- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
Öylesine örnek verildi illa küçük altın takılsın değil hey allahımSize düğün yapmışlar işte ne kadar ilgisiz olabilirler. Hem ne yapalım diye de sormuşlar. Büyük ihtimalle yatak, bebek arabası, oto koltuğu vs alacaksınız ya onlardan birini alalım mı diye sormak istemiş annesi. Küçük altın takalım mi diye sorulmaz çünkü içinden gelirse takarsın. Ama diğer ihtiyaçları şimdiden şunu biz alacağız deyince sizin almanıza gerek kalmazdı falan. Bosanacaginizi sanmam hamilesiniz çünkü. Ama hamile olmasaydınız üzgünüm eşiniz bosardi sizi belki haklı bile olurdu
Sizce ne yapalım diye sorarken altını mi soruyordu. Bal gibi bebeğin alınacak bit sürü ihtiyacı var onu sormuş. Çeyrek mi takalım tam mu yoksa hiç mi takmayalim diye sorulur mu?Kusura bakmayın resmen kadın paragöz şöyle böyle sıralanmış benim çevremde kültürümde gördüğüm kadarıyla heer bölgede gayet ana baba alır altın bu normaldir bahşedilmiş bir şey değil yani uzayda paralel evrende yaşamıyoruz. Çeyrek de takar tam altın da takar torun olunca yok ekonomi yok bilmem ne eğer ortalama bi aileyse zaten yapılıyor torunu ya bu yedi kat yabancı değil normali bu bize göre ki dediğim gibi gelin buna karışmaz isterse birşey yapmasın. Ailesi sormuş ihtiyacınız var mı diye kadın da bunu deseydin demiş bunda hamile kadını hırpalayacak ne var? Ben mi körüm acaba
Kimse bu tavrı haklı bulmuyorsa o zaman adama daha çok yüklenilirdi siz ne yorum yaptınız bilmiyorum açıkcası ama burda kızılması gereken kişi adam. Herkes birbirini patır patır hırpalasın madem istemediğimiz şeylerde. Biri de ne kadar çileden çıkardıysan yazıyor ne kadar çileden çıkarsa çıksın defolup gider bi hava alır parmağının ucuyla dokunmaya hakkı yok kimsenin Nokta.
Yorumumu geri alıyorum :) siz hiç eleştirilmeye, kendi hatalarınızı görmeye açık bir insan değilsiniz. Hala bir çeyrek de takarlar dedim deyip duruyorsunuz. Eşinize siz resmen psikolojik şiddet uygulamışsınız. Şiddet şiddeti doğurur. Adama söylene söylene haftalarca şiddet uygulayıp sonra vay sadece konuştum denmez. Adam haksız, fiziksel şiddete yeltenmiş. Siz haksızsınız psikolojik şiddet uygulamışsınız. Hala da göremiyorsunuz. Kör olana bir şey gösteremeyiz.
Açgözlü olsaydım bu adamı almazdımAcgozlulukle dirdirla adami biktirmissiniz.. ama bu siddeti gerektirmiyor. Demek ki birbirinize uygun degilsiniz.
Benim kocam ihtiyaç yok demişSizce ne yapalım diye sorarken altını mi soruyordu. Bal gibi bebeğin alınacak bit sürü ihtiyacı var onu sormuş. İhtiyç yok demiğÇeyrek mi takalım tam mu yoksa hiç mi takmayalim diye sorulur mu?
Benim ailem de sordu bebek doğmadan ihtiyaç için bebek arabası ve park yatak aldılar hatta. Ama altını gelip taktılar bana niye sorsunlar.
Onu sormamış ki annesi diyorum işte. Demek ki eşiniz bebeğinizin her şeyini kendi yapmak istiyor. Demek ki şu an borçlarıni anca ödediklerini düşünüyor.Öylesine örnek verildi illa küçük altın takılsın değil hey allahım
Bebeğin tüm masraflarını ben karşılıcam maaşı bende düşük kira ödüyorOnu sormamış ki annesi diyorum işte. Demek ki eşiniz bebeğinizin her şeyini kendi yapmak istiyor. Demek ki şu an borçlarıni anca ödediklerini düşünüyor.
