Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben elimden gelen kadar gelinliği yapıyorum yaşlı oldukları için ve çoğu çatışmamıza rağmen hiç karşılarına geçip kalplerini kırmadım. Bayaa gelinlik yapıyorum mesela orda kadınlar beş dk oturmuyor aynıyım normalde yerimden kalkmayan ben bir şekilde onlara ayak uyduruyorum.
Bebek zaten maliyetli ve zor bir şey anne baba da ne ihtiyacınız var diye aramak yerine bir miktar para gönderir ya da eksiğini öğrenir alır gelir ki iki ay için zaten erken hiç birşey almamışlar arayıp arabası benden diyebilirlerdi mesela bebek büyütmek bi çeyrekle bitmiyor sizde hoşca kalın ..

Tiksinmek mi
aynen sorulmaz alır getirirsin doğunca

40 yaşındaki adamın bebeğini aldırmak İstemesine kimse takılmamış çeyrekte çeyrek...
Çünkü kavgayı bundan dolayı yapmışsınız ve hala anlamamakta direniyorsunuz.Eşinizin yaptığı da hoş değil ama bık bık bık sürekli aynı konulardan kavga çıkarmışsınız ne bekliyorsunuz

Tiksinmek mi

aynen sorulmaz alır getirirsin doğunca
Sormak için sorulmuş bi soru samimi bulmuyorum annesine sorarsın hamileliği yaşayan kadına

Sormak için sorulmuş bi soru samimi bulmuyorum annesine sorarsın hamileliği yaşayan kadına
Evliliğe devam edecekseniz terapi almalısınız eşiniz bir kriz geçirmiş ve sonrasında yine geçirebilir kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atacak birşey yapmayın sinir anında pek ne yapacağı belli olmayn biri evlilik terapisi almadan lütfen normale dönmeyin.

Ayrıca kayın ailenin ne yaptığıyla alakadar olamayın eşinize tüm bunları söylemeniz size birşey kazandırmayacak. Sizin istemediğiniz birşeyi sakince söyleyin sadece. Sizde eş ailesini takıntı haline getirmişssiniz sürekli aile hakkında konuşulmaz lütfen sizde destek alın

Yaşlarınızı okuyana kadar 20-22 yaşlarında insanlar olduğunuzu düşünmüştüm.
Kaç yaşında insanlarsınız. Düğünü ailelere mi yaptırdınız?
"Bir çeyrek takarlar" ne demek ayrıca? İster takarlar ister takmazlar.
"Çok ilgisizler" deyip sorun ettiğiniz şeyin maddi destek olduğuna eminim.

İnsanı çileden çıkaracak birine benziyorsunuz.
Yine de eşinizin tepkileri çok abartılı ve fiziksel saldırı kabul edilemez bir şey.

Biz 4 aydır bebeğe odaklandık nasıl geçinir ne yaparız diye planladık aile konusu yoktu..annel
Doğru fazlaca takıldım teşekkür ederim bakalım süreç ne göstericek

1 sene boyunca duzenli olarak "ailen ilgilenmiyor, ailen sahiplenmiyor" kavgasiyla psikolojik yipratma uygulaniyor.
Bir lafla olmuş bir şey değil.
Konu sahibinin yaptiği şeylere sakin kalmak için çelik gibi sinirlere sahip olmasi gerekir karsidakinin ki herkeste o çelik gibi sabir ve sinir olamaz.
Para, altin istiyorum diye kavga eden aç gozludur bu kadar basit.
Evet Turk kulturunde evlenen cifte altin takmak, bebegi olana altin takmak var ama yapilmadi diye kavga cikartmak, dunyayi dar etmek cok normal bir davraniş değil.

Ben kavga çıkarmadım illa yapsınlar da demedim

İnsan istedigi yerde geleneksel istedigi yerde modern olamaz. Erkek ailesi tabi yapacaklar derseniz o zaman burasi turkiye kaynanaya tabi ki hizmet edeceksin, tabi ki birlikte yasayacaksin da denir. Gelinlik dedigimiz sey iki sevimlilik yapmak olmuyor geleneksel anlayista, annelerimiz baya baya kaynanin evine temizlige falan gitmisler.

Siz ne yaparsanız yapin eşinizin size siddet uygulamasi asla kabul edilebilir bir sey degil. Bence siz o evde durmakla suan hata ediyorsunuz..

son cümleyi bide çaktırmadan yazmışsınız. ben devamlı laf sokuyordum aılesı uzakta ama taktım dıye. hamılesınız sızı kırmak ıstemem ama saygısız bı ınsan olduğunuzu dusundum. esınızı sınırlerı bozuk. uzerıne gıtmeyın. konuşmayın bence yalnız kalın adamın sınırlerıne dokunacak trıpler hareketler yapmayın. cocuk konusunda ortak karar vermelısınız. onun lafı ıle aldırılmaz. zaten 10 haftayı geçtıyse aldıramazsınız.

