• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

sevgi bir iddiadır, ispat ister.. sevgilin sana değer verdiğini, özel olduğunu söylüyor ama davranışları aksini ispatlıyor. karnını dinlemek sarılıp ağlamak timsah gözyaşları. seven erkek sevdiği kadını riske atmaz daha evlenmeden zevki için kullanmaz. ama senin sevgilin, yatakta koca ayakta el misali çocuğundan vazgeçmiş, iki gözyaşıylada vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. O çocuğu yapacak kadar cesareti varsa bakacak arkadaş!.. yok yan çiziyorsa seni ve bebeği haketmiyor demektir. hadi sen bayansın duygusalsın diye seni kandırmaya hakkı yok.
ben senin yerinde olsam resti çekerim. babalık yapacaksan yanımda olursun yapmayacaksan ben bebeğimle mutlu mesut yaşarım derim.
annende bi tuhafmış yani, sevgilini savunup durmuş yok vicdan yapar, yok bırakmaz.. adamda vicdan olsa çocuğunu öldürmez.. kayın valideye maşallah, dimdik durmuş.
gerçekler ortada ama sen görmek istemiyorsun böyle bencil kişiliksiz bir adamla hayat geçmez. yaşın genç yeni ilişkilerin olur kendi hayatını kurmaya bak. duygularını kullanarak seni cinsel obje gibi görenlerden uzak dur ve mümkünse kendini kullandırma böylelerine, nikah bayanın hem güvencesidir..

Cefam yazdıklarını ağzım bir karış açık okudum !!!!
Bak canım sanıyorum kendine güveni sıfır olan birisin . Olabilir ...
Cefam karnındaki bebek senin senden beslendi senin canından can aldı . Kim ne derse desin anam babam sevgilim dayım emmim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ta bir tarafımadır !!!!
yıllardır şu forumdayım varya şu konuya yazdıklarımdan banlacam artık !!!
Bak canım sana senin hikayene benzer bir şey anlatim .
Lise arkadaşım lise son sınıfta biri ile tanıştı . Çıkmaya başlamışlar . sonra ne oldu ise birlikte olmuşlar .
Kız hamile kaldı tabi o dönemlerde gençlik te var bebek 7 haftalıktı hamile olduğunu öğrendi . direk gitti çocuğa söyledi adam dedi ben evliyim bu bebeği kabul edemem . HErif evliymiş ve bizimkinin haberi bile yokmuş . yalvardı kıza ben senin için hiç bir şey yapamam ne olur aldıralım diye .
kabul etmedi kız . sonra adam başına bela almamak için arayıp sormadı . adamın ailesi karısı falan durumu öğrendi kızı nerdeyse öldüreceklerdi . kız ablası ile kalıyordu sonra mecbur ailesinin yanına döndü . tabi karnı büyümeye başladı . Annesine durumunu anlattı .
Aman Allahım ailesi kızı dayaktan geberttiler resmen nasıl böyle bir şey yaparsın nasıl alnımıza bu lekeyi sürersin falan filan gibi tepkiler .
sora kız karnı burununda 4 aylıkken evden ayrıldı . Ailesi kesinlikle kızı ve bebeği istemiyor alıdracaksın diyorlar .
Bu mor çatıya sığındı . çocuğunu orada doğurdu . o aile taş kesildi arayıp sormadı onu . bebek doğduktan sonra araya insanlar falan girdi zorla barıştılar evde sığıntı gibi mecbur kalmaya başladı . sonra sonra cennet kuzusu sayesinde aralar düzelmeye başladı . Anne yüreği dayanamadı . Sahip çıktılar buna . oda gitti bir işe girdi çalıştı bebeğine ve kendine bakmak için canını dişine taktı çalıştı . sonra biri ile tanıştı 2 yaşında iken oğlu adam bütün hayat hikeyesini bilmesine rağmen sahip çıktı çocuğu kendi çocuğu kabul etti ve evlendiler .
Arkadaşım büyük yüreği ile bu mücadeleden zafer ile çıktı . şimdi çok mutlular çocuk 10 yaşında koca oğlan oldu adamı babası biliyor ve arkadaşım o kadar mutlu ki !!! Ben nasıl ona zamanında inanmışım gerçek sevgi bu sanmışım adam çocuğunu da beni de ortada koydu diyor .
Gerçek sevgi evlendiği adamdaydı .

