek kelime bulamıyorum herşey bu kadar basit değil çocuk olmuş 4 aylık nasıl kıyarsınız nasıl kiymanizi isterler hiç mi vicdan yok beş dk zevkiniz için bi bebeği feda edemezsiniz maden bisey yaptınız sonuçlarına katlanacaksınız toplumumuz nereye gidiyor böyle kimi yıllar uğraşıyor kimi bütün malını mülkünü bi bebeğim olsun diye feda ediyor sizin ve ailenizin veee o cok düşünceli erkek arkadasinizda hiç mi insanlık kalmadı

Aciyorum sadece

Hep yalan ben senin sevgiline inanmıyorum çocuk ayak bağı olmasın
istediği zaman seni başından atabilsin diye böyle söylüyor.
Gerçekten seven insan aileler bile destek olmuşken bebeği istemiyorum
ama o kızı seviyorum ondan vazgeçmem demez.
Yaptığı hatayı telafi için harekete geçer. Evlenir ve hazır olmayan kendini
babalığa hazırlar!
Geçsin bu ayakları..

Bu nasıl bi saçmalık arkadaş ya.

1-Çocuk doğarsa elinden alırım diye tehdit ediyo,Ama sen çocuğu doğurduğunda ona bakamayız buna gücümüz yok o yüzden aldıralım vs gibi şeyler saçmalıyor.Bakamıcak adam doğduktan sonra o bebeği nasıl senden alıp bakıcak acaba???????????? Yani çocuğu senden alırım lafı tamamen PALAVRAAAAAA seni korkutmaya çalışıyo.

2-Evlilik dışı çocuk olduğunda yasalar anneyemi veriyo çocuğu bilmiyorum ama evli çiftler anlaşamayıp ayrıldığındanda yeni doğmuş bebeği en az 3 yaşına kadar anneye veriyorlar diye biliyorum,bir arkadaşım boşanıcaktı ozaman araştırmıştı.

3-Babasız çocuk büyütmek tabiki zordur.Annen sizi babasız büyüttüğünü söylemiş.Senin ve bebeğininde aynı şeyi yaşamanızı istemediğini söylemiş.Kimin ne kadar yaşayacağının garantisi varmı?Bebeği doğduğunda kocası ölen bir sürü insan ve babasız büyüyen bir sürü bebek var.
Örnek= Dayım öldüğünde bebeği 4 aylıktı. Şimdi 4 yaşında ve annesiyle gayet mutlu.Tabiki babasızlığın eksikliği herzaman olucak hayatında ama yapacak bişiy yok.

4- Anneninde bebek herzaman olur ama sevdiklerin ve ailen giderse bir daha olmaz demesi çok acı.Bir ne olursa olsun sevdiğin adama değil sana sahip çıkması gerekir.Ne demek sokaklardamı kalıcaksınız falan??????????

Yazdıklarını gerçekten hayretle okuyorum.

Annemde bana evlenmeden hamile kalmış.Annemde hamileliğini saklamış ve kendinede çok iyi bakmadığı için hamile olduğu belli bile olmamış.6 aylık hamile iken babannem ve babam aldırılmamı istemiş ve annemi doktora götürmüşler.Annem istemiyo tabi ağlamaktan mahvolmuş.Doktor babam ve babanneme öyle bir kızmışki.Siz doktor değil katil arıyorsunuz ama o ben değilim demiş.Ben o doktor sayesinde yaşıyorum şuan.Annemler evlendiler babam tabiki beni kabullendi.İlk yıllar sıkıntılı olmuş tabi ama sonuç olarak yaşıyorum.Herzaman gurur duydukları bir evlat oldum.daha sonra birde kardeşim oldu.Annem herzaman der hayatımdaki en doğru şey sizi hayata getirmek.

Yani bunu aldıralım sonra yenisini yaparız falan HİKAYE.Bakamayız HİKAYE.Senin sevgilin kendisinden başka hiçbirşeyi düşünmeyen BENCİL'in teki.Ve onun anesini tebrik ederimki senin ailenden daha çok sahip çıkmış sana.

eee sonucc aldırcan mı bebeği.

