• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim çalışıyorum , eşim çalışmıyor , boşanmalı mıyım? çok endişeliyim...

selincanoz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
65
19
3
42
merhaba,

konuyu çok uzatmak istemiyorum.

hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.

eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.

mesleğim yok diyor.

evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta

sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.

gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.

benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.

sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme

herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum

demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.

bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.

bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp

suçluluk duyuyorum.

önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,

Maalesef deismez esin.cevremde var boyle calismayi sevmeyen erkek.ama aileleri yardim ediyo o sekilde geciniyolar.butun hayatin yukunu sen goguslicek gibi duruyosun.yapabilirim diosan devam et.ben aslaa yapamazdim.evde oturan erkekten nefret ederim.yarin bi gun doguracaksin kim bakacak eve.bunlarida iyice dusun

Evlenmeden önce çalışma hayatı var mıydı ve evinizin eşyalarını nasıl aldınız?
Durumunuz umutsuz gözüküyor eşiniz çalışmaktan gocunuyor

Bebekten önce çalışıyor muydu? Çalışmıyordu ise bu adama güvenip nasıl bebek sahibi oldunuz. Size yazık değil mi hamile halinizle çalışıyorsunuz bütün stresi çekiyorsunuz.
ilk evlendiğimizde çalışıyordu sonra bıraktı ben daha önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim ve dr ancak tüp bebekle hamile kalırsın demişti ama oldu .

Evlenmeden önce çalışma hayatı var mıydı ve evinizin eşyalarını nasıl aldınız?
Durumunuz umutsuz gözüküyor eşiniz çalışmaktan gocunuyor
evlenmeden önce ben tek başıma yaşıyordum ve tüm eşyalarım vardı o hiçbirşey almak zorunda kalmadı

Eşiniz kendisine güvenmiyor muhasebecilik sektöründe o halde başka işlere baksın.
İş ayırımı yapıyor mu peki?

Maalesef deismez esin.cevremde var boyle calismayi sevmeyen erkek.ama aileleri yardim ediyo o sekilde geciniyolar.butun hayatin yukunu sen goguslicek gibi duruyosun.yapabilirim diosan devam et.ben aslaa yapamazdim.evde oturan erkekten nefret ederim.yarin bi gun doguracaksin kim bakacak eve.bunlarida iyice dusun
işin kötüsü ailesi tek kuruş yarım etmiyor. ne de olsa ben uğraşıyorum herkes rahat

evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek :KK43:

Peki normalde iyi biri dediğiniz nedir?
Hangi kısmı iyi mesela?

Dövmez, sövmez, iyi bir arkadaştır mı?

Dışarıda çalışmayıp ev işlerini yapsa inanın yorumum bu olmazdı.
Ama bu düpedüz karısının üzerinden geçinme.
Asalak gibi yaşama oluyor.
İnsan hiç değilse evin yükünü üzerine alır.

Cevremde bu tıp erkek ornegı adamlar var en basta nasılsa sonu da aynı olur ..degısmek ıcın caba bıle sarfetmıyor.. Pıyasa kotu olabılır ıllakı meslegını yapmak zorunda değil, gıdıp mağazada bıle calısabılır ..evlenırken ne ıs yapıyordu ki

Back