Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce siddet tokat atmak yada fiziksel bircsekilde darp etmek mi? O an hamilr bir kadini korkutmak cami kirip indirmek psikolojik bir siddettir ayrica eşini de itmiş. Bu bir ofke nobetidir , yarin bir gun tekrardan ofkelenip bu sefer siddetin boyutunu arttirmayacagini kim garanti verebilir. Lutfen biz kadinlar cok degerli ve kiymetliyiz fiziksel ve psikolojik siddettin hic bir turunu kabul etmeyin ettirmeyin

Size yerin yedi kat dibinden arşa kadar katılıyorum.
O kadar haklısınız ki, sinir krizi diyerek normalleştirmemeliyiz.

Peki kadının adama uyguladığı psikolojik şiddet ? Yahu adamla aran gül gibi, ailesi soğuk ilgisiz falan filan, karışıyorlar mı? Hayır. Eee sen ne diye huzurunu bozuyorsun? Adama "ailen ailen ailen..........." diyip duruyorsun. Rahat batıyor bence, ya da obsesyon yapmış elinde değil. Adam zaten mahcup muhtemelen. Kim olsa mahcup olur eşine karşı. Ama konu sahibi kocasının oturup kendisiyle kayınvalidesini çekiştirmesini istiyor sanki. Adam yerden göğe haksız tepkisinde. Al ceketini çık git işte. Sonra da aç davanı kurtul dırdırdan.

İkinizde tencere kapaksiniz . Kendiniz için olmasa da bari o günahsız yavrunun yüzü suyu hürmetine terapi alın kendinize gelin yoksa olan o yavruya olacak . Çünkü haddini bilmeyen bir anne ve şiddet eğilimli bu babayla pek sağlıklı büyüyeceğini zannetmiyorum. Allah rızası için tedavi olun !!!

Yapılmadı diye kavga çıkarmak anormal bir davranıştır ama karını tartaklamak üzerine doğru hamile kadının cam kırmak nedir? Konu sahibini linçlemek yerine psikopat eşinin tedavi görmesini söylemek gerektiğini düşünüyorum ve hala aynı fikirdeyim ortada şu yukarda yazdıklarımı vurgulamayan altına şaşırıp şiddeti kanıksamış kadınlar görmek de bana tuhaf geliyor

7 bucuk yillik evliyim bi defa bile degil cam kirmak, evde bir esya dahi firlatmiş degildir eşim bana karşi. Biz de kavga ettik, biz de tartistik ama sistemli olarak birbirimize psikolojik şiddette uygulamadik konu sahibinin yaptigi gibi

Sizce siddet tokat atmak yada fiziksel bircsekilde darp etmek mi? O an hamilr bir kadini korkutmak cami kirip indirmek psikolojik bir siddettir ayrica eşini de itmiş. Bu bir ofke nobetidir , yarin bir gun tekrardan ofkelenip bu sefer siddetin boyutunu arttirmayacagini kim garanti verebilir. Lutfen biz kadinlar cok degerli ve kiymetliyiz fiziksel ve psikolojik siddettin hic bir turunu kabul etmeyin ettirmeyin
Ona bakılırsa konu sahibi kendisi de kabul etmiş sürekli eşinin ailesinin dedikodusunu eşine yapıp adamı arada bırakıyormus.Adama baskı yapıyor .Belliki aileye takmış .Daha çocuk doğmadan altın kavgasına girmiş adamla .Aileye bir şey diyemiyor .Adamın üstüne gidiyor sürekli .Psikolojik şiddetin ne olduğunu çok iyi biliyorsanız konu sahibinin yaptığı da psikolojik şiddet .Bunu da tespit edebilmeniz lazımdı o zaman.

7 bucuk yillik evliyim bi defa bile degil cam kirmak, evde bir esya dahi firlatmiş degildir eşim bana karşi. Biz de kavga ettik, biz de tartistik ama sistemli olarak birbirimize psikolojik şiddette uygulamadik konu sahibinin yaptigi gibi
ben konu sahibini mi savunuyorum? Konu sahibi zaten baştan beri hatalı ve farkında olmasa buraya bunları yazmazdı burda konu sahibinden çok sıkıntılı olan eşidir ama millet ilk kez duymuş gibi altına takmiş
ailen şöyle bu böyle diye ömrünü yiyen kadının yanından ceketini alır çıkar gidersin çocuğu aldıracaksın deyip hırpalayıp bırakamazsın kadına istediğini demeyen kalmadı cam kapı kırmak sistemli siddet değil annengil bir altın taksın demek öyle ne güzel valla keşke erkek olsaydım

onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞
Sizin gibiler mutsuzluğu zorla çağırıyor. Şiddet hariç, kocanızın boşanmak istemesini ve size olan nefretini haketmişsiniz bence. Benim aileme sürekli laf sokacak adamı ben o balkon camından dışarı atardım!

Çeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
oğlunu evlendirme ne demek yaa.oğlan dediğin 40 yaşında adam.sen de 33 yaşında görücü usulü mü istendin adamla tanışıp anlaşmadın mı?33 yaşına dek niye evlenecek parayı biriktirmedin pekii?anca karşı taraftan bekliyorsun.ben erkek ailesi olsam herşeyi ben alacaksam 25 lik kız alırım madem alınacak satılacak insanlarız bizler.pesss

adamı delirtmiş ama devamlı laf sokarak.adamlar düğün borcuna batmışlar hanımefendi çeyrek peşinde pesss
Bu arada çeyreği de küçük goruyor .Bari çeyrek taksinlar demiş 😂Aile bütün düğün borcunu üstlenmiş .Gırtlağına kadar borca batmış büyük ihtimalle .Arkasından hemen bebek yapilmis .Üstüne üstlük senin dugununu yapan ,seni yükle borçtan kurtaran ailenin oturup dedikodusunu yapıyorsun sürekli .Bir de farklı sehirdeler.Allah gerçekten hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın .

Öncelikle benim ailesiyle ilgili şu süreçte neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ilgisiz sürekli laf sokan kıskanç bi kayınvalide oğlunun onlara laf söyletmemesi ama bizim aramızdaki sevgi gerçi şu yaşanan durumdan dolayı ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
bu bdv de hep bunu demek istemiştim ağız dolusu:boşannnn anacığımmmmmm :anneadayı: :confused:

Ayy tamam keşke demeseydi altın taksınlar diye de birtek bunu dedi diye hamile kadını ittirip kaktırmak aldıracaksın o çocuğu diyen adama nasıl haklı dersiniz ya aklım almıyor. Fikire saygı duyarımda altın taksın dedi diye hırpalamak nedir?Kadını tekrar ediyorum hamile kadını ayyy adamın yaptığını yanlış buluyorum amaaaa ... böyle birşey olabilir mi arkadaşlar. Ailesidir evet altın takacak Amerika veya Avrupa ülkesi değil burası hatırlatırım çoğu aile takıyor yardımcı oluyor kültür bu linçlemek ne alaka ? En zengininden en fakirine yapıyor aileler. Çok kafa ütülediğini düşünüyorsan kapıyı vurur kafa dinlersin adamlık böyle bişeydir. Kadını istemiyorsan da boşanırsın. İyi çocuk istersem korunmayalım yapalım canım sıkılırsa aldır .
Gerçi kadınlar böyle dersee adamlar bunu zaten yapar
Ne altın taksınlar dedi diye, ne de başka bir sebeple hamile olsun olmasın böyle bir öfke nöbetine maruz kalması doğru değil. Yani Adam haklı değil. “Ama”lı haklı hiç değil.

Konu sahibini de bu konudan bağımsız; bak senin ailesini takıntı yapman doğru değil, sürekli ailesini diline dolama şeklinde uyarmak bence yerinde bir uyarıdır, ha alır ya da almaz orası ayrı. Ancak dediğim gibi bu konu sahibi bu aile takıntısının farkına varmalı ve kabul etmeli.

Ben en çok bebekten kurtulmaya çalışmasını yadırgadım. Kadına bu konu hakkında bul doktor bak çaresine demesine sinirlendim. Gebelik, iki tarafın istemesiyle oluşmuş, üç ay sonra ben vazgeçtim babalıktan sende annelikten vazgeçeceksin baskısını iğrenç buluyorum. Böyle babadan çocuk olmaz aldır demekle çocuk aldırılmaz. Bu demek değil ki kadın coşsun adam her şeyi alttan alsın. Kadın son üç ayda coşmadığına göre(öyle sanırım) madem memnun olmadığın durumlar vardı bekleseydin çocuk için.

Saf altın konusuna odaklanmak yanlış. Çeyrek 9 ayda biriktirilir alınır, adetten almayan şu devirde yok. Alacak mı almayacak mı konularını eşlerin aralarında konuşması yanlış. Hep kadının beklentileri üzerinden değerlendiriyoruz. Adamın kadın ailesinden altın beklentisini eşine böyle dile getirmesi hoş olur muydu? Eşim bana söylese soğurdum şahsen. Bu söylediğim de konudan bağımsız bu arada. Adamın iğrençliğine kılıf değil. Altın istemiş ee adam da çıldırmış tabi gibi bir savunma söz konusu olamaz.

Son düzenleme:
Kesinlikle katiliyorum..
Ya işte yorum bu ben kavga çıkarmadım muhabbet arasında her babaanne torununa takar diye yorum da bulundum kesinlikle takmalılar diye kavga çıkarmadım.. burda arkadaşların anlamadığı nokta bi saat önce çocuğumun anası diye sevdiği kadını o muhabbet üzerine benim ailem mağdur onlar zor durumda diye itip cam parçalayıp bağırıp onu korkutması...O kadar büyük tepki verdi ki gülerek muhabbet ediyorduk yatağımızda..Şimdi çocuğu aldırmasam ona güvenebilir miyim tekrar bilmiyorum tek başıma başarabilir miyim boşansam kafam bu kadar doluyken adamın ruh hali sağlıklı değilken sadece kimilerinin yorumu altın oldu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X