• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

bakın allah islah etsin deyip günaha girip benim hakkıma giriyorsunuz ayıp çok ayıp bana bebeği aldırmışım gibi muammale ettiniz ben de yine diyorum ki bebeği aldırmayacağımı aileme de söyledim ve aldırmadım benimle diyorum okuduğunuzu anlayın aldırmıcam diyorum aldırırsanız allah belanı versin bilmem ne bu ne biçim bi saygıdır ya söyleyenlere diyorum.. Zaten zor bir dönemdeyim aileler biliyor bebeği istemiyorlar ben ona rağmen aldırmamısım siz bana kalkıp ne diyorsunuz bu kötü sözler sahibine yakışır ben saygımı bozmak istemiyorummmm

allah ıslah etsin kelimesi kötü bi söz değildir beddua hic değildir,

rümüş ne yapıyorsun sen yaaa sen sakin ol !! Senin en degerlin canın kanın bebegın etkilenecek kendine dikkat et yazma buraya boşver kım ne yaparsa yapsın millet hamile kalmak için ugrasıyo bazılarıda aldırıp aldırmamakta kararsız hayat böyle işte allah bilsin boşver bitanem sen kendine dikkat et bebegıne dikkat et :20:

ben kararsızlık yaşamıyorum aa yeter artık ya ben size kendimi anlatmıyorum ben zaten kararımı vermişim aldırmamışım aldırmıcam rest çekmişim siz neyin davasını yapıyorsunuz kimse bana vicdanı öğretemez vicdanım var çok şükür bebek benimle son durumları herşeyiyle anlattım ki ona göre benim bu durumdn sonra ne yapmam gerektiğini söyleyin diye ama hala anlaşılmıyor üstüme geliniyor.... Bayanlar benim de bu sözüm bebeğime sahip çıkıyorum benmle kalacak allahın izniyle annem d zaten kabul edecek doğunca da babası soyadını vercek maddi yardımda buluncak bunlra olmasa da sorun değil annem siniri geçer biliyorurumm

erkek arkadaşın hep yuvarlak konuşuyor ilerde evlilik olur olmaz belli olmaz, söz meselesini düşünücem hep yuvarlak laflar. Bence sen kesin niyetini erkek arkadaşının dediklerini, hatta seni tehditlerini kayinvalide adayina anlat. Kadın realist ve oğlunun hatasını telafi etmeye çalışıyor annen gibi aldirip konuyu kapatma düşüncesinde.değil. En azından üzerlerine düşün neyse yaparlar bence.
annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadı

annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadı

annene şunu söyle ozman hadi aldırdım anne bebeği bunun hesabını öbür tarafta benim yerime verebilir misin de

Ben gidiyorum de git mor çatıya sigin ama yerini soyleme o zaman hepsi tutusacaklardir emin ol. Bebeğim ve can güvenliğim yok diye polise de ifade ver

cefam bize niye saldırıyorsun
yazdıklarını kim okusa bizim anladığımızı anlar
biz sana bebeği aldırdın dedik mi hala burda herkes erkek arkadaşına inanmamanı söylüyor hala iyiliğin için bir şeyler söylüyor, sen kalkmış hakaret etmyin filan diyorsun kim hakaret etmiş sana ? ben sana hakaret etmedim.
bu olay hallolursa söz takacak mısın diye sordum demedin mi
olay hangi olay? böyle yazarsan herkes de bebeği aldırmaya ikna olmaya başladığını zanneder kusura bakma
"arkadaslar böyle böyle oldu ben de dedım ki asla ne dersen de ben vazgecmıcem bebegı aldırmıycam dedim " mi yazdın burda da şimdi bebek benimle diyip duruyorsun?
sana kimse bebeği aldırdın demedi, aksine erkek arkadasına inanıp da aldırma diyor herkes.
burda bize bagırıp celallendiğin kadar erkek arkadaşına celallensen daha çok işine yarar.
bebeği istediğini anladığım için yazdım. ama sen demekki herkesi yanlış anlıyorsun.

hakkında hayırlısı olsun.

Allah kolaylık versin diyorum durumu yargılamaktansa çözüm arayan insana fikir verseniz daha iyi olur kızlar...ha yok çözüm fikrim diyosanız da lütfen bu zor durumda olan kıza da yüklenmeyin.garibim zaten ne yapacağını şaşırmış...bence cefam da farkında erkek arkadaşının bu kaçar hallerinin...ayrıca 13-14 yaşında çocuklar değilsiniz 24 yaşındayım diyorsun erkek arkadaşında o civarda olsa eee? evlenmek için ne sorun var ? onun sana bağlılığı sana olan sevgisi pek tam görünmüyo burdan bakınca canım.kör olma aşk aşk diye..biraz dışardan bak hayatına.çözüm fikrim açıkçası benim de yok ama ben olsaydım diye bir yorum yapabilirm...ben olsaydım çocuğuma tek başıma yetmeye çalışırdım olduğu kadarıyla...yani anlaşılan bundan sonra senin bu hayattaki görevin güçlü kadın,güçlü anne olmak...umarım üstesinden gelirsin bu hayatın...ihtiyacın olan bütün desteği motivasyonu da o minicik bebeğinin sana gülüşünde bulacaksın...başarılar...

Allah can almayı yasaklıyor canım sana akıl vermek haddim değil ama al cantanı isin gücün varsa çık tek basına kur dünyanı ama o günaha girme yapmıssın bir hata ne yapıcaksın tövbe ediceksin önce zina yapmıssın nikahsız beraber olmussun onun içinde af dile sonrada allaha ığın yardım iste

VAlla cefamm ben sizin niyetinizin ne olduğunu gerçekten anlayabilmiş değilim.

Gerçekten aldırmıcam diyorsun kararlıyım diyorsun ama anlattığın şeyler kararsızlığını gösteriyo.Söz yapalım,denedim erkek arkadaşımı falan.

Erkek arkadaşım dediğin adam seni zerre kadar sevmiyo,düşünmüyo umrunda bile değilsin.Aramıcam dedi ama yinede arıyo diyorsunya tamamen durumdan tırstığı için arıyo.Bi kurtulsa bebekten,emin ol sendende kurtulucak.Tek derdi bu.

Aileler istemiyo demişsin ailelere ne oluyo?Bebeği ailelerle birlikte yapmadınız.Bu bebek SENİN.Kimseye laf düşmez.İsteyen kabul eder sahiplenir istemeyende de kendi bilir.

Senin yapacağın şey şu herkesi toplıcaksınız bir araya ben bu bebeği doğurucam.Benimle evlenmek zorunda değilsin ama bu çocuğun maddi olarak ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın YASAL olarak.Çünkü istesende istemesende babasısın.
Yani artık şunu dedi bunu dedi,erkek arkadaşımı deniyorum falan demen gerçekten saçma.Hiç bi yerede varmaz.

İnsanlarada çemkirme herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor.Ve erkek arkadaşına karşı olan bu saf sevgin,onun ne kadar kötü biri olduğunu görmemen ve yazdıkların insanları gerçekten sinirlendiriyor.

aslında erkek arkadaşının terketmesinden korkup onun dediğini yapmak istiyorsun
ama burdanda tepki alınca çevir kazı yanmasın hesabı ben denedim diyorsun
benim takıldığım noktada ilerde bir daha bebeğimiz olur demesi
bir saniye sonrası için bile garantimiz yokken nasıl bu kadar kendinden emin konuşuyor...

merhaba cefamm,

öncelikle doktora kadar gidipte ''hayır''diyebildiğin için seni tebrik ediyorum..

sevgilin şuan iknaları geçmiş senin kürtaj olman için 40 takla atıyor..ancak sen artık tutunacak bir dal aradığın için sözlerine inanmak istiyorsun fakat içinden bir ses buna engel oluyor diye tahmin ediyorum.. zaten inansaydın gelipte buraya yazmazdın..bebegını aldırırdın.
kafan karışmış senin allak bullak olmuş beynin..artık herkes bilsede tamamen yalnız olduğunun farkındasın..bebeğini doğurmak istiyorsun ancak korkuyorsunda bunca zorluğa göğüs gerebilcekmiyim diye kafanda bi sürü soru işareti var.. amacıda buydu zaten sevgılının okadar çok konusmus gereksız bılgıler soylemıskı güya tehditvari seninde kafanı karıştırmıs..gözünü korkutmus..senı sindirmiş..güçsüz kalmanı sağlamış.. bir avukat sonuçta,işi bu!

öncelikle hukuk senin tarafında ,çocuğunu hiç bir şekilde alamaz senden + maddi destek sağlamak zorunda.. dna da çıkacak nasılsa biliyor..iş temyize giderse kaybeder ve sana tazminat ödemek zorunda kalır.. bak bu kkda avukat var istersen bi ona sor. dur ben bi linkini vereyım sana..

http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi-f1219/ istersen buraya bir tane konu aç ve aklında ne kadar soru varsa sor hukukla mahkeme nafaka vs şeyler sor canım..avukat bey cvp verecektr..

erkek arkadaşının çelişkili sözlerini sende farkettin değilmi? kibarlığı vardı demi bide bunun?

şuan bunlar için konuşmayacağım.. çünkü sen kondurmak istemiyorsun sevdiğin için..
keşke sana layık,senin gibi cesur yürekli bir sevgilin olsaymış.. tek diyeceğim seni ve bebeğini haketmiyor canım..:50:

hanımlar merhaba bir sürü şeyler oldu erkek arkadaşımla haftasonu görüştük karnıma basını koydu bebeğin kalp atışlarını dinledi ben onu da seni de seviyorum ve çok üzgünüm mahvoldum ben bebeği kaybetmek istemiyorum dedi ağlamaya başladı ikimizde birbirimize sarıldık ağladık. Sen benim için çok değerlisin ve çok özelsin sana hiçbir zaman arkamı dönmedim hep yanında destek oldum ama bu bebeğe bakacak durumumuz yok şuan için sen de hazır değilsin ben de daha ikimizin hayatlarının ne olacağı belli değilken nasıl bu bebeği dünyaya getirip ona rezillik çektirebiliriz sen bu çocuğu doğurursan annenler kabul etmeyecek ben bu iş zorla inatla olacağı için iyice istemicem seninle olan bağlarımız da kopacak ben o cocuk doğunca onu senin elinden alırım beni de onu da göremeyeceksin işi bu kadar zorlaştırma çirkinleştirme birtanem ben ikimşz herkesi düşünüyorum sana yemin ediyorum söz veriyorum bu duyguyu sana ilerde sen istediğin zaman ne olursa olsun yasatacağım ikinize de sahip çıkacağım ve bu bebeğimizin kefaretini de kardeşine vereceğiz bunları söylerken ağladı ben de.. ve o zaman her şey daha güzel olacak benı işimi sen işini hayatını düzene sokmuş olacaksın hayat öyle ki ne olacağımız belli olmaz bakmışsın evliliğimiz olmuş bu bebeği tek başına büyütmeye kalkarsan hayat hepimize zindan olacak ya annesiz ya babasız olacak ona buna yaşatmaya hakkımız yok çünklü şuan zamanı değil ama ikinci bebeğimizde hersey daha düzenli ve güzel olacak bu zor bir sözdür ama ben bunu göze alıyorum sözünü veriyorum. herşeyi allah biliyor ben seni bu zamana kadar hiç bırakmadım. bundan sonra da kürtajdan sonra bile bırakmayacağım ne olursa olsun eger tek başına yapmaya karar verirsen ben ve ailen yanında olmayacak doğduğunda senden onu alacağım ama bu acı olur senin için benim için de güzel ve doğru bir zamanda yapmak varken neden kötü olumsuz bir zamanda yapalım sadece suan için doğru bir karar verelim dedi saatlerce karnımda bebeğin kalp atışlarını dinledi ağladık sarıldık. Ve pzt gunu oldu doktora gittik doktor bana istemiyorsan almayalım dedi ben de erkek arkadaşımla tekrar konuştum bana senin her kararına saygı duyarım ama yanlış bir karar verme yanında ben de ailen de olmayacak ikiniz de harap olacaksınız ben de aynı zamanda ben de kararımı verdim bebeği aldırmayacağım dedim o da tamam sen bilirsin beni de göremeyeceksin bebek doğduğunda onu ben alacağım ailelere de bu konuyu anlayacağım yazık ettin üçümüze de bebeğin hiçbir günahı yok ben sana ilerde istediğinde bu duyguyu sana yasatacaktım sadece suan zaman değildi yolun açık olsun dedi doktıordan çıktık aksama kadar konuştuk beni ikna etmeye çalıştı zorlayarak değil tabi ben de vazgecmedim sonra terminalde vedalaştık onun gittiğini sanıyordum dışar çıktım baktım bankta bekliyordu duygulandım çekip gidememiş konuştuk tekrar o gitti ben de otobüsün saatin bekliyordtürsünler senium oyun yaptım acaba beniml ilgilenecek mi ilgilenmeyecek mi diye hanı bana umrunda değilsin hayat orda demişti ya ben de karnım agrıyor başım dönüyor falan dedim o da hemen aradı acmadım 10 kere aradı açmadım neyin var iyi misin ben güvenliğe haber verdim anons ettirdim seni saglık kuruluşuna götürcekler seni yardım iste kalkmaya çalış dedi halbuki ben iyiyim numra yaptım sadece ilgilendi banane demedi hani öyle diyordu neyse ben ankaraya geldm erkek arkadaşım nasılsın iyi misin diye aradı konuştuk bu kararla ne yapığının farkında değilsin ama senin kararın o bebeği de üzeceksin kardeşin gelsin vursun beni gözümde yok mesleğimde kariyerim de önemli değil ben sadece bu zamanın uygun zaman olmadığını ilerde daha güzel bir zmanda isteyerek yapıp bebeğimize daha iyi mutlu gelecek verecektik. kendine iyi baka bir daha aramıcam mesaj da atmıcam dedi aradan zaman gecti yine aradı. ben ankara ya gelince durumu anneme anlattım annem ağladı çok üzüldü erkek arkadaşımın annesini aradı kadın tamam gereğini yapalım o bizim de çocuğumuz hep birlikte sahip çıkacağız babası sehirdişinda o 1 ay sonra gelecek o zman birşeyler yaparız zaten durumu düzeltene kadar aynı evde benim yanımda dururlar ne gerekiyorsa yapacağız merak etmeyin akşam olsun ben oğlumla ve babasıyla konşacağım dedi erkek arkadaşımın annesi.. ben bu durumdan haberim yokmuş gibi davrandım erkek arkadaşıma hiç söylemedim sadece annem ultrason kağıdını görmüş bni aradı dedim annemim annesini aradığını söylemedim akşam oldu görkeme annesi söylemiş görkem de sen bunu bilerek yaptın herşey çok kötü olacak ben nikah yapmayacağım sırf bu durumu inat uğruna yapıp bu durumlara getirdiğin için ya kararını değiştir ya da sonuçlarına katlanacağız o cocuğa başka anne bulurum seni yine yapmam sen malesef bu duruma getirdin herşey güzellikle çözüp ilerde yapacaktık falan dedi. sonra erkek arkadaşım teyzemi aramış teyze ben meryemi istiyorum ama bu çocuğu istemiyorum isterse kardeşi gelsin beni öldürsün meslek hayatım bitsin hiçbirşey umrumda değil bu çocuğu istemiyorum suan hazır değilim ve bu cocuk olursa ailemi herşeyi bırakır giderim ben ölümü bile göze aldım size söz veriyorum kız arkadaşıma bu duyguyu yasatacağım onun hep yanında olacağım ben burdayım kaçmıyorum olursa o olacak ben bütün kız hayatımı bitirdim bu lay beni bitirdi ilerde evlilik de olur bunu biz bilemeyiz bebek olursa ben yokum olmazsa her zaman yanındayım o benim için çok değerli çok özel ama bunu yapmasın teyze bu sözümü yerine getirmezsem gelin beni vurun hiçbir sey gözümde yok ne ailem ne kendm ne başka bir şey vicdansız biri değilim siz de anlayın şuan bunun zamanı değil ilerde söz veriyorum yapacağız her sey daha güzel olacak ben onu da kaybetmek istemiyorum ama bu cocugu istemiyorum suan ben onu umursamasam bu kadar uğraşmam tamam doğur ne halin varsa gör derdim ama yapamadım vicdanım el vermiyor degerli benim için çünkü falan demiş... sonraaa...

Kizim bu adam seni zerre sevmiyor. suan iyilikle cocuktan kurtulmaya.sonrada senden kurtulmaya calisacak. bunlari seni incitmek icin. soylemiyorum tatlim. ama bu adamla evlensendeee sana. cok kinli mutlu olamadsin.. sirf cocuktan kurtulmak icin cocugu alirim diyor.. madem. durumu yok nasil cocugu. alip bakacakmis bide baska anne bulacakmis.cok sacmaaa..vakit varken sen tekmeyi basss...pezevenge...kusura bakma... aglamalari tam bi tiyatrooooooo...canim sakin inanmaa..ikinci bebege bakariz deyisine....kesinlikle seni kandiriyor...bsk disardan bi goz...kulak ver lutfen

Tamamm agliyor annen amaaa sanirim bebek 18 haftalik oldu...annen bunun cinayet oldugunu biliyor...amaa annenin durumu da zorr. amaa bak. bebek dogsunn nasil degisiyor...o bebekle geri yasama donersiniz canim...eminn ol...benim. oglum dogdugunda annem ben bakamamm falan dedi. simdi ise cildiriyor cagan icinnn

okuyunca inan çok üzüldüm :43: ne annen ne erkek arkadaşın bence başına geleceklerden habersiz , 4.5 aylıkken nasıl kürtaja girmeni isterler? ya başına bişey gelirse,herşey terse dönerse o bebeğin ve senin vebalini nasıl verecekler :( ve bir kutladığım tarafta erkek arkadaşının ailesi... erkek arkadaşının durumu olmayabilir ama ailesi nikahı üstlenmiş üstümüze düşeni yaparız demişler, bence de tatlım erkek arkadaşın seni gerçekten sevseydi ve düşünseydi bu tehlikeli duruma seni sürüklemez ve bir ömür yanında olmayı kabul ederdi. keşke ilk öğrendiğinde en azından bunu çevrendekilerle paylaşsaydın... bunun vicdani yükünü bir ömür üstünde taşırsın eğer aldırırsan. Allah'ım sana ve bebeğine yardım etsin :5: cinsiyeti belli oldu mu bu arada ?

evlilik dışında cinsel ilişki yaşamak işte bu sıkıntılara düşülmesin diye yasak ama olmuş bir kere..
artık ortada bir can var..
erkek arkadaşın çok sorumsuzca davranmış, aldır da ne demek, keyfine bakarken iyiydi, madem o kadar korkuyordu bu riski göze almayacaktı..
seni kandırmaya çalıştığı çok açık. bebeği aldırdıktan sonra arkasını dönüp bakmayacak bile, üzerinden yük kalkacak..

konunun başında kararlı aldırmak istemiyorum demişsin, yine de bazı arkadaşlar kızmışlar..
şu anda aldırmayacağım diyorsun yine sana kızıyorlar..
şu anki durum farklı çünkü sen de kararsızlığa düşmüşsün ve korkun yazdıklarından hissediliyor, aldırmaya meyletmişsin..

korkman çok normal, hepimiz korkardık, endişelenirdik, sonuçta babasız bir bebek büyütmek bir çok açıdan zor.
toplumda kabul görmen ve çocuğunun da görmesi zor olacak, birçok kişi evlilik dışı bebeği onaylamaz sonuçta..
ama böyle düşünüp bebeği aldırmakta olmaz bence, heleki bu kadar büyümüşken..

sana detaylı bir öneride bulunucam.. çünkü bazı arkadaşlardan söylemem gerekenleri tam ve düzgün bir şekilde yazarmısınız diye istekte bulunmuşsun.
ben de düşüncelerimi ifade etmeye çalışayım.

