Hamileyim ama..

Yani sizi buna nasıl inandırabilirim bilmiyorum nitekim konu da bu değil zaten ama içiniz rahatlayacaksa hayır haplarımı hiç aksatmadım bunun için alarm bile kurdum. 24 saat korusun diye her gün aynı saat içtim. Öyle yada böyle bir şekil hamile kaldım. Şuan ailelerin yıpranma düzeyini en aza indirerek nasıl bu durumu toparlarım diye bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
İlk işin sevgiline söylemen

Bir gün kadınlar kulübünde bir kadın çıkıp çatır çatır seks yaptım korunmadık hamileyim derse eşşek gibi anırcam o dereceye geldim

evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama yaşadıktan sonra ailem şöyle böyleaman ne yaparız dememek kaydıyla,ailen muhafazakarsa ona göre yasa, en azından kendihayatını kurupişinigücünü eline alana kadar

birlikte karar veririz diyen erkek aldır diyodur aslında,ki iş güç yokken olursa üzülürüm demiş,aksi olsa bu soruyu sorduğunda hemen evleniriz cevabını alman gerekirdi

aldırmam diyosan hemen gidip evleneceksiniz,şu saatten sonra seçtiğin hiçbir yol sancısız olmıcak bari evlilikiçine doğmuş olur

Ben pek sevgi kelebeği olamiyorum bu durumlarda nedense belki yaşamadiğim için bilemem ama belki aldirmakta bir seçenektir.

Kimse arkadaşın üstüne gitmiyor. Olan olmuş zaten, hesap soracak haddimiz de yok. Sadece her bu tür konuda dikkatimizi çeken bir şeyden bahsediyoruz. Konuda geçen her şey hakkında yorum yapılabilir saygı sınırları aşılmadığı sürece.
Aksatarak bile kullanılsa kimse korunmuyorum demez ki korunuyorum ama Bi iki kere unuttum diyebilir en fazla ki onu da demeye gerek duymazlar sanırım.

Hiç belli olmuyor ki bu işler çünkü hiç bir korunma yöntemi %100 koruma sağlamıyor. Belki hapı unutmuştur tam saatinde içmemiştir ona Bişey diyemem ama korunmadan yıllardır çocuk bekleyeni de çok gördüm korunarak hatta iki koruma yöntemi kullanarak da hamile kalanı gördüm. Belki doğrudur

İşte o yazdığınız unutmak, tam saatinde içmemek korunmamanın ta kendisi oluyor arkadaşım. O zaman "korundum" denmeyecek, "ihmal ettim de oldu" denecek. Biri de desin ki "yahu hapımı her gün, saatini bile aksatmadan aldım, tüm kullanma talimatına uydum ama olmadı, hamile kaldım". O zaman alnından öpeceğim. Ama sizin yazdığınız gibi ihmal edenler de kendini korunmuş sayıp, gayet olası bir olaya mucize gözüyle bakıyorlar, ve hatta bazı korunma yöntemlerini zan altında bırakıyorlar. Benim bahsettiğim bu.
Çift korunma yöntemi kullanıp kalanlar ise bilim dünyasını şaşırtıyor zaten! Neyse arkadaş,kesin aldırmayacağım diyorsan öncelikle sevgiline bu durumu açıkla,birlikte karar verin.Erken doğdu deseniz de insanlar artık saf değil,anlayacaklar.Karnın 7-8 aylık olduğunda 5 aylık gebeyim diyemezsin kimseye .Ya da 3 kg doğan bebeğin 6 aylık doğduğuna kimse inanmaz.6 aylık bebek en fazla 1 kg doğar ve 2 ay küvezde kalır.
Aslında biz 3 ay önce evlendik deseniz,kim inanır? Bu durumu ailen yakınlarınıza anlattığında bir de hamile olduğunu söyleyince "e insanlar saf değil" yine anlarlar.
Kısacası bu durumun yalanla örtbas edilecek hiçbir tarafı yok.Doğuracaksanız adam gibi her seyi göze alarak açıklayacaksınız.

