Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır canım kocasıyla anlaşamıyor boşanacak diye bebeği aldırmak istiyor. 1 yaşında çocuğu olsa çöpe atıp boşanacak demek ki

Evet bir önceki mesajımda açılımını yazmıştım.
Aşağıya iliştiriyorum.

Sizin derdiniz, ben evlendim yapmak zorundalar, almak zorundalar, takmak zorundalar.

Çevir kazı yanmasın.
Derdi bunlar olan insan ilgisizlerdi demez.
Mesela benimkiler öyle lafta sokar, kıskanır, oğlunu doldurmaya çalışır, evime çöreklenmek ister. Şahsen ben şikayet edecek olsam ilgisizlerdi demem.
Bu kelime benim duam olur.
Allah rızası için ilgisiz olsunlar diye...

Ben altın borcu öderken gelinim ilgilenmiyorlar bari çeyrek taksınlar derse, laflarımla bir yerlere sokup çıkarırdım ve bunu hobi haline getirirdim.

En azından bir çeyrek takarlar diyince direkt cam duvar indirmisse o adamdan koşarak uzaklasin. Ama o cümleden sonra siz de damara basacak şeyler demeye devam etmisseniz o raddeye getirecek ki bu daha mantıklı görünüyor bence bebeğiniz için bu ortamdan uzak durun.

Düğünden sonra ilgisizmiş ya
Ne yapacak kadın her ay bi çeyrek mi takacaktı ?

Es ailesinden özel ilgi ve alaka nasıl olur hiç bir fikrim yok çünkü böyle bir beklentim hiç olmadı. Buradan öğreniyoruz işte:) ilgiyi eşimden beklerim ben kayinvalide neyin ilgisini gösterecek bana ama kafalar çeşit çeşit işte.

Yok gerçekten hangi davranışa karşılık geliyor onu bile hayal edemiyorum
O yüzden tam bi davranış olarak neyi yapmadılar onu çok merak ediyorum

360 derece değişmiş
360 değil, 180.
Kaç yaşında insanlarsınız. Olgun olun azıcık. Sizin beklentileriniz, habire dırdır etmeniz saçma, adamın itip kakması, bunun için bebeği aldır demesi öküzlük.

Peki konu sahibi ,
Madem haksızlığa uğrayan sizsiniz sizin bosanmayi istiyor olmanız gerekmez mi ?

Konu başlığı neden
"Ben ayrılmak istiyorum " değil?
Ben boşanmayı düşünüyorum zaten biz 2 ay çok mutlu geçirdik üzerime düşen ilgilenen ve bebeği benden çok önemseyen adamın şuanda yaptığı bana vicdansızca geliyor aldırmak kelimesini dile getirmesi bile

Biri 33 diğeri 40 yaşında yetişkin iki insan aileye düğün borcu ödetirken rahatsız olmuyorsunuz musunuz cidden?
Bu yaşlarda tek başınıza evlenemiyorsanız keşke hiç evlenmeseymissiniz.

Eşiniz haklı, aile sizin düğün borcunuzu öderken ekstra masraf neden yapsın? İlla kifayet vs.birsey alırlardı zaten. Çeyrek kaç para olmuş, kolaysa siz alın.

Sürekli eşinize ailesiyle ilgili söyleniyorsanız bunun bir patlama noktası olacağını düşünmeniz lazımdı. Eşinizin tepkileri, annenizi araması da yanlış kesinlikle, ikinizde evlilik olgunluğunda değilmişsiniz.

Hamileyken bende sorun yaşadım eşimle....çok kötü bir süreç gerçekten insan en büyük desteği eşten bekliyor inanın sizi çok çok iyi anlıyorum size şu konuda öneri vermeyi düşünüyorum kimse bir şey takmak zorunda değil onlar size altın vs takınca her şey mükemmel olmuyor ayrıca daha çok var galiba doğuma şimdiden kim ne takacak kavgasında bulunmanız iyi değil eşiniz size niye böyle şeyler yaptı bilemiyorum....ciddi sorunları mı var hep mi böyleydi....ama oturun konuşun anlatın konuşmadan olmaz

Yok gerçekten hangi davranışa karşılık geliyor onu bile hayal edemiyorum
O yüzden tam bi davranış olarak neyi yapmadılar onu çok merak ediyorum

Konu sahibi konuda demiş ki ben kafayı taktım sürekli ailesi ile ilgili laf sokuyordum demiş. O beklenti neydi ben de aşırı merak ettim. Sürekli ailemle ilgili bana laf sokacak adamın anasını ağlatırım ben. Adam da kapı pencere indirmis. Bir insan peygamber değilse bir yere kadar sakin kalabilir. sonrasında laf soktum anne gel bizde kal evliligimizi düzelt demiş. Yaş 33!

Bu adamın tek başına alabileceği bir karar değil.
Endişem babalık yapmaması diyorsanız, ona yapacak bir şey yok. En fazla nafaka alırsınız.
Adam babalık yapmak istemiyor diye sizde aldırmaktan bahsediyorsunuz.
Bakın oturun olanları değil geleceği düşünün karar verin bir an önce.
Doğurun doğurmayın demek bize düşmez. Çünkü zorluklarını yaşayacak olan sizsiniz.
Ama sizin yerinizde olsaydım, gelirim varken ve annem destekken doğurmaktan yana olurdum. Bunu söylemeden de geçemeyeceğim.

Teşekkür ederim benimde hatalarım var gereksiz yere çok fazla konuştum ailesiyle ilgili o kadar tepki verebileceğini şu dönemde beklemiyordum açıkçası bana anlatmayı seviyor annesiyle ne konuşsa annesini sevemedim o aileyi sevemedim aşamadım bu konuyu içimde ...Ailesi kırmızı çizgi onun için ben annemi eleştirebilirim onun yanında ama asla eleştirmez..

Yaşı büyük ama hareketleri çocuk iki insan evlenmiş bir de çocuk yapmaya kalkmış konunun özeti bu. Eşiniz zaten hödük, sizin de ağzınızın ayarı yok. Olan yine günahsız çocuğa olacak hep olduğu gibi. Bu evliliğe devam edecekseniz de kocanızın yanında Ailesi’ne laf söylenmemesi gerektiğini öğrenmiş olun

Sende fazla zorlamışsın o da asla şiddet göstermemeli. insan bir çeyrek takar demek bile beklentiye girmek demek ne gerek var onların çeyreğine mi muhtaçsınız. Benim eşimin ailesi hiçbir şey yapmadı düğünde falan diyeceğim biz düğün yapmadık çünkü yapsak borç bize kalacaktı nikah yaptık. Ne altın öyle aman aman takıldı ki sadece 2 tane bilezik. Çocuğum oldu çeyrek falan da yok hiç de istemiyorum getirdiği ördüğü 2-3 yelek yeter bu kadar az samimiyete.

40 yaşında adam kendi evlensin bir zahmet ya. Aileye borç ödetmek nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…