Cefam ... Hayat hepimiz için zor . eğer o bebeği birilerinin rahatı kaçmasın diye aldıracaksan bu günaha kimse ortak değil düşün . resmen bir insanın hayatını bitireceksin kendi çocuğunu ellerin ile boğacaksın ... hayatta tek başına çocuk büyütecek sen değilsin . Rabbim bir kolaylık verecektir emin ol . Sen yeterki herkese ama herkese karşı ol . bu adamı zaten bırak cefam adam resmen bebekten kurtulmak için sana ayaküstü masallar anlatmış . Senin sevgilinde kusura bakma ama zerre kadar adamlık yok .
Eğer sende bunlara uyup o bebeği öldüreceksen Allah seni de bildiği gibi yapsın !!!
iyi düşün cfam bunun geri dönüşü yok ! telafisi yok ! bunun vicdanı sizi de yaşatmaz .
iyi düşün ....

Annemlere ben bu cocugu doğurcam anne dedim annemler de bak ben sizi babasız büyüttüm senin çocuğunun da babasız .büyütmene izin vermem cok zor hadi doğurdu babası onu elinden alacak çocuğunu ayda haftad bir görceksin ciğerin yanacak şuan bunları anlamıyorsun cocuk cok büyük sorumluluk erkek arkadaşın haklı cocugu her zaman yaparsın ama sevdiğin insanı aileni bir daha bulamazsın cocuğu bu şekilde doğurursan biz de yanında olmayacağız ben evlilik dışı bir çocuk getirmene dayananamam müsade edemem zorluklarını biliyorum ilerde yine evlenir yaparsanız cocuk senden kaçmıyor seni seviyor şöyle bir durumda seni yalnız bırakmadı aman ne halin varsa görse demedi mantıklı ol bebeğin günahı yok tek başına bakmak kolay değil ben size bile zor baktım sen nasıl bakacaksın sokaklarda mı kalacaksın hayatını mahvetme kızım verdiğin karar mantıklı deil cocuk tek taraflı bakılmaz yapılmaz ilerde ikinizde hayatınızı duzene sokarsınız yaparsınız o seni bırakmayacak vicdan yapacak ve ilerde evleneceksiniz şimdi sen bu işi inada bindirisen onun ailesiyle de ters düşeriz kardeşin gider vurur neden böyle sevdiğin insanları üzüyorsun karnındakini de düşün o bebek ya nesne değil ki ben zorluklarını biliyorum annesiz babasız cocuk olmaz onun hakkına da giriyorsun o yüzden mantıklı karar ver hiçkimse senin yanında olmayacak kızım tek kalacaksın değer mi bu acılara bak ben iki gündür mahvoldum bitti ben de anneyim ama duygularınla hareket edersen üzülürsün .mantıklı .olacaksın hayat toz pembe değil kendini düşünme bu kadar insanı üzdün erkek arkadaşını kendini aileleri üzdün yaptıüın mantıklı değil evlili dışı çocuk nasıl dünyaya getirirsin bunun sonuçlarını bilmiyorsun cocuğunu göremeyeceksin istediğin zaman annesi baskası olacak buna dayanamazsın erkek .arkadaşın sırf bu işi inada bindirdiğin için senden iyice nefret edecek onu bırak sen kendini düşün ben senin hayatını düşünüyorum keşke baban sevdigim insan olsaydı da sizi böyle büyütmeseydim cocuk her zaman yapılr ama aile sevdiğin bir daha gelmez mantıklı hareket et bizi daha fazla üzme cocuğu aldıracağız ben senin kötü olmanı istemem dedi annemler ve erkek arkadasını 5 yıldır tanıyoruz sen tanıyorsun o sözünü tutar seni hiç bırakmaz vicdan azabı çekecek allah ondan da çıkartır ama sen kendini düşün hayatını mahvetme evlatlıktan redderim seni dediler...annem çok üzüldü mahvoldu kaç gündür aglıyorum dedi sonra....
dün erkek arkadaşım tekrar aradı bu işi çözmemiz lazım dedi güzellikle .konuştuk annnesi ona eger istiyorsan böyle bir olay da olmuşken evlendirelim sizi demeiş erkek arkadaşım ben onunla bu şekilde zoraki evlenmek istemiyorum ilerde zaten güzellikle evlenirim demiş erkek arkadaşım bana herşey daha güzel olacak ilerde evlenedebiliriz bu hiç belli olmaz ben bu zamana kadar senin yanında oldum şimdiden sonra da yanında olacağım cok degerlisin benim için sen görüşmeyeli de ben kabul etmem boyle zor durumda seni yalnız bırakmam dedi ben .de o zaman bunu yaparsak söz takacağız dedim o da tamam bunu da düşüneceğim sen kalbini ferah tut dedi sana inanmıyorum ikna etmek için söylüyorsun dedim ben de o da ikna etme çabam niye olsun cocugu doğur ne yapıyosan yap derim bu kadar çaba göstermem dedi durumlar böyle hanımlar tek başına kaldım ailem de yanımda olmayacak herkes aldırmamı istiyor

