Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam hatasını anladi galiba demişsin ama bence kocan senden soğumuş ben ne halt ettim de cocuk yaptim ,simdi ne yapacağım diye düşünüyor.Bana sorarsan beni boşayacak diye panik olan sensin ,keske bebis olmadan yollariniz ayrilsaydi.Simdi bebek var karar sizin ama ben sizin evliliginizde er ya da geç gelecek göremiyorum

alsa bebeğinin sağlığının derdine düşerdi.hala kayınvalideler altın takmaya mecbur hepsi takıyor diyor yahuu.ne altınmış. doğursun ben evden göndereceğim kendisine bir çeyrek :işsiz:
Çeyrek de ucmus ya. Cumartesi gününe gitmesem de çeyrek takmam gereken bir düğün vardı elim titredi çeyrek parasını bankadan gönderirken :KK70:O ne öyle ya

Adam beni boşasa sevinecek üyeler var

Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
Oha 10 bilezik mi dedi

10 bilezik takan zaten bir çeyreği mi çok görecek. Ne gerek var bir çeyrek takarlar bari demeye. Düğünde hiçbir şey yapmasa bu ilgisiz aile hadi de. O zaman bile aman evime bakarım ben demeli insan o ayrı.
Kadın aramış bebek için neyi alalım demiş suçlu çıkmış.
Ceviz iste konu sahibi bence
Ay birde hürmet edin bı halt beklemeyin diyor bız ıstemıyoruz kı el pençe olalım saygılı olmak dışında bır şey yapmıyoruz. Hoş madem o kadar altın vs düşkünü bi zahmet kendisi 10 bileziğin karşılığında hürmetini göstersin. Evini temizlesin yemeğini yapsın beraber yaşasın. Ama yok anca böylelerı işine gelince ister işine gelmeyince modern bşrey takılırlar bende bir tarafımla ben gülüyorum zira kezbanlıktan öteye gitmiyorlar

mesai kalmış gelmedi henüz çalışma aşkı içinde hatasının farkında belki bilmiyorum sessizliğe gömülüp unutturmaya mı çalışıyorum bekliyorum
Kusura bakmayın ama ben 2 tarafıda hatalı buldum. 20 yasinda değilsiniz kvniz icin ben 10 bilezik tak demedim diyorsunuz ama yinede çeyrek takardi diyorsunuz. Baştaki yorumlarinizla sondakiler farklılar. Ben olsam borc ödüyorum diyorsa ben çeyrek alip verirdim o gun geldiginde başkalarına karşı mahcup olmasınlar diye. Muhtemelen bugune kadar yasadiginiz farkli sorunlardan kv nize takiksiniz bunu esinizede cok yansitmissiniz.
Iki canlıyım ilgiye ihtiyacım var diyorsunuz, dun seviyordu bugun ne oldu diyorsunuz. Uzgunum size acı bir gerçek soyleyim iki canlıydim 14 senelik birliktelikte hamileyken eski esim vazgecti benden. Evde yiyecek var mi yada karnimdaki bebegin sagligi iyi mi umrunda olmadi, ilginin kelimesi bile geçemez. Kafaya koyduysa ki koymuş aldır dediğine göre bebegi tek buyutebilecek misiniz ona karar verin ama hiç kolay olmiycak bunuda üzülerek söylüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Hanımlar çakraları açıyoruz, şakakları ovup derin nefes alarak 10'a kadar sayıyoruz, sakin oluyoruz, geyik yapmıyor polemiğe girmiyoruz😌
geyiğe son vereyim haklısınız da her kaynana altın takmalıymış torununa.bu konuda ne düşünüyorsunuz cidden merak ettim.kadın 4 ay önce düğün yapıp 10 bilezik takmış yetmez mi?borç ödüyormuş.canını mı alacağız kaynana diye kadıncağızların?

Ay birde hürmet edin bı halt beklemeyin diyor bız ıstemıyoruz kı el pençe olalım saygılı olmak dışında bır şey yapmıyoruz. Hoş madem o kadar altın vs düşkünü bi zahmet kendisi 10 bileziğin karşılığında hürmetini göstersin. Evini temizlesin yemeğini yapsın beraber yaşasın. Ama yok anca böylelerı işine gelince ister işine gelmeyince modern bşrey takılırlar bende bir tarafımla ben gülüyorum zira kezbanlıktan öteye gitmiyorlar
Hediyenin gönüllerinden kopan kadarını kabul ettik, şunu şunu isterim diye ayak diremedik ama. Aileden görmedik böyle şeyler, babam hele çok kızar.

Hediyenin gönüllerinden kopan kadarını kabul ettik, şunu şunu isterim diye ayak diremedik ama. Aileden görmedik böyle şeyler, babam hele çok kızar.
Ben ne takacaklarını düğünde gördüm. Ki düğünü eşyayı her şeyi eşim yaptı. Annesi bileziklere yardımcı oldu eline geçtikçe birikim yapmış kadın ki düğünden sonra öğrendim ki kızından altın borç almış takı seti yapmış. Takı seti olsun diye ki ben onuda düğünde gördüm. Birbirimize saygıda kusur etmeyiz gelir kahvesini içer beni çağırır yine içeriz hoş bak ayağında sorun var o haliyle gelince yerinde durmaz yemek yapayım size diye tutturur yapar gider. Bak bu benim için tonla altından değerli zira beni düşünüyor. Canın yemek yapmak istemezse bana gelin yada ben yapıp yollayayım ders çalışırsan sakın yapma ben yollarım der ben bu kadına hayatta saygısızlık yapamam Allahda göstermesin🤷🏼‍♀️

Bizde tek birsey dedik, o kadar uni okuduk zaten yıllarca bizle uğraştılar yapacaklarını zaten yaptilar dedik. Benim geceliğime kadar kendi ozendi aldi, özeniyor diye begenmedigime bile gikimi çıkarmadım. Biz kendimiz aliriz sonra kim ne istiyorsa onu yapsın dedik.

Adam beni boşasa sevinecek üyeler var

Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
şunu anladım
siz şimdi onların 40 yaşındaki oğullarına bebek doğuracaksınız, onu baba yapacaksınız, siz de anne olacaksınız , kutsal anne kutsal gelin olacaksınız. bu yüzden bunu da yapıversinler canım ne olacak diye düşünüyorsunuz.
adamı çıldırtıp delirttiniz en sonunda. ve o da çocuktan bile vazgeçecek noktaya geldi. sizin aklınız evliliği kurtarmakta falan değil, çocukta hiç değil. siz nasıl olsa boşanıp başkasıyla evlenir ve tekrar doğurursunuz ama kocanızın yaşı geçiyor ve o sizin her isteğinize tamam demek zorunda diye düşünüyorsunuz.

böyle giderse adam sizi boşar ve kurtulur. belki gün yüzü görür, gerçekten onu sevecek biriyle evlenme şansı olur.

insanlar elimizde yok demiş , o kadar aç gözlüsünüz ki adam sizi direkt boşasa haklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X