Kocaniz bir mal degil, pazardan dibini koklayarak aldığınız bir karpuzda degil. Dolayisi ile onu almadiniz kendisi ile evlendiniz. Daha dogrusu evlenmistiniz. O da sizi bosuyor muhtemelen. Bilginiz olsun.Açgözlü olsaydım bu adamı almazdım
Kendi elinizle yapmışsınız şimdi sızlanmayın.evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Keşke gerçekten boşasaKocaniz bir mal degil, pazardan dibini koklayarak aldığınız bir karpuzda degil. Dolayisi ile onu almadiniz kendisi ile evlendiniz. Daha dogrusu evlenmistiniz. O da sizi bosuyor muhtemelen. Bilginiz olsun.
Konu sadece altın değil ki, sürekli eşimin ailesiyle ilgili söyleniyordum diyende kendisi. 4 aylık evlilikte ne yaşanmış olabilir ayrı şehirde yaşayan insanlarla da tabiri caizse dır dır edip duruluyor?Kusura bakmayın resmen kadın paragöz şöyle böyle sıralanmış benim çevremde kültürümde gördüğüm kadarıyla heer bölgede gayet ana baba alır altın bu normaldir bahşedilmiş bir şey değil yani uzayda paralel evrende yaşamıyoruz. Çeyrek de takar tam altın da takar torun olunca yok ekonomi yok bilmem ne eğer ortalama bi aileyse zaten yapılıyor torunu ya bu yedi kat yabancı değil normali bu bize göre ki dediğim gibi gelin buna karışmaz isterse birşey yapmasın. Ailesi sormuş ihtiyacınız var mı diye kadın da bunu deseydin demiş bunda hamile kadını hırpalayacak ne var? Ben mi körüm acaba
Kimse bu tavrı haklı bulmuyorsa o zaman adama daha çok yüklenilirdi siz ne yorum yaptınız bilmiyorum açıkcası ama burda kızılması gereken kişi adam. Herkes birbirini patır patır hırpalasın madem istemediğimiz şeylerde. Biri de ne kadar çileden çıkardıysan yazıyor ne kadar çileden çıkarsa çıksın defolup gider bi hava alır parmağının ucuyla dokunmaya hakkı yok kimsenin Nokta.
Ben zaten bunu sorduklarını düşünmüyorum altın sorup sormaması mesele değil ki? Bebeğin şu ihtiyacı vardı neden demedin dese de bu adam hırpalayacak burdaki herkes gene ne aç gözlüsün diyecekti. Altın olunca 100 bin tl olmuyor ki altında 1200 tl mesela insanlar bu parayı toruna biriktirebilir büyük meziyet değil.Sizce ne yapalım diye sorarken altını mi soruyordu. Bal gibi bebeğin alınacak bit sürü ihtiyacı var onu sormuş. Çeyrek mi takalım tam mu yoksa hiç mi takmayalim diye sorulur mu?
Benim ailem de sordu bebek doğmadan ihtiyaç için bebek arabası ve park yatak aldılar hatta. Ama altını gelip taktılar bana niye sorsunlar.
Bazen kelimeşerw takılmamalı hepiniz rüKocaniz bir mal degil, pazardan dibini koklayarak aldığınız bir karpuzda degil. Dolayisi ile onu almadiniz kendisi ile evlendiniz. Daha dogrusu evlenmistiniz. O da sizi bosuyor muhtemelen. Bilginiz olsun.
1.5 yıllık evlilikKonu sadece altın değil ki, sürekli eşimin ailesiyle ilgili söyleniyordum diyende kendisi. 4 aylık evlilikte ne yaşanmış olabilir ayrı şehirde yaşayan insanlarla da tabiri caizse dır dır edip duruluyor?
Şu hayatta en nefret ettiğim şey sürekli aynı içinde şeylerin tekrar edilmesidir. Birde konu ailem olsa bende delirirdim sanırım.
Konudaki koca, 40 yaşına gelip ailesine yük olmaktan kurtulamamış, sorumsuz adamın teki zaten. Bunu bile bile koşarak hamile kalmak da akıl karı değil. Aman koca iyi yapmış demiyoruz ama burada ciddi olarak sıkıntılı davranan biri konu sahibi. Bunları es geçip sadece kocaya laf saymanın bir anlamı yok bence.
Çok haklısınHamile kadını iten adam hayır gelmez.
Cami kırmış birde öfkesini kontrol edemiyor.
Sizde de hata var neden beklenti içindesiniz.
Benden uzak olsun diyip geçin.
Bırakın altın takmalarini bir tane zıbın beklentiniz olmasın.
Eşinle ailesi hakkında konuşmayın.
Kendi ailesi görussun eşin ama sen uzak dur.
