• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sebebi ile mi çok gerginim anlamıyorum

İyi de elti sevebilir
Ama eşiniz bu yakıştırmayı nasıl kabul edebiliyor?
Ben anlamını bilmiyor sanmıştım
Ben bilmiyordum çünkü
Bilip de haddini bildirmediyse o da çok ilginç
Ya işte bunu anlatamıyorum o kadar kalabalık bir ortamda söylüyor ki biz ya kalkıyor oluyoruz ya da o an bi telaşeye denk geliyor cevap verecek kadar vakit bulamıyoruz çünkü ortadan kayboluyor

Ya işte bunu anlatamıyorum o kadar kalabalık bir ortamda söylüyor ki biz ya kalkıyor oluyoruz ya da o an bi telaşeye denk geliyor cevap verecek kadar vakit bulamıyoruz çünkü ortadan kayboluyor
Tamam da bu alenen hakaret amaçlı söylenmiş
Kulağıma bile fısıldayıp kaçsa cinsel tercihim hakkında yorum yapacak birini bulur haddini bildiririm
Bir daha asla karşıma çıkamaz
Kusura bakmayın gerçekten geçiştirilmesine anlam veremedim ben

İyi de elti sevebilir
Ben bilmiyordum çünkü
Bence kimse "halkalı şeker"in anlamını bilmediği için üstünde durmadı. direk adama erkekliği ile ilgili laf etmiş. Konu sahibi eşim sinirlidir diyor. adam bunun anlamını bilse sanmıyorum sakin kalabileceğini. Cinsel tercihi brelli olan birine tam tersini söylemek nasıl bir kafa

Yok şekerli şeyler pek sevmem zaten tuz çok tüketiyordum onu da azalttım ilk söylediğiniz gerçekten çok iyiymiş eşim bazen dalga geçmek için arabanın sunroofundan kafasını çıkarıp arkadaşına seslenir var ki biniyoz diye şuan o canlandı gözümde 😂
Yememekten solucan gibi kalmışsın da diyin 😂 Ben kötü kalpliyim sanırım. Bu cümleleri hep söyledim çünkü.

Bu konuda eşimde hatalıydı yinede onun öyle söylemesini savunmuyorum tabi oğlunun saçını maviye boyamışlardı 5 yaşındaydı o ara eşimde görünce güldü bu ne hal Halkalı şeker mi olmaya karar verdin dedi takıldı eltimde yok benim oğlum olmazda dikkat et sen Halkalı şeker olma hahahaha dedi ve pırrr ayaktayken uçtu resmen 🤷🏻‍♀️
Bence siz bu kadınla muhabbeti tamamen sonlandırın. Ben eşi söyledi sandım bir de o mu söyledi eşinize. Yuh yaaa

İyi de elti sevebilir
Ben bilmiyordum çünkü

Siz böyle söyleyince içimdeki herşeyi püsküresim geldi

Kontrolsüz hicbirseyi kusmayin ortaya. Nokta atislari hep daha cok yarar. Biri laf mi soktu? Kisa ve net konusacaksiniz. Siz kontrolü kaybederseniz "bak hormonlardan kafayi yedi" derler. Insanlar dönüp kendine bakmiyor. Yeri geldiginde sorun onlarda oldugunu gözlerine sokacaksiniz, ama dedigim gibi kontrollü.

Bu konuda eşimde hatalıydı yinede onun öyle söylemesini savunmuyorum tabi oğlunun saçını maviye boyamışlardı 5 yaşındaydı o ara eşimde görünce güldü bu ne hal Halkalı şeker mi olmaya karar verdin dedi takıldı eltimde yok benim oğlum olmazda dikkat et sen Halkalı şeker olma hahahaha dedi ve pırrr ayaktayken uçtu resmen 🤷🏻‍♀️
karşılıklı bu muhabbet çok çirkin 🤢

O zaman durum çok farklıymış
Eşinizin sözünü ona iade etmiş 🤦‍♀️

Bence kimse "halkalı şeker"in anlamını bilmediği için üstünde durmadı. direk adama erkekliği ile ilgili laf etmiş. Konu sahibi eşim sinirlidir diyor. adam bunun anlamını bilse sanmıyorum sakin kalabileceğini. Cinsel tercihi brelli olan birine tam tersini söylemek nasıl bir kafa
Yok eşim kadınlara karşı fevri değildir açıkçası karşısındaki erkek olursa gözü döner yani o eşime karşı çok afedersiniz top bile dese eşim ona ses etmez abisine söyleyip onunla kavga eder

Acaba Şeker gibi çocuk dediğini mi sandı ?

