Hamileyim ama..

Evet doğru söylüyorsun ilk gebelik sonrası bu yüzden vazgeçmiştim ama ikinci gebelik sonrası daha tehlikeli olduğu için düşünüyorum. Aylıklar varmış daha az etkili. Ben sezeryanla doğum yaptım ve oğlum daha 1 yaşında. Hadi bunu istiyorduk ikiz gibi büyüsünler diye ama 3. sakat yani:confused: en iyi korunma yöntemini seçmem lazım. Prezervatifede güvenmiyorum ve kaliteli kullanmamıza rağmen. Poff bakacaz artık:KK19:
Geçen kuzenim gitti doktora. 18 Ay arayla iki kızı var artık istemiyorum diyor doktor ona demiş aylık olanı çocuğu olmayanlara vuruyoruz sana 3 aylık olur diye ondan dedim

Geçen kuzenim gitti doktora. 18 Ay arayla iki kızı var artık istemiyorum diyor doktor ona demiş aylık olanı çocuğu olmayanlara vuruyoruz sana 3 aylık olur diye ondan dedim

Anladım canım, bak bu detayı bilmiyordum. İlk ay denerim baktım bana yan etkisi olmuyor devam ederim. Birde benim eşim denizci yılın 6 ayı yok. İğne olursam da yanımda olduğu zamanlarda olacak yanlızca. Yada çift takacaz okeyleri:KK70::KK70:

Hamile kalmıssin dogurmak istiyorsun .Ailen muhafazakâr bir yapıda ve sevgilin henüz hamile olduğunu bilmiyor .Senin suan en az hasarla Ailene bunu nasıl anlatacağın ve sevgilinin hamile olduğuna vereceği tepki sorunun.Bunlar zor da olsa hal olur kimse kimseyi öldürmez. Üzülür kirilirsin ama hal olur .Benim merak ettiğim o kadar gençsin ki gerçekten doğru insanı buldun mu evlilik için evliliğin okulun bebeğin hepsinin üstesinden gelebil cekmisin ? Onemli olan sonrasi Alah yardımcin olsun .
yani ben küçüklükten beri evcimen bir insandım zaten evlilik vs çok uzak değildi ama ailemin bu konudaki tavrı çok netti. eğitim konusunda hassaslar hep birinci olmak en iyi liseye en ii üniversiteye gitmek zorundaydım. Okulu bebek doğduktan sonra dondurabilirim bir sene iki sene ne kadar olursa artık . Allah razı olsun tşk ederim . evet doğru insan olduğunu hissediyorum. yani el üstünde tutar bebek gibi bakar dün canım tavuklu pilav çekti üşenmedi çıktı aldı evime kadar getirdi.

Olan olmus tabi ama söylemeden geçemeyeceğim aileleriniz muhafazakar bu durumu kabul etmezler, neden insan biraz düşünerek hareket etmez. Benim arkadasımda aldırdı, üstelik doktor ona sürekli iltihaplanmasından dolayı ileride Döllenme olmayabilir yumurtalıklarında sorun var dedigi halde. Yani şimdi o Bebeğin günahını belkide hic evlat sahibi olmayarak Ödeyecek, üstelik onların ikiside calısıyor ama ailesine acıklayamacagı icin ikisinin aileside muhafazakar oldugu icin böyle bişey yaptı. Bir an önce erkek arkadaşınla konus ve hemen evlenin, ailenede baska sebeplerden dolayı mecburen evlenmek zorundaydık, iş durumundan dolayı falan dersin

bence hemen resmi dini nikah yapıp, ailelere evlenmek istediğinizi söyleyin. yaz bitmeden olsun diyoruz falan... sonrasında bebek erken doğduğunda biz gizlice evlenmiştik size söyleyemedik dersiniz. ayrıca madem aileleriniz muhafazakar, size zinanın haram olduğunu nasıl anlatmadılar... yoksa onlar da sadece ''kendilerine mi müslüman''

Evlilik oncesi hamilelik hem ekonomik gücünü eline almamis hem de kültürel baski yasayan genc partnerler için zor bir olay
Umarim, dogru yolu bulursunuz
Dini ahlaki vicdan boyutu size kalmış ancak , bu durumda aldirma daha normal gözüktü bana acikcasi.
2 aile de muhafazakar is yok ev yok nasi olucak?

