Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin ailen ne takacak diye sormak ne kadar görgüzüsce ya...evliliklerde bu şekilde sürekli para konuşulmasına karşıyım...

ortada hamile bir eşe yapılan şiddet var, yine de boşanmadan önce aile terapisine gidebilseniz keşke ama çeyrek parasını sorun eden insan düzenli trapiste gidip para da vermez...en çok o doğmamış bebeğe üzüldüm
Bizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyor

Ben de anlamadım altın olmuş kaç lira
İnsan allah razı olsun diyeceğine altın da takmayacaklarsa çocuk evlendirmesin nasıl der
Çocuk dedikleri de 40 yaşında adam
Parayı ağaçtan filan mı topluyor bazı insanlar? 👀
Mesela bizde altın konusu geçmedi, millet şu kadar gram olacak diye bir de sipariş veriyor yüzleri nasıl tutuyorsa artık? Hele ki konu sahibi gibi altın borcu ödese eşimin ailesi, bizim için borca girdiler diye minnettar olurdum; çeyreğin adını ağzıma bile alamam hele ki şu kriz ortamında. Eşime şu cümleyi kuramam mesela…

Düğünü evi biz kurup yaptık onlara yük olmadım kredi çekip eşyalarımı ben aldım onlar sadece takı taktı

Kim evlendi ben orayı şey edemedim? Kayinvalide ve kayinpederi mi evlendirdiniz? Evi biz kurduk deyip duruyorsunuz da evlenen siz degil misiniz? Bir zahmet evinizi de kurun.

Bizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyor
Uzaktaki adamlar ne gibi sorundu? Sizden başka sorun mu var? Yoksa senin ödediğin borcuda mı ödemeliydiler yoksa bütün her şeylerini ponçik gelinlerine sermediler diye mi sorunlular

Öfke kontrolü olmayan bir adamı hiç değilse çeyrek taksınlar diye çıldırtan sizsiniz

Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Ya hepsi iyi güzel de sürekli laf sokan, kıskanç, ilgisiz ve size neler yaşatan? Kadının altınını ne yapacaksınız? Eşin sana gelip "bir çeyrek takacaklarmış" dese ay altınları kendine kalsın istemez demeniz lazım ya.

Ayy günahsız yavrum benim, nasıl bir yürek var sizde ya, kocanızla anlaşamıyorsunuz diye bebeği aldırmak ne? Gidin çalışın ayaklarınızın üstünde durun bebeğinize de bakın. 1 yaşında çocuğunuz olsa çöpe mi atacaksınız ayrıldınız diye? Size söyleyecek çok şeyim var ama susuyorum. Allah ıslah etsin. Ne haliniz varsa görün

Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
2 buçuk aylık bebeği alıyorlar mı?

İlgisiz kayınvalide tam olarak ne yapmıyor demek? 👀

İlgisiz dediğiniz nedir ya? Eşimin ailesi bana ilgi göstermek zorunda mı? Neyin ilgisi bu? Ilgiyi de eşinizden bekleyin bir zahmet.

Bebeği de senden alıcam kafasında değilmiş ne güzel. En rahat boşanılacak durum bence.
Sadece şunu söylemek isterim bu benim görüşüm. eğer boşanacaksanız doğmadan önce yada çok bebekken boşanmak daha iyi tabi bakım işe ilgili zorluklar olacak ama aileniz yardımcı olacak gibi gözüküyor.

İleride çocuk buyuyunce boşanmak daha zor onların psikolojisini düşünmek. En azından bebekken bu şekilde büyür buna alışır sonradan çok zor. Hep biraz büyüsün boşanıcam diye düşünülüyor ama olmuyor.

Yine de hiçbir evliliğin bitmesini ismemem umarım bir çıkış yolu bulursunuz.

adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞

360 derece değişmez🙈 o 180 olacak önce orda anlaşalım. 🤷‍♀️

Gerçek probleme gelirsek
İletişim probleminiz daha büyük probleminiz daha büyük problemlere yol açar.
Kimse kimseyi anlamıyor bu evlilikte.
Eşiniz ofkelenince gözü dönen tiplerden sanki öfke kontrolü de yok gibi.

Peki siz ne istiyorsunuz ?
Barışmak mi ?
Yoksa ayrılıp çocuğunuza tek başınıza bakmak mi ?

Ya tamam anlarız ama geçen haftadan bu haftaya 10 lira mı geldi
2 ayda 20 lira arttırdı

Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz

Gercekten kepaze bir dusunce yapisi
40 yasina kadar bakip evlendirsem, borcunu ödesem, bir de gelin derse ki ceyrek de ceyrek...

Vay anam vay

40 yAş bu hareketler öyle mi ayrılın sizde çoçuk bilemiyorum önceden olsa asla aldırma derdim ama yaşanacaklar hayat şartları bir çocuğa yaşatılır mı bilemiyorum bu kararı ancak siz verebilirsiniz ama böyle bir adamdan koca olmaz bence

Eşinin onaylancak bir yanı yok tepkiyi abartmis ama bazen de dönüp delirtene bi bakmali. Kenardan usul usul adamlari işlemeye calisiosunuz surekli kızınca da kizdi oluyor. Sevmediğin insanlarin ceyregini napican ya. Yapmicam bisey demis hala bi çeyrek diosun. Anneni gönder evden cocuk musunuz ayrıca. Annenlere gidip de ne demis?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X