dün erkek arkadaşım tekrar aradı bu işi çözmemiz lazım dedi güzellikle .konuştuk annnesi ona eger istiyorsan böyle bir olay da olmuşken evlendirelim sizi demeiş erkek arkadaşım ben onunla bu şekilde zoraki evlenmek istemiyorum ilerde zaten güzellikle evlenirim demiş erkek arkadaşım bana herşey daha güzel olacak ilerde evlenedebiliriz bu hiç belli olmaz ben bu zamana kadar senin yanında oldum şimdiden sonra da yanında olacağım cok degerlisin benim için sen görüşmeyeli de ben kabul etmem boyle zor durumda seni yalnız bırakmam dedi ben .de o zaman bunu yaparsak söz takacağız dedim o da tamam bunu da düşüneceğim sen kalbini ferah tut dedi sana inanmıyorum ikna etmek için söylüyorsun dedim ben de o da ikna etme çabam niye olsun cocugu doğur ne yapıyosan yap derim bu kadar çaba göstermem dedi durumlar böyle hanımlar tek başına kaldım ailem de yanımda olmayacak herkes aldırmamı istiyor

adam resmen seni parmağında otynatıyor ! cefam dünyada ilk tek başına çocuk büyütecek sen değilsin ki .olmasın kimse senin yanında ne kaybedecen !
Evlat gibi olmaz hiç bir şey . Neyin peşinde senin bu korkak sevgilin anlamadım . böyle bir şeye niyet eden adamın ben insan sevgisinden şüphe duyarım . sen nasıl bu adamdan daha soğumadın anlamadım . O senin bebeğin o sana muhtaç şimdi ona bunu yapmaya hakkın yok . bilerek yapılan her kürtaj cinayettir .
iyi düşün . çok iyi düşün vicdanınla başbaşa kaldığında hesap veremessin . Seni seven varsa yanında olacaktır . sevmeyen yanında olsa ne olur olmasa ne olur .
aynı durumda ben olsam sevgilime derim ki BEN BU COCUĞU DOĞURACAĞIM . YA ADAM GİBİ GELİR YANIMDA DURURSUN YA DA GİDERSİN . EĞER BU BEBEĞİ İSTEMİYORSAN BENİ DE İSTEME . BEN DOĞURACAĞIM VE SEN ÜZERİNDE EN UFAK BİR HAK İDDA EDEMEYECEKSİN .
EĞER İSTİYORSAN ELİNİ ÇABUK TUT HA BEN HALA İSTEMİYORUM ŞİMDİ ZAMANI DEĞİL DİYORSAN YOLUN AÇIK OLSUN HAYATIMDAN ÇIK VE BİR DAHA YOLUMA ÇIKMA !!!

kusura bakma da böyle döneklik olamaz cefam
hani çok istiyordun hani kim ne derse desin kıyamazdın,
bir tek taşa bir söze mi aldıracaksın.
kimse basına böyle bir iş geldi diye seni kınayamaz, ama burda sayfalarca bakın beni yanlış anlamayın ben aldırmıycam dedikten sonra herkes aldırmamı istiyor diye topu başkalarına atmak olur mu?