bu yazdıklarını hem sinirle okudum hemde sinirden güldüm halada gülüyorum
sen bu kadar salakmısın o herifin bu basit sözlerine kanıyorsun.
bunu bi çocuğa anlatsan o çocuk bile kandırıldığını söyler sana.
annen nasıl olurda böyle şeyler söyler sana.
sevgilin olacak sevgiden mahrum zavallı sana iki lafından birinde ileride evlenince söz vermiş çocuk sevgisi yaşatacağına.
buna senedinizmi var sizin
yada bildiğiniz %100 denen bir yöntemmi var
hayır öyleyse verinde bizde uygulayalım
biz çocuk aldırmadık yanlışlıkla hamile kalmadık
ama hala yıllarca uğraşanlarımız var erkek arkadasın söylesinde bizde bilelim formülü.
kızım sen hiç tv izlemiyomusun
sokakta kalmış kadınlar için mor çatı denen bişey var haberin varmı.
sen niyetliysen bebeğini doğurup anne duygusunu yaşamaya git başvur oralara onlar gereğini yapar.
ya bırak allah aşkına şu adamı.
bak demedi deme o seni bııı-raa-kaa-caaaakkk
sen aldırsanda o bebeği aldırmasanda o adamla sonun yok benden söylemesi
bak demedi deme buraya yazıyorum o adam seninle hayatta evlenmez.
iki lafından biri seni tehdit olan bi adam evlensede ne sana nede sonra doğacak çocuğunuza bakar.
kariyerimde kariyerim başka bişey dememiş zaten
o adam şuan g.t korkusundan senin peşinde dolaşıyo
aldır bak gör neler oluyo

neyse yaaaa
sen bizi değil seni sevdiğini sandığın adamı dikkate alıyosun nede olsa.
konuşmanın alemi yok daha fazla...
bebeğide aldırırsın zaten baksana annenle o adam bir olmuş kayınvalidenin sözlerini önemsemiyorsun bile
sana bundan sonraki yalnızlıkla geçecek hayatında başarılar diliyorum.

dilerim Allah'tan eğer o bebeği aldırırsan ömrünüz boyunca sen anneliği o çokkk meşhur sevgilin de babalığı yaşayamaz bir daha. amin.

Çocuk her zaman olur.. Demek öyle he.. Ben oğlumu kazanmak için ne zorluklar çektim. Benden bin beterini çeken de var.. 2 kayıbim var düşük bu ilk haftalarda da olsa sanki suçlusu ben mism gibi hissettim. Nasıl anneyim. Sahip çıkamadm yavruma.. Döktüğüm gözyaşlarmin hesabı yok. Burda beni tanıyanlar çok iyi bilir. Ne tedaviler gördüm. Hormon tedavisi.. Iltihaplar.. Kolay değil ışte hiç bi iş kolay değil öyle. Canın yanarken bi yandan istediğini elde edememek Rabbime yalvarmak.. Ne olur Allahm yardım et yavrumu gönder diye ağlayarak istemek nedir bilir misin sen? Ben oğluma hamile kaldığım da hala korkularm vardı ya bu da beni bırakıp giderse diye uyuyamadıgm çok gece var. 3 ay yattım kanama vardı o üç ay hep ağladım. Yavrum bırakıp gitme beni diye az elimi karnıma koyup konuşmadm. Çünkü benden bi parça. Sevdigm asik olduğum adamdan bi parça. Her şeyim o benim.. 3 ay iğne vuruldum yavrum gitmesn diye kalçalarmda hala izleri duruyor.. Zaman geçiyo derken bende hala korkular vardı Allahm sağsalm kucağma alaym diye. Her doktora gittigmde korka korka giderdm olumsuz bişey olmasn diye. Bi saat hareket etmesin karnımda aglardım niye hareket etmiyo diye.. Ben çok şey yaşadım iki kayıptan sonra malesef güzel bi süreç olmuyo her şey korku. Çok şükür oğluma kavuştum şimdi 4 aylık olduk bile. Rabbime şükürler olsun binlerce kez...

bir daha aynı hamilelik ve annelik duygularını yaşatmaya söz verdi demek....
garantiniz mi var sözleşmemi imzaladınız ?
gaybı Allah bilir bir daha hamile olamayada bilirsin
çünkü ilk gebeliklerde kürtajda rahim zarar görebilir
ilk çocuktan sonra istedikleri halde bebeği olmayan bir sürü tanıdıklarım var
eğer erkek arkadaşının niyeti gerçekten evlenmek olsaydı hamile olduğunu ilk duyduğu an nikahı kıyardı
öyle yok şu an hazır deilim ikinci bebeğimizi istediğin an yaparız bilmem ne demezdi

YUHHHH diyorum başkada bişey demiyorum...Annen nasıl ssana böyle bişey söyler senin hayati tehliken olduğunu bilmiyormu ??Git bi avukatla konuş haklarını öğren kimse bebeğini elinden alamaz Umarım aldırmamışsındır ...

sana okadar cok şey söylemek isterdim ama karnımda bi can taşıyorum bu yüzden kınamak istemiyorum ilerde biz ne yaşayacağız bilemeyiz.rabbim sana akıl fikir versin rabbim islah etsin seni

Back