Herkese günaydın yaklaşık bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Ailem bunu kaldırabilecek yapı da bir aile değil. Şak diye ben evlendim deyip erken doğum yapma yalanı da gayet inandırıcılığını yitirdi. Kafam Allak bullak ne düşünüp ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem gibi muhafazakar. Durumu açıklasak bir ömür gözlerinde ne pozisyonda olurum bilmiyorum. Ben henüz okuyorum erkek arkadaşım da yüksek lisansa başlayacak ve hala iş bulamadı. En makul çözüm yolu nedir bu durumda ?
Yargilamak istemiyorum sizi kesinlikle ama hem aileniz muhafazakar hem sevgilinizin ailesi neden sonuclarina katlanmayacaginiz bisey yaptiniz ki? Aldirmayi dusunmuyorsan hemen soyleyin vakit gecmeden nikahiniz olsun. Sana bakislari degisir mi? Evet degisecektir muhafazakar bir aile evlilik oncesi iliskiye giren bir gelini kolay kolay kabul edemezler ama onlari dusunme zamani degil ortada gizlenemeyecek bisey var. Sevgilinizde arkanizda ise destegi var ise sizi savunacaktir onlara karsi

Ya sevgilin istemezse ? bu ihtimali düşündün ? ya Alınacak derse? daha önce az ılımlı yaklaşmış olabilir ama başa gelince ya çark ederse? konuş biran önce
bu konudaki tavrımı biliyor olursa aldırmam bilesin demiştim. Sorumluluk sahibi bir insan beni bebekle bir başıma ortada bırakacağını zannetmiyorum zaten son zamanlarda bebek aşşağı bebek yukarı şu ismi verelim odasını şöyle döşeyelim diye bahsedip duruyordu ama bütün bunlara rağmen istemiyorum derse de kendi başımın çaresine bakmam lazım

Bizden once soylemen gereken biri yok mu sence? Onun tepisine gore bizden yardim istemen gerekmez mi? Simdiye kadar verilen tum akillar bosuna verildi. Olayin ilk muhattabinin tepkisine gore hareket edecegini varsayarsak.

Acele nikah yapın ailelere evlendik dersınız bebekde 5.haftalıkmış 1 ay erken dogdu olur ailelerde niye soylemeden nikah yaptınız derse hata yaptık üzgünüz hersey öf adetdeki gibi olsun dersınız biraz zor olucak ama isteme nişan dügün baglanır aceleyle dugunden sonrada aa hamileymişim dersin

Bebegi aldiramam evlenemem aileme soyleyemem vs her yolu kapatiyosun e ne diyelim yani nasi bi cozum sunalim?

Bu isin dogrusu once evlenirsin sonra dogurursun, erken olunca da ya ben zaten gebeydim ondan evlendim dersin. Evlendigin icin problem olmaz.

Bizden once soylemen gereken biri yok mu sence? Onun tepisine gore bizden yardim istemen gerekmez mi? Simdiye kadar verilen tum akillar bosuna verildi. Olayin ilk muhattabinin tepkisine gore hareket edecegini varsayarsak.
Oooo daha sevgilisine soylememis mi : ))) boyle seyde insan cildirir hemen sevgilisine kosar kafalari yer, bizim korunarak gebe kalan yeni uye sakince gelmis kkda uyelik konu acmis yazisiyo sevgilinin haberi yok

Daha çok küçüksünüz ama aldırmayı düşünmüyorsunuz anlaşılan ilk üç ay belli olmuyormuş zaten bence 3 ay içinde evlenmelisiniz evlendikten sonra da artık bu durum aileler içinde kalır.Mecbur anlayış göstericekler.

valla hiç anlamadım
dün canın pilav çekti diye eve getiren bi sevgilin var ee madem söylesene

ailenden farklı ve uzak bi şehirdeysen söylemeden doğuramaz mısın?

valla hiç anlamadım
dün canın pilav çekti diye eve getiren bi sevgilin var ee madem söylesene

ailenden farklı ve uzak bi şehirdeysen söylemeden doğuramaz mısın?
Akşam konuşacağım telefonda söyleyemem. Söylemeden doğurabilirim evet farklı iki şehirdeyiz

X