insanların anası babası ölüyor da tek başına kalıyor seninkiler merak etme böyle söylerler ama seni sokağa mı atacaklar yaa bir tane annen varmış seni atacak mı? öldürecekler mi seni?

erkek arkadaşın hakkında söylenecek çook söz var ama kimsenin sinirleri bunu kaldıramaz ama sen zaten dünden ikna edilmeye hazır bekliyormuşsun
en mantıklı olan kayınvalide adayı sanırım bari git ona sığın.
kınadıgımız gavur karıları kadar olamıyoruz, küçücük çocuklarının küçücük bebeklerine sahip çıkıyor o kadınlar sen koskoca kadınsın kendı cocuguna sahıp çıkamıyorsun anne de öyle.

o bebeği alacak doktoru bulup savcılığa şikayet etmek seni ve erkek arkadaşını savcılığa şikayet etmek isterdim.
siz yasalar önünde de katil durumuna düşüyorsunuz.
inşallah birilerinin bundan haberi olur.

Son düzenleme:
Cefam yazdıklarını ağzım bir karış açık okudum !!!!
Cefam karnındaki bebek senin senden beslendi senin canından can aldı . Kim ne derse desin anam babam sevgilim dayım emmim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ta bir tarafımadır !!!!
yıllardır şu forumdayım varya şu konuya yazdıklarımdan banlacam artık !!!
Lise arkadaşım lise son sınıfta biri ile tanıştı . Çıkmaya başlamışlar . sonra ne oldu ise birlikte olmuşlar .
Kız hamile kaldı tabi o dönemlerde gençlik te var bebek 7 haftalıktı hamile olduğunu öğrendi . direk gitti çocuğa söyledi adam dedi ben evliyim bu bebeği kabul edemem . HErif evliymiş ve bizimkinin haberi bile yokmuş . yalvardı kıza ben senin için hiç bir şey yapamam ne olur aldıralım diye .
kabul etmedi kız . sonra adam başına bela almamak için arayıp sormadı . adamın ailesi karısı falan durumu öğrendi kızı nerdeyse öldüreceklerdi . kız ablası ile kalıyordu sonra mecbur ailesinin yanına döndü . tabi karnı büyümeye başladı . Annesine durumunu anlattı .
Aman Allahım ailesi kızı dayaktan geberttiler resmen nasıl böyle bir şey yaparsın nasıl alnımıza bu lekeyi sürersin falan filan gibi tepkiler .
sora kız karnı burununda 4 aylıkken evden ayrıldı . Ailesi kesinlikle kızı ve bebeği istemiyor alıdracaksın diyorlar .
Bu mor çatıya sığındı . çocuğunu orada doğurdu . o aile taş kesildi arayıp sormadı onu . bebek doğduktan sonra araya insanlar falan girdi zorla barıştılar evde sığıntı gibi mecbur kalmaya başladı . sonra sonra cennet kuzusu sayesinde aralar düzelmeye başladı . Anne yüreği dayanamadı . Sahip çıktılar buna . oda gitti bir işe girdi çalıştı bebeğine ve kendine bakmak için canını dişine taktı çalıştı . sonra biri ile tanıştı 2 yaşında iken oğlu adam bütün hayat hikeyesini bilmesine rağmen sahip çıktı çocuğu kendi çocuğu kabul etti ve evlendiler .
Arkadaşım büyük yüreği ile bu mücadeleden zafer ile çıktı . şimdi çok mutlular çocuk 10 yaşında koca oğlan oldu adamı babası biliyor ve arkadaşım o kadar mutlu ki !!! Ben nasıl ona zamanında inanmışım gerçek sevgi bu sanmışım adam çocuğunu da beni de ortada koydu diyor .

Cefam ... Hayat hepimiz için zor . eğer o bebeği birilerinin rahatı kaçmasın diye aldıracaksan bu günaha kimse ortak değil düşün . resmen bir insanın hayatını bitireceksin kendi çocuğunu ellerin ile boğacaksın ... hayatta tek başına çocuk büyütecek sen değilsin . Rabbim bir kolaylık verecektir emin ol . Sen yeterki herkese ama herkese karşı ol . bu adamı zaten bırak cefam adam resmen bebekten kurtulmak için sana ayaküstü masallar anlatmış . Senin sevgilinde kusura bakma ama zerre kadar adamlık yok .
Eğer sende bunlara uyup o bebeği öldüreceksen Allah seni de bildiği gibi yapsın !!!
iyi düşün cfam bunun geri dönüşü yok ! telafisi yok ! bunun vicdanı sizi de yaşatmaz .
iyi düşün ....

sen ne dersen de kız hala erkek arkadaşının saçma sapan laflarına inanıyor. yok inat ediyormuş yok aldırırsa sözü düşünürmüş filan.. gün gelicek aklıda başına gelicek ama zaman geçmiş olucak.. bu kızın tek derdi sözde sevgilisi

kusura bakma da böyle döneklik olamaz cefam
hani çok istiyordun hani kim ne derse desin kıyamazdın,
bir tek taşa bir söze mi aldıracaksın.
kimse basına böyle bir iş geldi diye seni kınayamaz, ama burda sayfalarca bakın beni yanlış anlamayın ben aldırmıycam dedikten sonra herkes aldırmamı istiyor diye topu başkalarına atmak olur mu?

insanların anası babası ölüyor da tek başına kalıyor seninkiler merak etme böyle söylerler ama seni sokağa mı atacaklar yaa bir tane annen varmış seni atacak mı? öldürecekler mi seni?

erkek arkadaşın hakkında söylenecek çook söz var ama kimsenin sinirleri bunu kaldıramaz ama sen zaten dünden ikna edilmeye hazır bekliyormuşsun
en mantıklı olan kayınvalide adayı sanırım bari git ona sığın.
kınadıgımız gavur karıları kadar olamıyoruz, küçücük çocuklarının küçücük bebeklerine sahip çıkıyor o kadınlar sen koskoca kadınsın kendı cocuguna sahıp çıkamıyorsun anne de öyle.

o bebeği alacak doktoru bulup savcılığa şikayet etmek seni ve erkek arkadaşını savcılığa şikayet etmek isterdim.
siz yasalar önünde de katil durumuna düşüyorsunuz.
inşallah birilerinin bundan haberi olur.

ben doktora ora gittiğimde bile aldırmayacağımı söyledim ve bebek de hala benimle boyle çirkin şeyler söyleyecekseniz hiç konuşmayalım bazılarınız beddua etmeye bile başladı ben bebeği aldırmadığımı hala benimle olduğunu söylüyorum ve bu şekilde herkesi idare edeceğim aldırsaydım doktora gittiğimde aldırırdım ama kararlı oldum yapmadım rice ederim hakaret etmeyin ben sizinle paylaşıyorum aldırmadığımı söylüyorum sadece durumlardan haberdar ettim sizleri.

bunu yaparsak söz takacağız demene inan o kadar cok takıldım ki anlatamam.ben sözde sevgiline inan kızmıyorum artık sen hakediyorsun bazı şeyleri,bebek sanki bi nesnede onu kullanmassak seninle evleniriz der gibi ee yuh artık.yürekten söylüyorum eğer o bebeği aldırmayı düşünüyrsnz yapacaksanız eğer inşallahh o doktorda sende sevgilinde hapislere düşersiniz

ben doktora ora gittiğimde bile aldırmayacağımı söyledim ve bebek de hala benimle boyle çirkin şeyler söyleyecekseniz hiç konuşmayalım bazılarınız beddua etmeye bile başladı ben bebeği aldırmadığımı hala benimle olduğunu söylüyorum ve bu şekilde herkesi idare edeceğim aldırsaydım doktora gittiğimde aldırırdım ama kararlı oldum yapmadım rice ederim hakaret etmeyin ben sizinle paylaşıyorum aldırmadığımı söylüyorum sadece durumlardan haberdar ettim sizleri.

bakın ayıp oluyor döneklik falan çirkinleşmeyelim ben yaşadığımı anlattım aldırmadığımı hala benimle olduğunu söyledim son durum bu ispatlamak zorunda değilim kimseye sadece gelişmeleri aktar dım merak etmeyin diye ben kendime olan sözümü tuttum içim rahat tek taşa falan gittiğim de yok ayrıca

kusura bakmada kac kişi burda sana yardımcı olmak icin neler söyledi sen gelip olanları anlatıyorsun eyvallah da sevgiline neler söylediiğinin farkındamsn.sen gercekten aldırmak istemesen daha farklı davranır daha farklı kelimeler söylerdin.

