- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi karanfilla
Hayır canım kocasıyla anlaşamıyor boşanacak diye bebeği aldırmak istiyor. 1 yaşında çocuğu olsa çöpe atıp boşanacak demek ki360 derece değişmezo 180 olacak önce orda anlaşalım.
Gerçek probleme gelirsek
İletişim probleminiz daha büyük probleminiz daha büyük problemlere yol açar.
Kimse kimseyi anlamıyor bu evlilikte.
Eşiniz ofkelenince gözü dönen tiplerden sanki öfke kontrolü de yok gibi.
Peki siz ne istiyorsunuz ?
Barışmak mi ?
Yoksa ayrılıp çocuğunuza tek başınıza bakmak mi ?
Buldumcuk mu ?
Sizin derdiniz, ben evlendim yapmak zorundalar, almak zorundalar, takmak zorundalar.
Çevir kazı yanmasın.Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Ben altın borcu öderken gelinim ilgilenmiyorlar bari çeyrek taksınlar derse, laflarımla bir yerlere sokup çıkarırdım ve bunu hobi haline getirirdim.Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Düğünden sonra ilgisizmiş ya
Ne yapacak kadın her ay bi çeyrek mi takacaktı ?
Yok gerçekten hangi davranışa karşılık geliyor onu bile hayal edemiyorumEs ailesinden özel ilgi ve alaka nasıl olur hiç bir fikrim yok çünkü böyle bir beklentim hiç olmadı. Buradan öğreniyoruz işte:) ilgiyi eşimden beklerim ben kayinvalide neyin ilgisini gösterecek bana ama kafalar çeşit çeşit işte.
360 değil, 180.360 derece değişmiş
Ben boşanmayı düşünüyorum zaten biz 2 ay çok mutlu geçirdik üzerime düşen ilgilenen ve bebeği benden çok önemseyen adamın şuanda yaptığı bana vicdansızca geliyor aldırmak kelimesini dile getirmesi bilePeki konu sahibi ,
Madem haksızlığa uğrayan sizsiniz sizin bosanmayi istiyor olmanız gerekmez mi ?
Konu başlığı neden
"Ben ayrılmak istiyorum " değil?
Hamileyken bende sorun yaşadım eşimle....çok kötü bir süreç gerçekten insan en büyük desteği eşten bekliyor inanın sizi çok çok iyi anlıyorum size şu konuda öneri vermeyi düşünüyorum kimse bir şey takmak zorunda değil onlar size altın vs takınca her şey mükemmel olmuyor ayrıca daha çok var galiba doğuma şimdiden kim ne takacak kavgasında bulunmanız iyi değil eşiniz size niye böyle şeyler yaptı bilemiyorum....ciddi sorunları mı var hep mi böyleydi....ama oturun konuşun anlatın konuşmadan olmazMerhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Yok gerçekten hangi davranışa karşılık geliyor onu bile hayal edemiyorum
O yüzden tam bi davranış olarak neyi yapmadılar onu çok merak ediyorum
Bu adamın tek başına alabileceği bir karar değil.Ben boşanmayı düşünüyorum zaten biz 2 ay çok mutlu geçirdik üzerime düşen ilgilenen ve bebeği benden çok önemseyen adamın şuanda yaptığı bana vicdansızca geliyor aldırmak kelimesini dile getirmesi bile
Teşekkür ederim benimde hatalarım var gereksiz yere çok fazla konuştum ailesiyle ilgili o kadar tepki verebileceğini şu dönemde beklemiyordum açıkçası bana anlatmayı seviyor annesiyle ne konuşsa annesini sevemedim o aileyi sevemedim aşamadım bu konuyu içimde ...Ailesi kırmızı çizgi onun için ben annemi eleştirebilirim onun yanında ama asla eleştirmez..Hamileyken bende sorun yaşadım eşimle....çok kötü bir süreç gerçekten insan en büyük desteği eşten bekliyor inanın sizi çok çok iyi anlıyorum size şu konuda öneri vermeyi düşünüyorum kimse bir şey takmak zorunda değil onlar size altın vs takınca her şey mükemmel olmuyor ayrıca daha çok var galiba doğuma şimdiden kim ne takacak kavgasında bulunmanız iyi değil eşiniz size niye böyle şeyler yaptı bilemiyorum....ciddi sorunları mı var hep mi böyleydi....ama oturun konuşun anlatın konuşmadan olmaz
40 yaşında adam kendi evlensin bir zahmet ya. Aileye borç ödetmek nedir?Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz