- 6 Ekim 2024
- 58
- 17
-
- Konu Sahibi minikhanimmm
Çok haklısın ben şeyden de çok korkuyorum diyelim ki doktor sakıncası yok dedi ama ya bisey olursa? İhtimal bile beni korkutuyor sanırım psikolojik olarak takıntı yaptım bu korkuyuDoktorunuza danışın eşiniz yaninizdayken. Ben sormuştum 14. Haftamda doktor haftada bir önerdi. Demek ki fazlası zararlı ama illa bişey olacak diye de bişey yok tabi. Siz yinede doktorunuza açık açık sorun bu konuyu.. bebek herşeyden önemli sonuçta
Valla Allah'a emanet o zaman yapacak bir şey yok ama zannetmiyorum her gün ilişkiye serbest diyeceğini.. eşiniz de dikkate alır bence kısıtlama gelirseÇok haklısın ben şeyden de çok korkuyorum diyelim ki doktor sakıncası yok dedi ama ya bisey olursa? İhtimal bile beni korkutuyor sanırım psikolojik olarak takıntı yaptım bu korkuyu
Valla Allah'a emanet o zaman yapacak bir şey yok ama zannetmiyorum her gün ilişkiye serbest diyeceğini.. eşiniz de dikkate alır bence kısıtlama gelirse
Ben eşime gidip bi teşekkür edeyim sabırla bekliyor 3 aydırnasıl canınız istiyor arkadaş normal zamanda bile çok yorucu, hamileyken hiç çekilmez. Doktora mutlaka sorun ve ona göre hareket edin pişman olmamak için. Bencede teşekkür et valla. Bak benimki sanki bi tek kendi erkek benimBen eşime gidip bi teşekkür edeyim sabırla bekliyor 3 aydırnasıl canınız istiyor arkadaş normal zamanda bile çok yorucu, hamileyken hiç çekilmez. Doktora mutlaka sorun ve ona göre hareket edin pişman olmamak için.
Ben eşime gidip bi teşekkür edeyim sabırla bekliyor 3 aydırnasıl canınız istiyor arkadaş normal zamanda bile çok yorucu, hamileyken hiç çekilmez. Doktora mutlaka sorun ve ona göre hareket edin pişman olmamak için. Ben eşime gidip bi teşekkür edeyim sabırla bekliyor 3 aydırnasıl canınız istiyor arkadaş normal zamanda bile çok yorucu, hamileyken hiç çekilmez. Doktora mutlaka sorun ve ona göre hareket edin pişman olmamak için. Ben eşime gidip bi teşekkür edeyim sabırla bekliyor 3 aydırnasıl canınız istiyor arkadaş normal zamanda bile çok yorucu, hamileyken hiç çekilmez. Doktora mutlaka sorun ve ona göre hareket edin pişman olmamak için.
Valla bencede teşekkür et bana kalsa yapmadan duruyorum ki eşimde sıkıntı o duramıyor
Eğer doktorunuzun onayı varsa bebek açısından bir sorun teşkil etmez. Ancak mesele bu değil. Kusura bakmayın ama sizin eşiniz tam bir düşüncesiz ve bencil. Gece gece çok sinirlendim. Her gün her gün istemek zorunda değilsiniz. Yorgun hissediyor olabilirsiniz, mideniz bulanıyor olabilir, ya da sadece istemiyor olabilirsiniz. Bir de istemeyince sorun çıkarıyor, şaka gibi ya. İstemediğiniz bir seyi size kimse zorla yaptıramaz. Eşiniz ile ilgili daha ağır şeyler yazmıştım da hamile hamile canınızı sikmayayim dedim yorumu düzenledim.Korkuyorum her gün ilişki yaşatmaktan bebeğime bisey olur korkusu durduruyor beni eşim yapmayınca hırçınlaşıyor her gün istiyor arada bi istese neyse ama her gün inanın korkuyla onunla birlikte oldum ne bilim bi korku var icimde suan bile reddettim aramızda sorunlar oluyor. Ne kadar hamilelikte cinsellik sıkıntı değilse bile ben her gün olmasından korkuyorum kaçınıyorum. Ne yapabilirim? Gönlü olsun diye onunla oluyorum ama içim hiç rahat değil
Neden benim eşimde böyle değil neden ya istenmeyen değildi ama çok erken oldu evlenir evlenmez ilk hamileliğimYa ben de çok tedirginim dusuklerim.var bunda çok korkuyorum 12hafta oldu adama öpücük bile vermiyorum ki ikimizinde libidosu yüksektir ikimiz de bı çektik kendimizi sağolsun iyi olun ben birşey istemiyorum diyor, sonuna kadar da beklerim diyor öyle kavuşamayan aşıklar gibi cilvelesiyoruzbunlar bir tarafa cidden anlamasını saglaman lazım tamm arada hafiften bı ilişki normal ama sürekli çok zor, senin içinde bebek içinde, korunmanda lazım enfeksiyon olmamak için, yani doktorla bı konuş sen istenmeyen bı gebelik miydi ki böyle davranıyor başka çocuk var mi
Ya senin gönlün olmadan ilişkiye zorlaması ve trip atması sorun aslında. Kaç yaşında kocan ergen falan mı?Korkuyorum her gün ilişki yaşatmaktan bebeğime bisey olur korkusu durduruyor beni eşim yapmayınca hırçınlaşıyor her gün istiyor arada bi istese neyse ama her gün inanın korkuyla onunla birlikte oldum ne bilim bi korku var icimde suan bile reddettim aramızda sorunlar oluyor. Ne kadar hamilelikte cinsellik sıkıntı değilse bile ben her gün olmasından korkuyorum kaçınıyorum. Ne yapabilirim? Gönlü olsun diye onunla oluyorum ama içim hiç rahat değil
Bende çıkardım en sonunda pek konuşmuyorum çünkü sadece kendini düşünüyor anlayış hiç yok sürekli bir üzerime çıkmacaSeni üzmek için anlatmadım ya eşin cidden bencillik ediyor biraz çünkü normal ilerlese de gebelikte ilişki durumun korunmanın gerekir enfeksiyon olabilirsin bu durumda çok sıksa daha da dikkatli olman lazim, bir de daha yeni derken ne kadarlık evli belki daha beklemiyormustur ne bileyim, yine de olmuş yani ötesi yok ki, size eziyet olmuş biraz siz açıkça konuşun o sıkıntı cikariyorsa sizde cikarin ya sizin sağlığınız önemsiz de onun libidosu mu önemli
27 yasindaYa senin gönlün olmadan ilişkiye zorlaması ve trip atması sorun aslında. Kaç yaşında kocan ergen falan mı?
Bende onu sordum o zaman dururum diyorE bu lohusalığında, bebekten halin kalmadığı zamanlarda falan ne yapacak? İnsan canını düşünmez mi hiç (insan derken normal şartlar altında)
bilmiyorum böyle yaparak psikolojik manada da yıprattı beni sanki karşımdaki insana laf anlatmak duvara anlatmak gibi varsa yoksa keyfinin peşindeYok artik ya. O degil hamile bile olmasaniz istemeyebilirsiniz hergun. Bencillik bu. 31 haftalik gebeyim neredeyse 3 ay olacak asker arkadasiyiz. Kendisi de korkuyor zaten birsey olur diye. Bunun lohusaligi da var. Esiniz ozaman ne yapacak.