bunu yaparsak söz takacağız demene inan o kadar cok takıldım ki anlatamam.ben sözde sevgiline inan kızmıyorum artık sen hakediyorsun bazı şeyleri,bebek sanki bi nesnede onu kullanmassak seninle evleniriz der gibi ee yuh artık.yürekten söylüyorum eğer o bebeği aldırmayı düşünüyrsnz yapacaksanız eğer inşallahh o doktorda sende sevgilinde hapislere düşersiniz

ben o söz olayını onu denemek için söyledim bunu da ispatlamayım artık bayanlar bana cocuğuumu aldırmışım gibi muamele etmeyin yaaaaaaa hakaret de etmeyin ayıpp yaaa ispatlamak zorunda değilim bebeğim benimle bundan sonra da başımın çağresine bakıcam annemi de ikna edeceğim zaten bebek doğunca babası yardım edecek zorunda zaten.. bir daha bu konuyla ilgili beddua gibi ağır ihtamlarda bulunmayı benim içim rahat güçlü oldum ve bebeği aldırmadım kendime sözümü tuttummm kimse de diğer olayları kötü yargılamasın yaşadığım şeyleri paylaştım o kadar SONUÇ BEBEK YİNE BENİMLE

kusura bakmada kac kişi burda sana yardımcı olmak icin neler söyledi sen gelip olanları anlatıyorsun eyvallah da sevgiline neler söylediiğinin farkındamsn.sen gercekten aldırmak istemesen daha farklı davranır daha farklı kelimeler söylerdin.

ben sevgilime zaten seni kaybetmeyi göze aldım beni rahat bırak dedim zaten ve farkındayım herşeyi söyledim restimi de çektim bebeği de aldırmadım ve olanları anlattığıma pişman olmak istemiyorum burda ben artı eksi herşeyiyle olanları anlattım ama şimdiden başta olduğu gibi bebeği aldırmışım muamele görüyorum beddua ediliyor beddua haksızsa insanın kendisine döner ben de çirkinnleşmek saygımı bozmak istemiyorum allah allah ben insanım ya sesimi çıkarmıyorum diye herke her kötü lafı ediyor ben insanların yardımıyla bu gücü buldum aileme bile aldırmıcam demişim ben bunu size ispatlamak istemiyorum

ben o söz olayını onu denemek için söyledim bunu da ispatlamayım artık bayanlar bana cocuğuumu aldırmışım gibi muamele etmeyin yaaaaaaa hakaret de etmeyin ayıpp yaaa ispatlamak zorunda değilim bebeğim benimle bundan sonra da başımın çağresine bakıcam annemi de ikna edeceğim zaten bebek doğunca babası yardım edecek zorunda zaten.. bir daha bu konuyla ilgili beddua gibi ağır ihtamlarda bulunmayı benim içim rahat güçlü oldum ve bebeği aldırmadım kendime sözümü tuttummm kimse de diğer olayları kötü yargılamasın yaşadığım şeyleri paylaştım o kadar SONUÇ BEBEK YİNE BENİMLE
işte meselede bu sevgilini karnındaki canlı ile deniyorsun sevgilinin denenecek bir tarafı kalmış giibi sen onun bebeğini taşıorsun ama adam senden bebeği aldırmanı istiyor bu adamın neresi deneneibilir ki artık.beddua edenlerin bir coğu bebeği aldırırsanız diye başlıyor şu an ki durumunuza diyen yok zaten.benim sezdiğim şu sen bu sevgilnin güvenini cok kötü bişey yaparak kaybettin bu herif seninle sadece vakit geciriyor ihtiyaclarını gideriyr o kadar.bu yüzdende bebekten kurtulmaya kurtulursada sonra da senden kurtulacak.ben evlenirken sade bi nikah ile evlendim evimdeki bütün eşyalar 2. el idi insan yeterki evlenmek istesin neler var bi oda gözde oturup mutlu olnalar.allah ıslah etsin sizi dahada bişey yazmıycam döktüm icimi

