erkek arkadaşım beni kürtaja zorlamadı illa bu kürtajı yaptıracaksın falan demedi sadece istiyorsan doğur sen bilirsin beni babası olarak yazdırırsın başının çağresine bakarsın dedi yani zorlamıyor beni kürtaja.. benm ikna olmam için de zayıf noktamı deniyor olabilir doğurursan beni kaybedersin diye... ben erkek arkadaşımı savunmuyorum kesnlıkle siz yalam söylüyorsunuz demiyorum yanlış anlaşılmasın burdan sevgimin azalcağını düşünmüyorum sadece bu kadar sevmem... dedğiniz doğru kendi çocuğu sahip çıkıp evlenelim demesi lazımdı aldırma teklifiyle gelmezdi kendi savunması ona iyi bir gelecek veremeyeceksek daha günah değil mi nasıl bakacaksın kendini düşün biraz millete ne diyeceksin vs vs bunlar oldu beni düşünüyor gibi yapyr ama sanmıyorum bilemiyorum yani buları demesi yerine farklı yaklaşması gerekirdi farkındayım olması gereken bu zaten sağolun eksik olmayın evililik dışı deyip beni yargılayanlara hiç üzülmüyorum açıkçası biz evli olsak da hamile kalsam öyle havalara uçmazdı (keşke uçsa) çünkü cocukları cok seven biri değil biz daha önce bunun konuşmasını yapmıştık evlensek bile çocuk yapmayı çok sonra dşünen biriydi... bunu da SAVUNMAK için söylemedim yanlış anlamayın belki çocukalrı sevseydi allah korkusu kuvvetli vs olsaydı sevmese bile sahip çıkacak sözler söylemesini isterdim....
Canım seni kürtaja zorladı derken psikolojik olarak kastettim.aldırmazsan beni kaybedersin, kendi başının çaresine bakarsın bunlar da bi zorlamadır.Anladığım kadarıyla unutman çok zor olacak ama başka çaren yok evlenseniz bile mutlu olabileceğinize inanmıyorum.Her şey senin yüzünden oldu diye her kavga da başına kakıcak,hayatı mı yaşayamadım vs diye belki eve gelmeyecek geç gelicek seni bebeğinle sürekli evde yalnız bırakıcak,sadece maddi destek sağlıyacak..(keşke evlenme şansınız olsa da de sana ve bebeğine bağlansa)
Biraz daha gerçekçi ve mantıklı düşününce, duygularını için işinden çıkarınca erkek arkadaşının aslında ne kadar yanlış ne kadar bencil bir insan olduğunu görür ondan nefret edersin...Seni inan 1 dk bile düşünmüyor canım sadece senin ona olan zaafından faydalanmaya çalışıyor..
Lütfen birazcık mantıklı düşün canım ve erkek arkadaşını şimdiden çıkar hayatından, seni düşünen insan; hamile kalmış sevgilisini kürtaj yaptırıp psikolojini bozup bi başına bırakıp daha sonra evleniriz mantığıyla olayı bu kadar basit görüyorsa, hele hele bu insan 28 yaşında bir insansa,ben o adamın bir daha suratına bakmaz bebeği de göstermezdim heralde bir doğunca
Belki okuyunca bana kızıcaksın ama inan üzülüyorum böyle olayları duyunca genç kızlarımızın boşu boşuna aşk uğruna kendilerini feda etmelerine ,erkekleri dünyanın merkezine koymalarına
gerektiğinde bu benim için fedakarlık yapmıyor bundan bana yar olmaz diye kabul etmeyişlerine...Çünkü daha ilk başlarda telefonda bile söylemiyordun erkek arkadaşına kürtaj olmak istemediğini hep hastaneye giderken söylerim belki görür sever bebeği dedin burdan bile onun senin için yanlış insan olduğunu anlaman gerekirdi çünkü sen zaten ondan çekiniyordun duygularını açıkça ifade edemiyordun.....
Bu konuda neden ısrar ettiğimi merak ediceksin onu hayatından çıkartıp, umudunu kestiğin anda, erkek arkadaşının gerçek yüzünü kabul ettiğin anda ancak gerçekten mutlu olabilirsin...Kendine bebeğine anneliğe adapte olabilirsin..lütfen kızma yazdıklarıma allah yardımcın olsun....
Son düzenleme: