Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Af buyurun ama insanlar düğün masrafı ödüyor siz altın peşindesiniz. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum düğün borçlarını üstlenerek ki asla zorunda değiller! Siz adamı bunaltmış bıktırmışsınız, sadece itip kakmasına hak vermiyorum.

İkinizden de bir cacık olmaz kusura bakmayın.

33 ve 40 yasinda 2 insansiniz. Aile ilgisiz diye cift nasil tartisir? Anasi ilgilensin diye mi evlendiniz?

Dugun borcunuzu ödetip bir de bebege ne takicagini hesaplamaniz cok basitce.

Ama yaninizdaki mahlukata zaten yorum bile yapmaya gerek yok.

Aldırma düşünceniz olduğuna göre daha yeni hamilesiniz. İlgilenmiyorlar, bir çeyrek bari takarlar diye konuşmanız çok yersiz. Sürekli dır dır adamı yorar ya.
Ama adamın kırıp döküp aileye şikayet etmesi normal değil. Bilmiyoruz belkide annenize sizi sakinleştirmesini söylemek için gitmiştir.

İnsanlar size yapılan düğün borçlarını ödüyor hala çeyrek peşindesiniz.
Eşinizin öküz olduğu için hamile kadını itip kakabiliyor demek ki.
İkinizin de terapiye ihtiyacı var.
Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz

Eşinizin şiddetini asla onaylamıyorum
Orası çok net

Anlamadığım nokta eşinizin ailesinden ne beklentiniz var da ilgisizler diye eşle kavga çıkıyor evde?
Eşinizle evlendiniz sonuçta
Eşim ilgisiz deseniz anlayacağım da
Ailesi ilgisiz diye huzursuzluk çıkarmak çok saçma geldi kusura bakmayın
Ki ilgisiz değillermiş bebek için ne yapalım diye sormayı düşün en insanlar sonuçta
Eşiniz de borç ödüyorlar diye gerek yok biz hallederiz demiş
Zaten borç ödemeseler de ne yapalım diyene liste vermek ayıp bence
Verilmesi gereken cevap zaten biz hallederiz olmalıydı
Daha üstüne nasıl istemezsin diye bari çeyrek taksınlar filan demek çok ayıp bence

9+5 evet beni şikayet etmeyi seviyor

Maalesef eşini çok doldurmussun .
Eşin sana ailesinin düğün borçlarınızı ödediğini söyleyip bsy yapamayacaklarını söylerken senin en azından bir çeyrek takarlar demen yanlış.
Esine Sağ olsunlar düğün borçlarımızı ödüyorlar diyeceğin yere zorundalarmis gibi hissettirmissin eşinde de hata yok değil tabi
Sen de hiç yapıcı değilsin.
Ayrica Çocuğuma gelecek her şeyin cani gönülden olmasını isterim.. istemeyerek ya da zorla alınan yahut zorlanarak alınan hiç bir şey mutluluk vermez çünkü.

40 yaşındaki insanların evlenip aynı çatıya girdikten 6 ay sonra düğün dernek işine girişmesi... Vakti zamanında yapabiliyorsan yaparsın. Şu sonradan yapılma düğünleri hiç anlamıyorum, şovculuk.

Ama bak senin kısmını sen ödüyorsun kocan kendi düğününün masraflarını başkasına ödetiyor ve hala bunu normal görüp üste çıkıyorsun işleri ne der gibi bence adam sizden boşanmakta haklı sizin gibi biriyle evlilik yürümez önür törpüsüsünüz

Yaş 18-20 olsa daha çocuklar olgınlaşınca hata yaptıklarını anlarlar diye düşünürüz çoğumuz.
Zira iki tarafta birbirinden hatalı.
Muhtemelen bizimle ilgilenmiyor diye sürekli sürekli konuştunuz. Bir yere kadar birikti.
Daha önce şiddet gösterdi mi bu adam?
Öfkelendiği şeylerin hıncını bu şekilde çıkarması asla normal değil. Ailenize şikayet etmesi de anormal.
Kocaman insanlarsınız düzgün konuşmak yerine niye laf sokmak, niye şiddet göstermek.
Üstüne üstlük bir hamilesiniz. Üç gün sonra hamileliğin sıkıntıları ile de karşılaşacaksınız, bebek doğunca bambaşka zorluklar olacak. Nasıl üstesinden geleceksiniz?
Annenizin de tavrı değişik, 2 gün niye kalıyor ki sizde.

Kimse kimseyi evlendirip borç ödemek zorunda değil ya, koca koca insanlarsınız. Düğün yaptık ev kurduk kimseden beş kuruş almadık. Kimseye de neden vermedin demem. Bırakın artık şu zihniyeti.

Sadece annem detayları biliyor Kardeşim duysa onu bu şehirde yaşatmaz

33-40 yaşlarında yetişkinlerin de düğününü ailesi yapmaz yani. İnsanları borç içinde bırakmışsınız karı koca, bir de bebek için çeyrek mi bekliyorsunuz cidden? Yaptığınız çok ayıp.
Eşinizin yaptığı daha da ayıp hamile kadın itilip kakılmaz. İki tarafta aşırı hatalı ama olayı da başlatan sizsiniz.

Ben konuda eksiklikler gördüm. Basit bir şey gibi son cümlenizde geçirmişsiniz nedenini ama tek cümle çok şey anlatıyor. Bir erkeğe sürekli ailesiyle ilgili laf sokuyorsanız sonunda sinir krizi geçirmesi doğal. Her şeyin bir üslubu var yani böylesi de yanlış. Şiddete de meyili var belliki bu da sıkıntılı bir durum. Bence siz de hatalısınız. Yetişkin insanlar gibi oturup hatalarınızı konuşun ama en önemlisi aileleri artık işin içine sokmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…