madem erkek arkadaşının ailesi seni ve bebeği kabul ediyor, annesine git içeri girmeden kapıdan görüş.
ve de ki ben sizi de onu da zorlayamam, babalık ve eşlik yapmak istemiyorsa yapmasın, kendimi zorla kabul ettirecek kadar düşmedim.
benim bebeğim sizin de torununuz herşeyin en güzelini hakediyor. ama nasibinde babası ile büyümek yoksa ben bunu değiştiremem.
duygu sömürüsü yapmıyorum, acıtasyonla size bebeğimizi kabullendirmekte değil amacım..
mutsuz bir evlilik yapmayı kimse istemez, ben de istemem, bebeğimin mutsuz bir ortamda büyümesini de istemiyorum..
çok fazla stres ve baskı altındayım, bebeğime yansımasını istemiyorum,
bizi koruyacak sahipsiz bırakmayacak bir dernek buldum, oraya gideceğim,
oğlunuz korkuyor biliyorum ben de korkuyorum ama korku yüzünden bebeğimden vazgeçecek değilim,
size söylemeden ortadan kaybolmak doğru bir davranış olmayacağı için bilgi vermek için geldim.
bunlar de ve sus..

muhtemelen senden birkaç gün isteyeceklerdir. konu yeni değil ama sizinde son sözlerinizi söylemeye hakkınız var.
düşüncelerinizi duymak için yarına kadar bekleyeceğim de.

aklıma bunlar geldi. çok uzun olmuş. Bana böyle bir konuşma mantıklı geldi.
Tabi bunun adı acıtasyon ama adam korkmuş kaçacak yer arıyor.
Korkması normal ama bu sorumluluklarını ihmal edeceği anlamına gelmez.
Acıtasyonsa acıtasyon, bir çok kişinin bekleyip sahip olmadığı bir bebek söz konusu olan..
Bu kadar uzun yazdım çünkü arkadaşın bunca baskıya dayanabileceğini sanmıyorum..

evlilik dışında cinsel ilişki yaşamak işte bu sıkıntılara düşülmesin diye yasak ama olmuş bir kere..
artık ortada bir can var..
erkek arkadaşın çok sorumsuzca davranmış, aldır da ne demek, keyfine bakarken iyiydi, madem o kadar korkuyordu bu riski göze almayacaktı..
seni kandırmaya çalıştığı çok açık. bebeği aldırdıktan sonra arkasını dönüp bakmayacak bile, üzerinden yük kalkacak..

konunun başında kararlı aldırmak istemiyorum demişsin, yine de bazı arkadaşlar kızmışlar..
şu anda aldırmayacağım diyorsun yine sana kızıyorlar..
şu anki durum farklı çünkü sen de kararsızlığa düşmüşsün ve korkun yazdıklarından hissediliyor, aldırmaya meyletmişsin..

korkman çok normal, hepimiz korkardık, endişelenirdik, sonuçta babasız bir bebek büyütmek bir çok açıdan zor.
toplumda kabul görmen ve çocuğunun da görmesi zor olacak, birçok kişi evlilik dışı bebeği onaylamaz sonuçta..
ama böyle düşünüp bebeği aldırmakta olmaz bence, heleki bu kadar büyümüşken..

sana detaylı bir öneride bulunucam.. çünkü bazı arkadaşlardan söylemem gerekenleri tam ve düzgün bir şekilde yazarmısınız diye istekte bulunmuşsun.
ben de düşüncelerimi ifade etmeye çalışayım.

madem erkek arkadaşının ailesi seni ve bebeği kabul ediyor, annesine git içeri girmeden kapıdan görüş.
ve de ki ben sizi de onu da zorlayamam, babalık ve eşlik yapmak istemiyorsa yapmasın, kendimi zorla kabul ettirecek kadar düşmedim.
benim bebeğim sizin de torununuz herşeyin en güzelini hakediyor. ama nasibinde babası ile büyümek yoksa ben bunu değiştiremem.
duygu sömürüsü yapmıyorum, acıtasyonla size bebeğimizi kabullendirmekte değil amacım..
mutsuz bir evlilik yapmayı kimse istemez, ben de istemem, bebeğimin mutsuz bir ortamda büyümesini de istemiyorum..
çok fazla stres ve baskı altındayım, bebeğime yansımasını istemiyorum,
bizi koruyacak sahipsiz bırakmayacak bir dernek buldum, oraya gideceğim,
oğlunuz korkuyor biliyorum ben de korkuyorum ama korku yüzünden bebeğimden vazgeçecek değilim,
size söylemeden ortadan kaybolmak doğru bir davranış olmayacağı için bilgi vermek için geldim.
bunlar de ve sus..

muhtemelen senden birkaç gün isteyeceklerdir. konu yeni değil ama sizinde son sözlerinizi söylemeye hakkınız var.
düşüncelerinizi duymak için yarına kadar bekleyeceğim de.

aklıma bunlar geldi. çok uzun olmuş. Bana böyle bir konuşma mantıklı geldi.
Tabi bunun adı acıtasyon ama adam korkmuş kaçacak yer arıyor.
Korkması normal ama bu sorumluluklarını ihmal edeceği anlamına gelmez.
Acıtasyonsa acıtasyon, bir çok kişinin bekleyip sahip olmadığı bir bebek söz konusu olan..
Bu kadar uzun yazdım çünkü arkadaşın bunca baskıya dayanabileceğini sanmıyorum..

Cok iyi bi aciklsmaaa olmus. cefaam bence bunu degerlendirrr

dün erkek arkadaşım tekrar aradı bu işi çözmemiz lazım dedi güzellikle .konuştuk annnesi ona eger istiyorsan böyle bir olay da olmuşken evlendirelim sizi demeiş erkek arkadaşım ben onunla bu şekilde zoraki evlenmek istemiyorum ilerde zaten güzellikle evlenirim demiş erkek arkadaşım bana herşey daha güzel olacak ilerde evlenedebiliriz bu hiç belli olmaz ben bu zamana kadar senin yanında oldum şimdiden sonra da yanında olacağım cok degerlisin benim için sen görüşmeyeli de ben kabul etmem boyle zor durumda seni yalnız bırakmam dedi ben .de o zaman bunu yaparsak söz takacağız dedim o da tamam bunu da düşüneceğim sen kalbini ferah tut dedi sana inanmıyorum ikna etmek için söylüyorsun dedim ben de o da ikna etme çabam niye olsun cocugu doğur ne yapıyosan yap derim bu kadar çaba göstermem dedi durumlar böyle hanımlar tek başına kaldım ailem de yanımda olmayacak herkes aldırmamı istiyor

Kizim ac gozuuuuunuuuu...annesi evlendirelim dedigi halde.. ki aile evlendirelim diyosaa maddi imkanda saglarr...iste buna ragmen evliligi dusunmuyor...peki nasil olmaliymis zamani ne zamanmiss...seni oyaliyooorrr bu adam...gercekten allah kolaylik versin...

su an cocugu aldirdigindan degil herkesin kizmasi..bu cibiliyetsit karaktersiz erkek arkadasina karsi nasil boyle pasif kaldigin sozlerine inandigin icin bu tepkiler geliyor...ama neyseki en buyuk dirayeti bebegi aldirmamalla yapmissin. o yuzden seni aslida cesaretli buluyorum...ama bu cesareti. birazda o adama evlilik lafinda goster...lutfen gozunu ac.. bu adam senden kurtulmayaaaaa calisiyorrr...lutfen sozlerimi yanlis anlama. cok terbiyelu insan oldugunu yazdiklarindan anliyorum onca lafaaa iyi dayandin. ben dahil. suekli seni elestirdik...

Herkes ayni seyi soyluyorsa vardir biseyyy emin ol herkes senden daha deneyimliii...

yukarda arkafadasin onerileri guzel canim.onu yapabilirsin kayinvslideyle konusss

Allahım kimseye yaşatmasın bunları ama cidden bu konu yüzünden banlanacam ben bu forumdan onun için artık girip bakmayacam bile !
sinirlerim zıpladı ya . ben kaç senedir bebek diye yanıp duruyorum. adama baksana bunu aldıralım sonra daha iyisini yaparız diyor bir de garanti veriyor . utanmasa son model sarı saçlı mavi gözlü bir kız yaparız falan diyecek . Adam kendine son hız güveniyor valla sinirlerim beş milyon oldu ! Allah ıslah etsin .
ne hali varsa görsün artık !

çok çok haklısın...sen neler yapıyorsun tedavi filan oldun mu??

Back