• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sebebi ile mi çok gerginim anlamıyorum

Okumadım ama başlığa istinaden bende çok gergin ve sinirli oluyorum hamileyken ( bu bir dönem atlatilmasi gereken) ve lohusaykende çok korumacı o dönemi atlatinca pamuk gibi oluyorum. Allah'tan eşim anlayışlı lohusa dönemim hayatımda yaşadığım en güzel en aşk dolu zamanım oldu ..bebeğimle beni yalnız bıraktılar wc disinda odadan çıkmadım misafir geldiyse uzaktan baktı 2 dk gitti annem ilgilendi misafirle ...eşimde alışveris ve diğer kızımla bol bol oyun oynadi vs onunla ilgilendi ..bende sadece bebeğimle aşk dolu günler yaşadım...iyileşmeye çalıştım bir yandanda ...yani etrafinizfa anlayışlı insanlar olacak aksi halde kanlı bıçaklı olurduk .
Eşim çok anlayışlıdır keza annem ve kayınvalidemde öyle ama emin olamıyorum eşimde bende ailelerde en küçük çocuğuz benim ailemde ilk torun ne kadar anlayışlı olurlar göreceğiz 🤷🏻‍♀️

Gel sarılalım 😂
Bizim de bi ara tüm muhabbetimiz çocuk üzerineydi
Onların var bizim yoktu çünkü
Hep çocuk sahibi olmaktan konuşuyorduk 😂

Ama ağzının payını niye vermiyorsunuz ona şaşırıyorum
Ben de artık alttan alttan sokuyorum
Başta aman kötülük olmasın modundaydım
Baktım böyle olan bana oluyor
Taarruza geçtim
Ama asla onun hayatına yorum yapmam
Bana yaptığı yorumlara geri saldırırım 😂
Temiz oynuyorum
Hep haklı kalıyorum 😂😂
Ah ah aynı hayatlar… Eltiler sadece isim değiştirir😂 çok şükür hamile kaldım da bir süre sesi çıkmadı morali bozuktu sonradan bebeğimde sorunlar çıktı kilo aldım baktım geri kudurmuş 🤗

Rahatsız oluyordur konunun siz ve bebeğiniz üzerinde olmasından.
Hıncını böyle çıkarıyor demek ki.
Yoksa kime ne sizin aldığıniz kilodan?

Ben çok tekrar etse, benim yerime sen vereceksin herhalde kiloları bu kadar dert ettiğine göre derdim.

Canınızı sıkmaya değmez cidden.
Bu cevapta çok güzelmiş beğendim 😂❤️

Ah ah aynı hayatlar… Eltiler sadece isim değiştirir😂 çok şükür hamile kaldım da bir süre sesi çıkmadı morali bozuktu sonradan bebeğimde sorunlar çıktı kilo aldım baktım geri kudurmuş 🤗
Bak sana bi bahane daha söyleyeyim
Konuyu açarsa öyle de 😂
Çocuğuma yumuşak yağlı rahat bi ortam hazırlıyorum ben de 😂😂😂
Aman böyle böyle dalga geç işte ciddiye alma
Ciddiye alınmak hoşlarına gidiyor 😬

Eşim kale almıyor kendisine birşey söylendiğinde bana söylenenler de genelde eşimin duymadığı yerlerde söyleniyor

O zaman sizde ona göre esinizin duymadigi yerlerdw istediginiz cevabi verme hakkina sahipsiniz. Madem onlar terbiyesiz acimayin yapistirin ilk akliniza gelen cevabi. Millet haddini bilsin. Sahsen böyle insanlari evime almiyorum, evine de gitmiyorum. Patavatsit, haddini bilmeyen insanlarla harcayacak zamanimiz olmamasi lazim

Benimki de öyle akrabalara felan sorsan çok iyi anlaşıyoruzdur ama hayatımız eltilerin savaşında ki gibi… Biz bebek denemesi yaptık bir süre hamile kalamadım ama kimseye söylemedik eşim ağzından kaçırdı bir kere torun gelebilir gibisinden onun üstünden 3 ay geçti ses Seda çıkmayınca hızlı olunnn yoksaaa ben yaparım hahahaha demişti bi kere de eşime Halkalı şeker demişti yani çocuk olmadı diye o ay çok ağladım ama o ay da hamile kalmışım Allah’ın işi işte 🤷🏻‍♀️❤️
Halkalı şeker ne demek? Yani ne anlatmak istemiş? Vallahi anlamadım 🤔

