- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.669
-
- Konu Sahibi karanfilla
Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksizİnsanlar size yapılan düğün borçlarını ödüyor hala çeyrek peşindesiniz.
Eşinizin öküz olduğu için hamile kadını itip kakabiliyor demek ki.
İkinizin de terapiye ihtiyacı var.
Düğün borcu dedikleri yaptıkları takılar evimizi bi kurduk33 ve 40 yaşında insanların düğün borcunu eşinizin ailesi mi ödüyor? Yetmedi bir çeyrek daha istediniz yani. Hayırlısı olsun.
9+5 evet beni şikayet etmeyi seviyorAldırma düşünceniz olduğuna göre daha yeni hamilesiniz. İlgilenmiyorlar, bir çeyrek bari takarlar diye konuşmanız çok yersiz. Sürekli dır dır adamı yorar ya.
Ama adamın kırıp döküp aileye şikayet etmesi normal değil. Bilmiyoruz belkide annenize sizi sakinleştirmesini söylemek için gitmiştir.
40 yaşındaki insanların evlenip aynı çatıya girdikten 6 ay sonra düğün dernek işine girişmesi... Vakti zamanında yapabiliyorsan yaparsın. Şu sonradan yapılma düğünleri hiç anlamıyorum, şovculuk.İkinizden de bir cacık olmaz kusura bakmayın.
33 ve 40 yasinda 2 insansiniz. Aile ilgisiz diye cift nasil tartisir? Anasi ilgilensin diye mi evlendiniz?
Dugun borcunuzu ödetip bir de bebege ne takicagini hesaplamaniz cok basitce.
Ama yaninizdaki mahlukata zaten yorum bile yapmaya gerek yok.
Düğün borcu dedikleri yaptıkları takılar evimizi bi kurduk
Ama bak senin kısmını sen ödüyorsun kocan kendi düğününün masraflarını başkasına ödetiyor ve hala bunu normal görüp üste çıkıyorsun işleri ne der gibi bence adam sizden boşanmakta haklı sizin gibi biriyle evlilik yürümez önür törpüsüsünüzÇeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
Kimse kimseyi evlendirip borç ödemek zorunda değil ya, koca koca insanlarsınız. Düğün yaptık ev kurduk kimseden beş kuruş almadık. Kimseye de neden vermedin demem. Bırakın artık şu zihniyeti.Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
Eşinizin şiddetini asla onaylamıyorum
Orası çok net
Anlamadığım nokta eşinizin ailesinden ne beklentiniz var da ilgisizler diye eşle kavga çıkıyor evde?
Eşinizle evlendiniz sonuçta
Eşim ilgisiz deseniz anlayacağım da
Ailesi ilgisiz diye huzursuzluk çıkarmak çok saçma geldi kusura bakmayın
Ki ilgisiz değillermiş bebek için ne yapalım diye sormayı düşün en insanlar sonuçta
Eşiniz de borç ödüyorlar diye gerek yok biz hallederiz demiş
Zaten borç ödemeseler de ne yapalım diyene liste vermek ayıp bence
Verilmesi gereken cevap zaten biz hallederiz olmalıydı
Daha üstüne nasıl istemezsin diye bari çeyrek taksınlar filan demek çok ayıp bence
Evleneli 1 yıl olmuş, bebek için biraz daha bekleseydiniz keşke. Belli ki ilişkiniz oturmamış. Evlenmişsin bitmiş gitmiş sonradan yapılan düğünlere asla anlam veremiyorum. Düğün masrafını eşinin ailesi karşıladıysa zor durumda olmaları muhtemel. Bir çeyrek taksa ne olur takmasa ne olur. Eşinin ailesinden ne gibi bir ilgi bekliyorsun yani kucağına alıp pışpışlasınlar mı.?
Neyse hadi bir çeyrek takarlar canım dedin, adamın çıldırması camı çerçeveyi bebeği aldırmak istemesi annene babana şikayete gitmesi Tövbe yarabbim.
Ailen de sen kızımıza böyle nasıl davranırsın ne halin varsa gör getir kızımızı yanımıza demek yerine sizin yanınıza geliyor aman dövmesin diye bekçiliğe.... Siz de bebeğimi aldırmak ne kelime demiyor, kafam karışık iması çiziyorsunuz.
Bence bu konuda en masum ve sorunsuz kişi bebek. Yazık ya yavruya, bahtsızım. Ne yaparsanız yapın bebeği rahat bırakın.
Sadece annem detayları biliyor Kardeşim duysa onu bu şehirde yaşatmazEvleneli 1 yıl olmuş, bebek için biraz daha bekleseydiniz keşke. Belli ki ilişkiniz oturmamış. Evlenmişsin bitmiş gitmiş sonradan yapılan düğünlere asla anlam veremiyorum. Düğün masrafını eşinin ailesi karşıladıysa zor durumda olmaları muhtemel. Bir çeyrek taksa ne olur takmasa ne olur. Eşinin ailesinden ne gibi bir ilgi bekliyorsun yani kucağına alıp pışpışlasınlar mı.?
Neyse hadi bir çeyrek takarlar canım dedin, adamın çıldırması camı çerçeveyi bebeği aldırmak istemesi annene babana şikayete gitmesi Tövbe yarabbim.
Ailen de sen kızımıza böyle nasıl davranırsın ne halin varsa gör getir kızımızı yanımıza demek yerine sizin yanınıza geliyor aman dövmesin diye bekçiliğe.... Siz de bebeğimi aldırmak ne kelime demiyor, kafam karışık iması çiziyorsunuz.
Bence bu konuda en masum ve sorunsuz kişi bebek. Yazık ya yavruya, bahtsızım. Ne yaparsanız yapın bebeği rahat bırakın.
Ne alaka benim yazdıklarımla?Sadece annem detayları biliyor Kardeşim duysa onu bu şehirde yaşatmaz