Hamileyim eşim her gün cinsellik istiyor?

Ben hamileyken biz aylarca evde kanka gibi takilmistik ki dr da risk yok demesine ragmen ben cok korkuyordum , ben kaygili bi insanimdir esim de o konularda kaygimi bilir tetiklemez Kocaniz biraz bencil . Korkmayi filan gectim insanin hamileyken oyle bir enerjisi olmuyor ki ya
Bende öyleyim kaygılı anksiyete hastasıyım ama şimdiye kadar hiçbir hastalığımı ağrımı önemsemediği için bu kaygımında umrunda olduğunu sanmıyorum

Gebeliğinizde bir sorun yoksa cinsel ilişki zararlı değil, bir durum olsa doktor zaten kısıtlama önerirdi ama burada mesele bu değil sizin gönlünüz yokken eşinizin her gün bu konuda ısrar etmesi. Bu psikolojik şiddet bence.
Hamileyken bizim de cinsel hayatımız çok aktifti ama benim rızamla

Bu kadar laftan anlamayan bir adamsa ve sizin de içiniz rahat etmiyorsa ufak bir yalan atın gitsin. Mantar olmuşum çok yanmam ve kaşıntım var dersiniz. Bir daha birlikte olmak isterse olun ve 15-20 dakika boyunca yanıyorum deyin yataktan çıkın tuvalette suyu falan açın. Birkaç gün sonra da fitil aldım fitil kullanmam lazımmış dersiniz böyle 1 ay oyalarsınız en azından 😂

Benim normalde mantar sorunum olmazdı ama şu an hamileyim ve çok su tüketemediğimden ve de bağışıklığım düştüğünden ara ara mantar oluyorum. Normalde yanma yok sadece kaşıntım var ama eşimle birlikte olduğumuzda yanma da başlıyor 20 dakika sonra geçiyor ama kabusum gibi olduğu için ben de 1,5 aydır birlikte olmuyorum maalesef eşimle. Normalde aktif bir cinselliğimiz vardı ama gebelikte ayda 4-5 e düşmüştü zaten çünkü enerjim kalmıyor gerçekten. Ve bir kere bile sorun olmadı bu.

Bende çıkardım en sonunda pek konuşmuyorum çünkü sadece kendini düşünüyor anlayış hiç yok sürekli bir üzerime çıkmaca
Ay en güzel en tatlı donemini üzülerek geçirme lütfen tadını çıkar, istemiyorsan istemiyorsundur yani istemeyerek olmaz bu iş kendini kullanılmış gibi hissedersin bu daha mı iyi boşver, kızsın bunun için problem cikariyorsa psikologa falan gitsin, sen kendinle ilgilen yeterince yorucu bı dönemden geçiyorsun zaten ekstra strese gerek yok, bütün kızlar toplanıp adamı linç edesimiz geldi deli midir nedir ergen gibi düşmüş şeyinin derdine, koyun can derdinde kasap et derdinde meselesi 🤨

X