cefam yazdıklarını ağzım bir karış açık okudum !!!!
Yıllardır şu forumdayım varya şu konuya yazdıklarımdan banlacam artık !!!
Lise arkadaşım lise son sınıfta biri ile tanıştı . çıkmaya başlamışlar . Sonra ne oldu ise birlikte olmuşlar .
Kız hamile kaldı tabi o dönemlerde gençlik te var bebek 7 haftalıktı hamile olduğunu öğrendi . Direk gitti çocuğa söyledi adam dedi ben evliyim bu bebeği kabul edemem . Herif evliymiş ve bizimkinin haberi bile yokmuş . Yalvardı kıza ben senin için hiç bir şey yapamam ne olur aldıralım diye .
Kabul etmedi kız . Sonra adam başına bela almamak için arayıp sormadı . Adamın ailesi karısı falan durumu öğrendi kızı nerdeyse öldüreceklerdi . Kız ablası ile kalıyordu sonra mecbur ailesinin yanına döndü . Tabi karnı büyümeye başladı . Annesine durumunu anlattı .
Aman allahım ailesi kızı dayaktan geberttiler resmen nasıl böyle bir şey yaparsın nasıl alnımıza bu lekeyi sürersin falan filan gibi tepkiler .
Sora kız karnı burununda 4 aylıkken evden ayrıldı . Ailesi kesinlikle kızı ve bebeği istemiyor alıdracaksın diyorlar .
Bu mor çatıya sığındı . çocuğunu orada doğurdu . O aile taş kesildi arayıp sormadı onu . Bebek doğduktan sonra araya insanlar falan girdi zorla barıştılar evde sığıntı gibi mecbur kalmaya başladı . Sonra sonra cennet kuzusu sayesinde aralar düzelmeye başladı . Anne yüreği dayanamadı . Sahip çıktılar buna . Oda gitti bir işe girdi çalıştı bebeğine ve kendine bakmak için canını dişine taktı çalıştı . Sonra biri ile tanıştı 2 yaşında iken oğlu adam bütün hayat hikeyesini bilmesine rağmen sahip çıktı çocuğu kendi çocuğu kabul etti ve evlendiler .

Cefam ... Hayat hepimiz için zor . Eğer o bebeği birilerinin rahatı kaçmasın diye aldıracaksan bu günaha kimse ortak değil düşün . Resmen bir insanın hayatını bitireceksin kendi çocuğunu ellerin ile boğacaksın ... Hayatta tek başına çocuk büyütecek sen değilsin . Rabbim bir kolaylık verecektir emin ol . Sen yeterki herkese ama herkese karşı ol . Bu adamı zaten bırak cefam adam resmen bebekten kurtulmak için sana ayaküstü masallar anlatmış . Senin sevgilinde kusura bakma ama zerre kadar adamlık yok .
Eğer sende bunlara uyup o bebeği öldüreceksen allah seni de bildiği gibi yapsın !!!
Iyi düşün cfam bunun geri dönüşü yok ! Telafisi yok ! Bunun vicdanı sizi de yaşatmaz .
Iyi düşün ....
bana beddua etmeyin başta da kararlı olduğumu söylediğim gibi kararımı korudum doktorda bile aldırmıcam istemiyorum dedim aileme de dedim beni ikna etmeye çalışmayın ben zaten aldırmamışım sadece son durum ne yapılabiir dedim

Evet bebeğin seninle. Babası da ister kabul eder ister etmez kendi bilir. Sen yasal olarak yapılabilecek herşeyi yap, onları bir araştır bakalım. Annenin o anın şokuyla ve kendi geçmiş deneyimlerinden yola çıkarak talihsiz sözler söylediğini düşünmek istiyorum. Bu saatten sen artık o kişiye karşı adım atma. Kendisi nasıl bir yol izleyecek onu bir gör. Bebeği doğunca senin elinden alabileceğini sanmıyorum, blöf yapıyor galiba. Umarım içalıştığın işin sağlamdır. Maddi manevi zor günler seni bekliyor Allah yardımcın olsun.

sen ne dersen de kız hala erkek arkadaşının saçma sapan laflarına inanıyor. yok inat ediyormuş yok aldırırsa sözü düşünürmüş filan.. gün gelicek aklıda başına gelicek ama zaman geçmiş olucak.. bu kızın tek derdi sözde sevgilisi

