çok tşk ederim şuan ağlıyorum aklım karıştı işime konsantre olamıyorum ya ben öyle polise gidip iftira atamam zaten yaşım 18 den büyük kandırdı zorla yaptı dersem esvgilim kendini çok iyi savunacakktır bir de aramızdaki saygının bitip birbirimizden nfret etmek istemiyorum güzellile ailelerle çözmek istiyorum o şekilde polemiğe girmek istemiyorum önümüzdeki pzt akşamı anneme söyleyeceğim çünkü annem cenaze için memlekete gidecek haftya gelecek aileler arasında olacak bu mevzu avukatlık kariyeri bitsin beni ilgilendirmiyor ailesi araya girdiğinde bu şekilde başının çağresine bak diyemicek korkuyor o zaman anladığım kadarıyla benim derdim para da değil gözüm yok tek isteğim bu yükü tek başına kaldırmamak sahip çıkması bana bu benim yüzümden oldu seni suçlamıyorum çözmemiz gerekiyor o yüzden de dedi bugün.
güzelim kusura bakma ama sana bunlari yasatan bir adama bu saatten sonra saygi duyabilcekmisin gercekten ? evlenseniz bile ailelerin zoruyla olucak bu adam istemiyor evlenmeyi seninle!!! hadi evlendiniz zorla morla.o adamin yatagina her gece nasil giriceksin, su an yasadiklarini cidden unutabilcekmisin? bebeginin her yüzüne baktiginda bir zamanlar babasinin onu öldürmek icin senin hayatini bile riske attigini hatirlamicakmisin ?
eger basarabilirim diyorsan helal olsun derim sana. yalniz sunu unutma.önünde 2 secenek var ben gercekci biriyimdir sectiklerinden birini mutlaka yasicaksin.
1- ailelerinizin araya girmesinden dolayi büyük bir rezilligin önüne gecmek icin seninle zorla evlenmis olan bir adamla, mecburiyetten bir kac yil evli kalip sonra bosanacaksin.
2- olayi hukuk boyutuna tasiyip haklarini kanunen elde eden ve yalniz ama mutlu bir anne olup cocuguna bakacaksin.
hakkinda en hayirli karari vermeni dilerim, Allah yar ve yardimcin olsun, karninda tasidigin sabinin yüzü suyu hürmetine.o henüz bir melek.dilerim ki Allah ona acirda, sana en hayirlisini verir (amin)