Kontrolsüz hicbirseyi kusmayin ortaya. Nokta atislari hep daha cok yarar. Biri laf mi soktu? Kisa ve net konusacaksiniz. Siz kontrolü kaybederseniz "bak hormonlardan kafayi yedi" derler. Insanlar dönüp kendine bakmiyor. Yeri geldiginde sorun onlarda oldugunu gözlerine sokacaksiniz, ama dedigim gibi kontrollü.
Öğrenecek çok şeyim var ama sabrım ne kadar yeterli gelir çok merak ediyorum 😨

Öğrenecek çok şeyim var ama sabrım ne kadar yeterli gelir çok merak ediyorum 😨

Insan zamanla ögreniyor. Sahsen birini "yerine oturtacak" olsam sesimi dahi yükseltmiyorum artik. Gerek yok cünkü. Insanlar istedikleri kadar dram yaratmaya calissin, evime sokamazlar. Inatla sokmaya calissalar da hayatimdan cikartirim. Bizi zamaninda hep "aman huzursuzluk cikmasin. Sen kiz cocuksun ilimli ol, sus." Diye yetistirdiler, ama hakkimizi savunmaya kimse ögretmedi..insanlar bastan haddini bilse, biz niye huzursuzluk yaratalim ki?

Kinadiginizin olmasi olayi daha farkli isliyor. Yani siz de karsiliginda onu sinir edebilirsiniz basiniza gelmez ama bence siz duzgun kisilikli bi insan olarak eltinizin pacozluguna inmeyin, ne soylerse soylesin hihi diyip gulun inanilmaz sinir bozucu olur hihi agzinizdan ciksin ama bu arada gulumsemenize ve hihiya aciyan ve kucumseyici bir bakis da ekleyebilirsiniz. Test edildi onaylandi

Merhaba arkadaşlar görüldüğü üzere 6 aylık hamileyim çalışıyorum kısaca özetlemek gerekirse bu zamana kadar çok stresli bir dönem yaşadık düşük tehlikem bebeğin beyninde kist çıkması ve daha farklı şeyler neyse ki çok şükür hemen hemen hepsini atlattık.

6 ayımda 9kg aldım biraz hızlı kilo aldım bunu duyan eltim sürekli bana çok kilo almışsın ben 9kg ile bitirdim çevremde o kadar hamile var hiçbirinde böyle bir kist duymadım çok garip diyip duruyordu bu son örnekler daha neler neler söylüyor bunun yanı sıra eşimde benimle beraber kilo aldı çünkü gerçekten yiyorum hep aç geziyor gibiyim haliyle eşimde eşlik ediyor( zaten yemek en sevdiği şeydir) beni bıraktılar bu sefer eltim kaynım eşime Sende çok kilo almışsın kaynım diyor ki bu gidişle zuzudan önce sen doğurursun vs. Ben kimse için kötü yorum yapmam neden bilmem ama sanki söylersem hemen benimde başıma gelecek gibi düşünürüm her olayı o yüzden onların olumsuz işlerine asla yorum yapmam.