Eşim çok anlayışlıdır keza annem ve kayınvalidemde öyle ama emin olamıyorum eşimde bende ailelerde en küçük çocuğuz benim ailemde ilk torun ne kadar anlayışlı olurlar göreceğiz 🤷🏻‍♀️
Zaten virüs var ..eğer anlayışlı olmazlarsa sert olacaksın gerekirse şikayet edeceksin aksi halde o savunmasız minik bebeğin hasta olursa geri dönüşü olmaz ya ölür kimseyi suclayamazsin yada onarılmaz yaralar alır ömür boyu bağışıklığı düşük olur en ufak hastalıkta ciddi bir şekilde hastalanır her türlü sen çekersin onlar anlayışlı olmazsa sen sert olacaksın .
nasıl bir kedi bebeklerini koruyorsa sende tırnaklarını göstereceksin aksi halde çok pişman olursun benim ilk kizimin lohusaligi cehennem gibiydi( eski eş) anlayışsız insanlar sabrettigim için çok pişmanım ortalığı ayağa kaldirsaydim benden iyisi olmazdı ...sakın unutma kimse ama kimse bebeğinden değerli değil ...sonra çok geç oluyor sakın ola sabredeyim deme sabretmesi gereken sen değil onlar..sen doğum yapmış veya ameliyat olmuş olacaksın ve bağışıklığı düşük savunmasız bir bebek var senin kararlarından oda etkilenecek onu koru lütfen sabretme...

Yok artık 😮
Bence konu sahibinin eşi de bilmiyor anlamını
Çocuk sahibi olmamakla alakalı bi şey fikan sandı benim gibi
Yani halkalı şekerin şeklini sapıkça farklı anlama çekip hatun musun yumuşak mısın diye kaba tabire çevirmişler. Çok iğrenç bir zihniyet :kusmuk:

O zaman sizde ona göre esinizin duymadigi yerlerdw istediginiz cevabi verme hakkina sahipsiniz. Madem onlar terbiyesiz acimayin yapistirin ilk akliniza gelen cevabi. Millet haddini bilsin. Sahsen böyle insanlari evime almiyorum, evine de gitmiyorum. Patavatsit, haddini bilmeyen insanlarla harcayacak zamanimiz olmamasi lazim
Zaten virüs var ..eğer anlayışlı olmazlarsa sert olacaksın gerekirse şikayet edeceksin aksi halde o savunmasız minik bebeğin hasta olursa geri dönüşü olmaz ya ölür kimseyi suclayamazsin yada onarılmaz yaralar alır ömür boyu bağışıklığı düşük olur en ufak hastalıkta ciddi bir şekilde hastalanır her türlü sen çekersin onlar anlayışlı olmazsa sen sert olacaksın .
nasıl bir kedi bebeklerini koruyorsa sende tırnaklarını göstereceksin aksi halde çok pişman olursun benim ilk kizimin lohusaligi cehennem gibiydi( eski eş) anlayışsız insanlar sabrettigim için çok pişmanım ortalığı ayağa kaldirsaydim benden iyisi olmazdı ...sakın unutma kimse ama kimse bebeğinden değerli değil ...sonra çok geç oluyor sakın ola sabredeyim deme sabretmesi gereken sen değil onlar..sen doğum yapmış veya ameliyat olmuş olacaksın ve bağışıklığı düşük savunmasız bir bebek var senin kararlarından oda etkilenecek onu koru lütfen sabretme...
Siz böyle söyleyince içimdeki herşeyi püsküresim geldi

Öncelikle sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim.

Ancak elti dediğiniz şey dış kapının dış mandali.
Bir insanın sinirlerini bu kadar bozabilecek yerde durmasını aklim almıyor benim.

Hoşlanmadığınız ortamda, hoslanmadiginiz insanlarla hatir icin bile durmayin.

Npt: Eltim var. Iliskimizi anlatsam akliniz durur.

Back