Yani sizi buna nasıl inandırabilirim bilmiyorum nitekim konu da bu değil zaten ama içiniz rahatlayacaksa hayır haplarımı hiç aksatmadım bunun için alarm bile kurdum. 24 saat korusun diye her gün aynı saat içtim. Öyle yada böyle bir şekil hamile kaldım. Şuan ailelerin yıpranma düzeyini en aza indirerek nasıl bu durumu toparlarım diye bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
Ailene yalvar yakar, ikna et evlen. Araya aracı sok sizi desteklesin. Ama ikinizin de işi yok, bu durum sakat. İş bulması lazım acilen. Zaten yaşı da küçük değilmiş adamın. Gizli evlilik denmiş de gizli evlilik ailede oluşacak sorunu çözmez ki... dışarı çıkman için bile izin istemeni bekleyen annen gizli evlenip hamile kalmana mı laf etmeyecek... illa ki sorun yaşayacaksın, bunu zaten göze al. Bari evlenmeye ikna et, bana göre en temizi bu.

Ben normalde bebek aldırma durumuna hiç sıcak bakmam ama erkek arkadaşın da istemezse o bebeğe tek başına bakmaya çalışıp hem kendin sürünür hem de bebeğini süründürüp ona iyi bir hayat veremezsen aldırmak daha iyi olur bence. Öncelikle durumu erkek arkadaşına söylemen gerek tabi, bu ikinizi de aynı derecede ilgilendiren çok önemli bir konu.

bir an önce erkek arkadaşına anlat ve beraber bunun üstesinden nasıl gelebileceğinize karar verin...

Yargılamaya gerek yok bence arkadaşlar. Olmaz diye bir şey yok. Halam 40'ından sonra korunduğu halde hamile kaldı. Başka bir akrabamız spiral taktırdığı halde hamile kaldı. Belki diğer hamileliklere göre korunarak hamile kalma olasılığı daha düşük ama imkansızda değil.

Zaten konu sahibi yeteri kadar çaresiz. Bir de nasıl hamile kaldığını sorgulamayalım bence. Olan olmuş, çare bulmaya çalışsak daha fazla yardımcı oluruz.

İlk bebeğimi 1,5 yıl bekledim korunmasız ilişkiyle, ikinci gebeliğim şuan ve tek bir gün korunmamıştım, oda yumurtlama günüm bile değildi:KK45: 3 aylık hamileyim:KK22: rabbim istediğinde olur korunmadığımızda değil:KK31:

Erkek arkadaşınıza bir an önce söyleyin. Ne yapacağınızla ilgili kararı ortak vermeniz gerekir. Evlenirseniz nasıl geçineceksiniz? Aileler kabul edecek mi iki işsiz olarak birbirinizle hemen evlenmenizi? Olmazsa annenize söylersiniz; acele etmeye mecbur kalacaktır zannederim. Sizi zor günler bekliyor. İyi şanslar.
Yani o zaten iş bakıyordu bebek durumumun dışında çalışmayı seven ve birinci sınıftan beri de çalışan bir insan yaklaşık 5-6 aydır işsiz . Bende aynı şekilde çalışmayı düşünüyordum. Bir an önce iş bulmamız lazım. Tabiiki kabul etmezler annemler okul bitmeden nişan falan bile olmaz kafa yapısındalar illaki o okul bitecek önce. Annem kalp krizi geçirir herhalde hamileyim desem . Ancak arayıp ben evlendim diyebilirim

İlk bebeğimi 1,5 yıl bekledim korunmasız ilişkiyle, ikinci gebeliğim şuan ve tek bir gün korunmamıştım, oda yumurtlama günüm bile değildi:KK45: 3 aylık hamileyim:KK22: rabbim istediğinde olur korunmadığımızda değil:KK31:
İnsanlar buna inanmıyor işte. Çok haklısınız Rabbim ol derse olur.

