- 15 Kasım 2016
- 1.484
- 2.651
- Konu Sahibi karanfilla
Yahu ne bayılıyorsunuz durduk yere kavga çıkarmaya.Yardım yapmak zorunda mı insanlar hemde borç harç varken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyorsenin ailen ne takacak diye sormak ne kadar görgüzüsce ya...evliliklerde bu şekilde sürekli para konuşulmasına karşıyım...
ortada hamile bir eşe yapılan şiddet var, yine de boşanmadan önce aile terapisine gidebilseniz keşke ama çeyrek parasını sorun eden insan düzenli trapiste gidip para da vermez...en çok o doğmamış bebeğe üzüldüm
Mesela bizde altın konusu geçmedi, millet şu kadar gram olacak diye bir de sipariş veriyor yüzleri nasıl tutuyorsa artık? Hele ki konu sahibi gibi altın borcu ödese eşimin ailesi, bizim için borca girdiler diye minnettar olurdum; çeyreğin adını ağzıma bile alamam hele ki şu kriz ortamında. Eşime şu cümleyi kuramam mesela…Ben de anlamadım altın olmuş kaç lira
İnsan allah razı olsun diyeceğine altın da takmayacaklarsa çocuk evlendirmesin nasıl der
Çocuk dedikleri de 40 yaşında adam
Parayı ağaçtan filan mı topluyor bazı insanlar?
Düğünü evi biz kurup yaptık onlara yük olmadım kredi çekip eşyalarımı ben aldım onlar sadece takı taktı
Uzaktaki adamlar ne gibi sorundu? Sizden başka sorun mu var? Yoksa senin ödediğin borcuda mı ödemeliydiler yoksa bütün her şeylerini ponçik gelinlerine sermediler diye mi sorunlularBizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyor
Öfke kontrolü olmayan bir adamı hiç değilse çeyrek taksınlar diye çıldırtan sizsinizBizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyor
Ya hepsi iyi güzel de sürekli laf sokan, kıskanç, ilgisiz ve size neler yaşatan? Kadının altınını ne yapacaksınız? Eşin sana gelip "bir çeyrek takacaklarmış" dese ay altınları kendine kalsın istemez demeniz lazım ya.Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Doğru haklısınızYa hepsi iyi güzel de sürekli laf sokan ilgisiz ve size neler yaşatan? Kadının altınını ne yapacaksınız? Eşin sana gelip "bir çeyrek takacaklarmış" dese ay altınları kendine kalsın istemez demeniz lazım ya.
Onlar için birbirimizi yemeye gerek yoktuDoğru haklısınız
2 buçuk aylık bebeği alıyorlar mı?Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
İlgisiz kayınvalide tam olarak ne yapmıyor demek?Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
İlgisiz kayınvalide tam olarak ne yapmıyor demek?
Düğünden sonra ilgisizmiş yaÇeyrek takmıyor demek
Ya tamam anlarız ama geçen haftadan bu haftaya 10 lira mı geldi
2 ayda 20 lira arttırdı
Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz