Hamileyim ama..

Ailenize bi an önce söyleyin bence yanınızda olmaları size iyi gelicek. Nikahtan önce söylemek daha mantıklı çünkü bişey ifade etmicek diye düşünüyorum, yani bebeği zaten yapmışsınız nikahlı olmak bişe katmaz, aksine bi şok daha yaşatırsınız.
Yaşınız daha çok küçük umarım güzel günler sizin olur.

Biliyorum çok kötü bişey Allah sabır versin ama herşeyde bi hayır vardır ne diceğimide bilemedim...

Herkese günaydın yaklaşık bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Ailem bunu kaldırabilecek yapı da bir aile değil. Şak diye ben evlendim deyip erken doğum yapma yalanı da gayet inandırıcılığını yitirdi. Kafam Allak bullak ne düşünüp ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem gibi muhafazakar. Durumu açıklasak bir ömür gözlerinde ne pozisyonda olurum bilmiyorum. Ben henüz okuyorum erkek arkadaşım da yüksek lisansa başlayacak ve hala iş bulamadı. En makul çözüm yolu nedir bu durumda ?

Bazen evlilik dışı ilişkilerin her türlüsünden uzak durun diye yorum yaptiğımda gerici diyorlar işte medeniyetin insanı soktuğu hal :KK43:

Allah bize güzelini gösterir ama çirkin olan nasıl güzeli seçsin

Allah sabır versin canım ama çok üzme kendini inşallah doğru zamanda hiçbir stresin olmadan zorlukta kalmadan olur yine. Okullarınız biter düğünle evlenir ailenle birlikte yaşarsın bu heyecanı yeniden

Zor günler seni bekliyor canım ama sabırlı ol meleğine de sahip çık. :KK51:

Teşekkürler herkese, yok nikah günü aldığımız gün şiddetli kasık ağrısı ve kanama oldu nikah salonuna gidicez derken hastanede bulduk kendimizi toparlanmaya çalışıyorum...

bu sadece senin verebilceğin bi karar değil şu anda erkek arkadaşına anlat durumu ikinizinde ailesi aynı yapıdaymış zaten ortak bi karar alın ilerde senin için yanlıs seyler dusunmelerınden korkuyosn ama su an bu cocugu dogurmak ıstıyosanda evlenmelısın bnce oyle yada boyle aılen ogrencek zaten evlenmesen kendın dogurmaya kalksanda e tek basına dogrp hem calıs hem bak yapamıcgna gore ya aılene anlatcaksın yada evlenceksn bn baska cozm bulamadm?

bu sadece senin verebilceğin bi karar değil şu anda erkek arkadaşına anlat durumu ikinizinde ailesi aynı yapıdaymış zaten ortak bi karar alın ilerde senin için yanlıs seyler dusunmelerınden korkuyosn ama su an bu cocugu dogurmak ıstıyosanda evlenmelısın bnce oyle yada boyle aılen ogrencek zaten evlenmesen kendın dogurmaya kalksanda e tek basına dogrp hem calıs hem bak yapamıcgna gore ya aılene anlatcaksın yada evlenceksn bn baska cozm bulamadm?
dırek baslıga gore msj yazmsm ksra bkma

X