Hamileyim Eşimin Tavırlarından Çok Rahatsızım.

Ya bu adam ben ameliyat olunca hastanede yanımda annem olmasına rağmen yanımda kaldı gecelerce. Pansumanıma kadar yaptı. Moralim çok bozuktu ne dediysem yaptı. Hastaneden çıkınca araba kiraladı beni gezdirdi alışverişlere götürdü sırf moralim düzelsin diye ne dediysem yaptı. Ama ben hastanedeyken sürekli ağlıyordum. Sanırım benimle ilgilenmesi için oturup ağlamam lazım.

cnm kaç aylık hamilesin ve belki müstehcen bir soru ama cinsellik konusunu sınırlı tutuyormusunuz böyle olup hamile eşlerine tavır takınan eşler tanıyorum...

valla Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim. benim eşim bırak ekmeği ilacı zaruri ihtiyaçları canım şunu istedi desem koşar gider. yağmur yağıyo ne demek ya seni yollamak ne demek. bazen benim eşimde naz yapma hadi der ama şakasına ne kadar zor olduğunu görüyorlar sonuçta bu sürecin.sende ona hizmet etme 2 3 gün yemek yapma bakalım ne tepki verecek. sen de o zaman sende sorumluluklarını yerine getir diyebilirsin.

Bende hazetmem be bir derdimi derken benimde ağrıyor filan denmesinden ama elinden gelen bir şey olmayacağından belki de o anda benimde ağrıyor diyordur yani bende rahatsızım gibisine. Ama insana dokunuyor tabi. Ama eczaneye bakkala gitmekte de bir şey yok ki. Sürekli bir şey istemiyorsanız. Benim eşim gebe değilim ama illa evde biten bir şey olmasına gerek yok canım şunu istedi desem bile gider alır gelir hiç konusu olmaz. Siz bu durumdayken hiç olmaması lazım. Ama o da işte kendini nazlandırıyor erkek milleti işte.

Hamile bir kadina nasil davranacagini cogu erkek bilmiyor gercekten.
Esinizle konusun, söyleyin ona tavirlarindan rahatsiz oldugunuzu.
Derdi, sIkIntisi olabilir tabi ki ama bu yinede size öyle davranmasini gerektirmez.
Eger esiniz önceden böyle degildiyse belki sadece bir gecis dönemidir.
Ama mutlaka konusun, belki farkinda bile degildir kirildiginizin.

hayır cnm çok bilinli ve naz etmeyen hamilesin. eşin kusura bakma ama tam bir odun. o ne ya hamile karısını gönderiyor utanmadan. en azında otur cnm otur ben giderim demesi gerekirdi. tembel şey nolucak. maddiyet hiç bahane değil. kimse benim kadar yokluk çekmemiştir. ama eşimle uyumumuzu etkilemedi maddiyat. şu an durumumuz iyi gene azmadık yani

diyeceğim sen yanmışsın bu adamla çocuk doğuncada böyle davranırsa genç yaşta çökersin valla

neyse hamile hamile ağır konuştur özür dilerim takma onu öyle kabul etmeye çalış.yapacak başka da bişi yok

Ignedee vuruluyor musun canim.Herseyi ustlenmissin esin ondan boyle davraniyor galiba.Biraz aglayip sizlanmak gerekiyor sanirim :)

Yok iğne vurulmuyorum ben pıhtılaşma testi falanda yapılmadı bana. Hamilelikten bir ay önce ameliyat geçirdim dolaşım bozukluğundan doku kaybı yaşadım. Cerrah bana dolaşımında sıkıntı var büyük ihtimalle dedi bende kadın doğumcuya bile gitmeden başladım aspirine. Kadın doğum doktoru demedi kullan diye bana. Daha öncede düşük yaptığımdan ne olur ne olmaz diye kullanıyorum.

Hamile olman şart değil, evin ihtiyacı eksikse ikiniz de evdeyseniz gidip alması gereken kişi
koca olacak adamdır yani.

Kendi evde yatacak, karısını ekmek almaya yollayacak. Öyle bir adam her türlü altın olsa
benim gözümde hiçtir.

Abartmıyorsun bence hep söylerim bir kadın hamile iken bile şımartılmayacaksa başka ne zaman şımartılabilir?

Anladim bende de centiklenme vardi bend3 kullandim aspirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…