Onlar sürekli böyle olumsuz kötü iç sıkıcı konuştukları için inanın göresim gelmiyor sürekli düşünüp üzülüyorum görünce hemen ortamdan uzaklaşıyorum. Eşimde eltimi bilir bana birkaç bişey yaptı o zamandan beri pek haz etmez ama dün attığı fotoğrafa yanıt vermiş eltimde onu cevaplamış bunda kötü birşey yok ama dünden beri içimde fırtına kopuyor resmen çünkü ben hiçbirşeyine tahammül edemiyorum eşime bak onlar bunları bunları söylüyor ben çok üzülüyorum diyemiyorum çünkü eşim dışarı karşı çok fevri bir insandır 1 cümle söylesem gördüğü yerde birşey söyler bozar abisiyle araları kötü olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ama böyle de başa çıkamıyorum kötü birşey söylersem kesin başıma gelir diyorum susuyorum 🤦🏻‍♀️

Yani kötü birşey derken mesela o bana kilom hakkında birşey söyledi diyelim sonrasında 6 yaşında oğlu var lan bana şunu ver diyip istiyor birşey isterken eltimde hemen yapıyor istediğini orda diyebilirim ay şu çocuğun davranışına bak diye ama benimde oğlum olacak ya kınadığım olursa diye korkuyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?

Uzun yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum dokunsalar ağlayacak gibiyim…
İnsanlar ne kadar terbiyesiz. Hamile kadına kilo almışsın şişko olmuşsun yada falanca şu kadar almış vs gibi saçma cümleler kurulmaz. Sizi bozmaktan çekinmeyen insanları sizde bozun.

Canım benim sana sarılmak istedim. Hamileyken özellikle çevremizdeki kadınlar düşüncesizce konuşuyorlar. Devamlı negatif şeyler söylüyorlar. Bana da çok yapıyorlar. Ben başta çok ağlayıp üzülüyordum ama artık akıllandım hiçbirini takmıyorum. Çocuk benim, kilo benim kime ne. Bana da senin çok gazın oluyor bak çocuğun kesin gazlı olacak, seni uyutmayacak mahvolacaksın, lohusa depresyonu yaşayacaksın diyenler vardı 🤦🏻‍♀️ Başta ne yapıcam ben diye üzülüyordum. Şimdi hepsinin ağzına tıkıyorum lafı. Sen de öyle yap rahatlarsın. Bizim memleket böyle herkes her şeyi çok biliyor 😬

Canım benim sana sarılmak istedim. Hamileyken özellikle çevremizdeki kadınlar düşüncesizce konuşuyorlar. Devamlı negatif şeyler söylüyorlar. Bana da çok yapıyorlar. Ben başta çok ağlayıp üzülüyordum ama artık akıllandım hiçbirini takmıyorum. Çocuk benim, kilo benim kime ne. Bana da senin çok gazın oluyor bak çocuğun kesin gazlı olacak, seni uyutmayacak mahvolacaksın, lohusa depresyonu yaşayacaksın diyenler vardı 🤦🏻‍♀️ Başta ne yapıcam ben diye üzülüyordum. Şimdi hepsinin ağzına tıkıyorum lafı. Sen de öyle yap rahatlarsın. Bizim memleket böyle herkes her şeyi çok biliyor 😬
Evet gerçekten öyle ununu eleyip eleğini asan bir diğerine saldırıya geçiyor hiç demiyor bende zorlandım ama atlattım bak büyüdü vs diye güzellikle konuşanlara pek denk gelemedim henüz doğumun zorluğundan gece uykusuz kalacağımdan başka birşey duymuyorum 😂

Hamilelikten ötürü karnımda hic olmadı biliyor musunuz?
Ergenlikte belde kalcalarda kg alip verdikce baslamisti onlar var sadece belli belirsiz.
Ama acayip yaglandim :KK53:
Ya bende de yok karında felan ama son günlerde sağ bacakta belirdi ve iç bacağıma doğru genişliyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum bebek yağıyla güreşçi gibi yağlanıp duruyorum zaten 🤦🏻‍♀️

Ya bende de yok karında felan ama son günlerde sağ bacakta belirdi ve iç bacağıma doğru genişliyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum bebek yağıyla güreşçi gibi yağlanıp duruyorum zaten 🤦🏻‍♀️
Takmayacaksın
Hiç çatlak olmamalı tamamen dayatma bence
Çocuğundan sana kalan hatıralar gibi bak bence onlara
😬

Back