ereksiyon anında hemen takılması gerekenkondomu kafamıza göre kullanıyoruz hamile kalırsam ben de "korunuyoduk nasıl oldu anlamadım" dicem

hap için saat ve süreklilik önemli,kondom için ilişki başında takmak önemli,spiral için düzenli kontrol önemli gibi gibi,asla istemiyorsan çift korunma, daha da olmadı ertesigün hapı,sene 2015 gözünüzü seveyim

geri çekilme de korunma yöntemi değildir bunu da yazalım bir faydalanan çıkar

Yani o zaten iş bakıyordu bebek durumumun dışında çalışmayı seven ve birinci sınıftan beri de çalışan bir insan yaklaşık 5-6 aydır işsiz . Bende aynı şekilde çalışmayı düşünüyordum. Bir an önce iş bulmamız lazım. Tabiiki kabul etmezler annemler okul bitmeden nişan falan bile olmaz kafa yapısındalar illaki o okul bitecek önce. Annem kalp krizi geçirir herhalde hamileyim desem . Ancak arayıp ben evlendim diyebilirim
Ben evlendim demenize kalp krizi geçirmezler mi

Arkadaşım hiç kendini inandırmak için çabalama. Öyle yada böyle Rabbim istemiş hamile kalmışsın ve açık olarak bir sınava tabisin. O yüzden Ailenden değil Allahtan kork derim. Rabbim yuva kurana yardımcı olur hiç üzülme...Evlenin gitsin herşey yoluna girer. Eğer ailenin şok olacağını düşünürsen önce evlenin gerisi kolay...Ama Allahın verdiği cana yani kendi canınıza kıymayın...

İnandırmak zorunda değilsin. Varsın kimse inanmasın ne olacak ki? Buradaki kimse hamileliğin boyunca ve sonrasında yaşayacağın sıkıntılı dönemde yanında olmayacak zaten. Hatta 2 3 güne kadar konunu unutur giderler.

Erkek arkadaşın yüksek lisansa başlayacaksa belli ki lisans mezunu. Yaşı da 27 olmuş zaten, girecek bir işe çalışacak başka çıkar yolu yok. Bu çocuğu tek başına yapmadın neticede. Gidip erkek arkadaşınla konuş, aldırmak istemediğini o yavrunun bir günahı olmadığını söyle. O da yaşının sorumluluğunu alsın ve size sahip çıksın.

Bu şekildeyken ailelere söylersiniz tepki alabilirsiniz. Ama belki annen yardımcı olabilir? Yani bana kalırsa bu durum siz evlendikten sonra ortaya çıktığında çok daha az tepki alır. Kızını yaptığı yanlış evlilikten dolayı reddeden, nikahına gitmeyen, aylarca annesiyle görüşmesini engelleyen yani inanılmaz derecede sert bir babanın torunu olduktan sonra yumuşayıp kızıyla da barışması gibi çevremde öyle örnekler var ki. İnan evlenmeden hamile kalmak bu bahsettiğim örnekteki kızın yaptığı yanlışın yanında solda sıfır kalır.

ereksiyon anında hemen takılması gerekenkondomu kafamıza göre kullanıyoruz hamile kalırsam ben de "korunuyoduk nasıl oldu anlamadım" dicem

hap için saat ve süreklilik önemli,kondom için ilişki başında takmak önemli,spiral için düzenli kontrol önemli gibi gibi,asla istemiyorsan çift korunma, daha da olmadı ertesigün hapı,sene 2015 gözünüzü seveyim

geri çekilme de korunma yöntemi değildir bunu da yazalım bir faydalanan çıkar
Arkadaşım doktor jinekolog. Kendisi yazz la eşi de kondom kullanarak korunurken hamile kaldı. En Iyı şekilde nasıl kullanılacağını bilen insan bunlar. En ufak aksama bile yokken. Ve arkadaşım çocuk fikrine ölesiye uzakken. Yani imkansız değil

İnsanlar buna inanmıyor işte. Çok haklısınız Rabbim ol derse olur.

iyide arkadaş tek bir günkorunmadım demiş korunmamış yani

o zaman korunmayalım kaderde varsaolur ya nasip diyelim, yoldan geçerken bismillah diyip atlayalım yola niye tedbir alıyoruz

Arkadaşım doktor jinekolog. Kendisi yazz la eşi de kondom kullanarak korunurken hamile kaldı. En Iyı şekilde nasıl kullanılacağını bilen insan bunlar. En ufak aksama bile yokken. Ve arkadaşım çocuk fikrine ölesiye uzakken. Yani imkansız değil

imkansız değil sadece ihtimal çok düşük o düşük ihtimal hep kk da

X