Ben sizi haksız buldum .Takmiyorlarsa takmıyorlar .Daha iyi bırakın .Neden adamın üzerine gidiyorsunuz .Gitmiş annesi ile konuşmuş .Sizin dugununuzun borcunu ödüyoruz zaten ,bir şey takamayiz falan dediler belliki .Adam zaten buna sinirlenmiştir.Bir de siz böyle ustune gidince delirmiş işte .Bence bu ilk değil admai ailesi konusunda sürekli darliyorsunuz anlaşılan .O da patlamış artık .Bir nevi sinir krizi geçirmiş .Çocuğu bile düşünmemiş o an .Onların takacagi çeyreğe mi muhtacsiniz.Birakin .Kat be kat geri alıyorlar zaten bir şey yapınca bırakın ya evinizin huzurunu nesne bozuyorsunuz bu yüzden .Benim eşim bana aynısını yapmıştı .İlk bebeğimizde .Yok benim ablam senin ablan .Şunu taktı bunu takacak .Bosayacaktim .Bir sınır krizi geçirdim ben de .Babasının yanında hüngür hüngür ağlattım .Yalvar yakar .Vazgeçtim .Aklı başına geldi .Şu aileleri bir rahat birakin.Kim takiyorsa taksın .Takmiyorsa da bırakın takmasin.Aile takmiyoruz deyince adam ne yapsın canlarini mi alsın??

Siz ne yaparsanız yapin eşinizin size siddet uygulamasi asla kabul edilebilir bir sey degil. Bence siz o evde durmakla suan hata ediyorsunuz..
Adam şiddet uygulamamiski.Ben orasını kaçırdım mi?Camı falan kırmış diye okudum ama adam belliki ailesi ve eşi arasında kalmış sürekli .Sonunda sinir krizi geçirmiş .Tüm gemileri yakmış .Çocuğu da istemiyorum bosanalim demiş .Konu sahibi sürekli eşinin ailesini eleştirip adamı arada bırakıyor belliki .Bence biraz aklını başına toplamalı.

Eşinizi fazlasıyla bunaltmışsınız sanki. Kendinizde sürekli laf soktuğunuzu kabul etmişsiniz. Daha doğmamış çocuğun altın kavgasını etmişsiniz resmen.
Tabi ne olursa olsun, sizi itmemesi lazımdı o öok apayrı bir konu. Ama eşinizi gerçekten yıpratmışsınız.
Sürekli mutluyduk diyorsunuz, belki bir orta yolu bulmak adına Eşinizle son kez konuşun. Kararlıysa zaten yapacak birşey yok.
Bebek için iyi düşünün, eşiniz istemiyor, istemediği için de maddi manevi ilgisiz kalabilir. Tek başınıza bu sorumluluğu alabilecek misiniz iyi karar verin.

Sizce siddet tokat atmak yada fiziksel bircsekilde darp etmek mi? O an hamilr bir kadini korkutmak cami kirip indirmek psikolojik bir siddettir ayrica eşini de itmiş. Bu bir ofke nobetidir , yarin bir gun tekrardan ofkelenip bu sefer siddetin boyutunu arttirmayacagini kim garanti verebilir. Lutfen biz kadinlar cok degerli ve kiymetliyiz fiziksel ve psikolojik siddettin hic bir turunu kabul etmeyin ettirmeyin

ahahaha kimseye sevimlilik falan yapmıyorum sorsanız sevimli şirin birşey demezler mizacım serttir
hizmet derseniz evet ediyorum kendi ailemin büyüklerine de ediyorum gittiğim zamanlarda
sadece erkek ailesi tabi yapacaklar demedim ailelerden bahsediyorum aile olmak budur çünkü zordaysa sıkışıksa yardım edersin arayıp yabancı gibi ihtiyacınız var mı diye sormazsın alır getirirsin benim yetiştirilme şeklim budur bana böyle yaklaşan insan ailem olur maddi manevi güvenebileceğim insan olmalı

Yapılmadı diye kavga çıkarmak anormal bir davranıştır ama karını tartaklamak üzerine doğru hamile kadının cam kırmak nedir? Konu sahibini linçlemek yerine psikopat eşinin tedavi görmesini söylemek gerektiğini düşünüyorum ve hala aynı fikirdeyim ortada şu yukarda yazdıklarımı vurgulamayan altına şaşırıp şiddeti kanıksamış kadınlar görmek de bana tuhaf geliyor

sanirim 10 .hafta dolmadan bebegi aldirabiliyorsunuz,
kuslugu birakip oturup konusmalisiniz.
Ikiniz de bebegi istemiyorsaniz zaten aldirmak icin 1-2 gununuz var.

bence konuya yaslarla ilgili yorum yazan arkadaslarin mesajlarini iyi okuyun.

ilk okudugumda 20li yaslarin basindaki bir ciftin kavgasi sandim, sayfalari gecerken sizin 30lu yaslarda esinizin de 40 yasinda oldugunu gordum. Cidden bunlar bu yasin kavgalari degil, cok ciddi sorunlariniz var, oturmamis hic bir sey, nasil guvenip hamilelik planlayabildiniz.

Ben bazi konulari okurken sok oluyorum cidden.
Hakliyim veya haksizim, esim bebekten vazgectigi an sorgularim yani ben bu bebege tek basina bakabilecek miyim diye. Simdi bu adam sozunden geri donse, 2 gun sonra baska bir sey icin yollari ayiralim demeyecek mi. Nereye kadar boyle. Bir de cocuga bunu yasatmaya ne hakkiniz var.

Kesinlikle katiliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…