Allahım kimseye yaşatmasın bunları ama cidden bu konu yüzünden banlanacam ben bu forumdan onun için artık girip bakmayacam bile !
sinirlerim zıpladı ya . ben kaç senedir bebek diye yanıp duruyorum. adama baksana bunu aldıralım sonra daha iyisini yaparız diyor bir de garanti veriyor . utanmasa son model sarı saçlı mavi gözlü bir kız yaparız falan diyecek . Adam kendine son hız güveniyor valla sinirlerim beş milyon oldu ! Allah ıslah etsin .
ne hali varsa görsün artık !

Erkek arkadaşın hep yuvarlak konuşuyor ilerde evlilik olur olmaz belli olmaz, söz meselesini düşünücem hep yuvarlak laflar. Bence sen kesin niyetini erkek arkadaşının dediklerini, hatta seni tehditlerini kayinvalide adayina anlat. Kadın realist ve oğlunun hatasını telafi etmeye çalışıyor annen gibi aldirip konuyu kapatma düşüncesinde.değil. En azından üzerlerine düşün neyse yaparlar bence.

işte meselede bu sevgilini karnındaki canlı ile deniyorsun sevgilinin denenecek bir tarafı kalmış giibi sen onun bebeğini taşıorsun ama adam senden bebeği aldırmanı istiyor bu adamın neresi deneneibilir ki artık.beddua edenlerin bir coğu bebeği aldırırsanız diye başlıyor şu an ki durumunuza diyen yok zaten.benim sezdiğim şu sen bu sevgilnin güvenini cok kötü bişey yaparak kaybettin bu herif seninle sadece vakit geciriyor ihtiyaclarını gideriyr o kadar.bu yüzdende bebekten kurtulmaya kurtulursada sonra da senden kurtulacak.ben evlenirken sade bi nikah ile evlendim evimdeki bütün eşyalar 2. El idi insan yeterki evlenmek istesin neler var bi oda gözde oturup mutlu olnalar.allah ıslah etsin sizi dahada bişey yazmıycam döktüm icimi

bakın allah islah etsin deyip günaha girip benim hakkıma giriyorsunuz ayıp çok ayıp bana bebeği aldırmışım gibi muammale ettiniz ben de yine diyorum ki bebeği aldırmayacağımı aileme de söyledim ve aldırmadım benimle diyorum okuduğunuzu anlayın aldırmıcam diyorum aldırırsanız allah belanı versin bilmem ne bu ne biçim bi saygıdır ya söyleyenlere diyorum.. Zaten zor bir dönemdeyim aileler biliyor bebeği istemiyorlar ben ona rağmen aldırmamısım siz bana kalkıp ne diyorsunuz bu kötü sözler sahibine yakışır ben saygımı bozmak istemiyorummmm

işte meselede bu sevgilini karnındaki canlı ile deniyorsun sevgilinin denenecek bir tarafı kalmış giibi sen onun bebeğini taşıorsun ama adam senden bebeği aldırmanı istiyor bu adamın neresi deneneibilir ki artık.beddua edenlerin bir coğu bebeği aldırırsanız diye başlıyor şu an ki durumunuza diyen yok zaten.benim sezdiğim şu sen bu sevgilnin güvenini cok kötü bişey yaparak kaybettin bu herif seninle sadece vakit geciriyor ihtiyaclarını gideriyr o kadar.bu yüzdende bebekten kurtulmaya kurtulursada sonra da senden kurtulacak.ben evlenirken sade bi nikah ile evlendim evimdeki bütün eşyalar 2. el idi insan yeterki evlenmek istesin neler var bi oda gözde oturup mutlu olnalar.allah ıslah etsin sizi dahada bişey yazmıycam döktüm icimi

rümüş ne yapıyorsun sen yaaa sen sakin ol !! senin en degerlin canın kanın bebegın etkilenecek kendine dikkat et yazma buraya boşver kım ne yaparsa yapsın millet hamile kalmak için ugrasıyo bazılarıda aldırıp aldırmamakta kararsız hayat böyle işte Allah bilsin boşver bitanem sen kendine dikkat et bebegıne dikkat et :20:

Back