Teşekkürler yorumun içinBen zaten bunu sorduklarını düşünmüyorum altın sorup sormaması mesele değil ki? Bebeğin şu ihtiyacı vardı neden demedin dese de bu adam hırpalayacak burdaki herkes gene ne aç gözlüsün diyecekti. Altın olunca 100 bin tl olmuyor ki altında 1200 tl mesela insanlar bu parayı toruna biriktirebilir büyük meziyet değil.
Mesele takmak zorunda olup olmaması da değil zaten niye takmadınız da denmez eşe bari altın taksaladı da dememek lazım ama burda abartıldığı gibi bu yasaklı birşey falan değil
Düğünü 4 ay önce yapmışsınız şimdi yeniden okudum ama diğer yazdıklarımı değiştirmiyor bu durum.Bazen kelimeşerw takılmamalı hepiniz rü
1.5 yıllık evlilik
Ben bari altın taksalardi örneğinden zaten bebeğin ihtiyaçlarına hayır demişsin hiçbir şey almadan durmasınlar cümlesini çıkardım. Örtük anlam var o cümlede. Altın değil başka şey dese de olay yasanabilirdi çünkü konu sahibi üstüne gitmis aile konusunda. Adam haksız ama konu sahibi de haksız.Ben zaten bunu sorduklarını düşünmüyorum altın sorup sormaması mesele değil ki? Bebeğin şu ihtiyacı vardı neden demedin dese de bu adam hırpalayacak burdaki herkes gene ne aç gözlüsün diyecekti. Altın olunca 100 bin tl olmuyor ki altında 1200 tl mesela insanlar bu parayı toruna biriktirebilir büyük meziyet değil.
Mesele takmak zorunda olup olmaması da değil zaten niye takmadınız da denmez eşe bari altın taksaladı da dememek lazım ama burda abartıldığı gibi bu yasaklı birşey falan değil
Valahi bilmiyorum siz hiç görmediniz sanırım ama ben evliliğim ilk üç ayında panik atak krizleri geçirdim umarım görmezsiniz çevrenizdekiler de göstermez. Hiçbir şeyi kafasına takmayan ben bile çıldırmış durumdaydım yani dır dırdan bile ileri gidebiliyor şu anda ağzımı açıp yorum yapmam ama aynı şeyleri yaşasam daha kötü olurdu herşey. Ayrı şehirde yaşayan aynı yaşayandan çok daha fazla evin içinde oluyor. Konu sahibi çocukta, altını söylemekte zaten hatalı benim tepkim kimsenin dayağı büyütmeyip altını büyütmesine istenirse burda çok güzel kocanın linçlendiğini gördüm.Konu sadece altın değil ki, sürekli eşimin ailesiyle ilgili söyleniyordum diyende kendisi. 4 aylık evlilikte ne yaşanmış olabilir ayrı şehirde yaşayan insanlarla da tabiri caizse dır dır edip duruluyor?
Şu hayatta en nefret ettiğim şey sürekli aynı içinde şeylerin tekrar edilmesidir. Birde konu ailem olsa bende delirirdim sanırım.
Konudaki koca, 40 yaşına gelip ailesine yük olmaktan kurtulamamış, sorumsuz adamın teki zaten. Bunu bile bile koşarak hamile kalmak da akıl karı değil. Aman koca iyi yapmış demiyoruz ama burada ciddi olarak sıkıntılı davranan biri konu sahibi. Bunları es geçip sadece kocaya laf saymanın bir anlamı yok bence.
Açgözlü olsaydım bu adamı almazdım
Şuan da üzüleyim demi ya gebeyim farkındaysanız !!neden sürekli üzgün moda gireyim yapılan yoruma karşılık verilen bi cevaptı yorumu okursanızBen bari altın taksalardi örneğinden zaten bebeğin ihtiyaçlarına hayır demişsin hiçbir şey almadan durmasınlar cümlesini çıkardım. Örtük anlam var o cümlede. Altın değil başka şey dese de olay yasanabilirdi çünkü konu sahibi üstüne gitmis aile konusunda. Adam haksız ama konu sahibi de haksız.
İkisi de hatasını görmeli yoksa devam etseler de boşansalar da bu kafayla başkasıyla da kendileriyle de zor.
Konu sahibi üzgün konu açıyor emojisini bile koyuyor. Ama şimdi durmuş keşke bosasa diyip gülüyor ciddi. Normal dusunebildigini sanmıyorum şu an