Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay anasını kk sosyal deneye tabii tutuluyor demkkiTamam anlatayim hemen. Bir uye buna benzer bir konu acti neredeyse ayni.
Sonra birsuru yorum yapildi tabi sayfalarca...
Kiz en son cikip dedi ki, ben psikoloji ogrencisiyim. Sizi sosyal deneye tabi tuttum. Yaziklar olsun bu durumu yasayan genc bir kadini intihara surukleyecek derecede yorumlar yaptiniz. Kadin kadina destek olmali ama siz kostek oldunuz falan filan. Sonra suresiz uzaklastirma ve ceza aldi gitti. Bu sirada sacma sapan fotolar yukledi,degisik birsuru yorumlar yapti falan.
vay anasını kk sosyal deneye tabii tutuluyor demkki
bide konuşmamış olursa tamam artıkValla kendi konum gibi merak ediyorum.
Bu kız ne zaman gelecek
bide konuşmamış olursa tamam artık
evrenden sinyal gönderiyorum artık kıza girsinde bir haber etsin bize diye o dereceBize versin numarasını arayalım. Çatladım yeminlen
evrenden sinyal gönderiyorum artık kıza girsinde bir haber etsin bize diye o derece
ay bir girsede ne yaptı ne etti öğrensek böyle uzun süre haber etmeyince insanın aklına binbir türlü şey geliyoBelkide belediyede nikah günü alıyorlar şuan bilemiyorum offfffffff
sana aldır demiyorum ama bu kadar sıkıntılı muhafazakar aileleriniz var ama maşallah cinsellikten geri kalınmamış bu bir hata zaten ama aileler öğrenince yaşayacağınız sorunları iyi düşün ikinizde kaldırabilecekmisiniz ve en önemlisi aile baskısı altında ne kadar yıpranıcaksınız bu benim düşüncem doğrusunu arkadaşın ve sen vereceksiniz ...Herkese günaydın yaklaşık bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Ailem bunu kaldırabilecek yapı da bir aile değil. Şak diye ben evlendim deyip erken doğum yapma yalanı da gayet inandırıcılığını yitirdi. Kafam Allak bullak ne düşünüp ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem gibi muhafazakar. Durumu açıklasak bir ömür gözlerinde ne pozisyonda olurum bilmiyorum. Ben henüz okuyorum erkek arkadaşım da yüksek lisansa başlayacak ve hala iş bulamadı. En makul çözüm yolu nedir bu durumda ?
konu sahibi nerdesin çatladık gel artık...
bu arada bugünkü aklımla olan ben olsam kesinlikle aldırmam derdim. zaten evlilik düşünüyormuşsunuz 4 ay çok az diyenler olmuş ben eşimle 3 ay flörtten sonra evlendim ve çok şükür evliliğim gayet yolunda. ailene aç durumu açıkça söylemesende ima et. evlenmemiz lazım gibilerinden. kabul ederlerse eyvallah etmezlerse kaç derim. çocuk olunca affederler illa ana baba yüreği küslüğe ne kadar dayanacak.
eşin de hem çalışıp hem yüksek lisansını tamamlayabilir benim eşim öyle yapmış mesela. bikaç sene elinizi biraz taşın altına koyacaksınız sonra herşey düzelir hiç karamsarlığa kapılmayın dik durun elele verin..
Merhaba, dün akşam geldi konuştuk. Hala evde o yüzden girip yazamadım kusura bakmayın. Ödev yapacağım diye oturdum bilgisayara. Haberler iyi tahmin ettiğimden çok daha farklı bir tepki verdi bebeği aldırmak istemiyor kesinlikle. Maddi Manevi seninde bebeğimizin de arkasındayım dedi bir hafta boşuna kıvranmış oldu yani. Şöyle bir karar aldık en kısa zamanda resmi nikah kıyılacak zaten bir bir buçuk aylık bebek yemeseler de biz çoktan evlenmiştik diyeceğiz yani. Doğruyu söylemek istiyorsan o konuda da arkanda olurum ama istemiyorum diyorsan hemen nikah kıyalım dedi. bebeğin doğmasına yaklaşık 8 ay var doğarsa düşük olmazsa vs. O zamana kadar zaten iş bulurum. Doğuma kadarki olan her türlü masrafı da karşılaşırım ev ihtiyaçları senin ihtiyaçların da buna dahil dedi.
yani en azından adamdan yana olan stressim kalktı. Şimdi sadece ailelere söyleme kısmı var umarım bunu da sağ salim atlatırız. Zaten aldır deseydi 27 yaşında sorumluluk alamıyor nasıl bir adamla beraberim diye soğur devam edemezdim muhtemelen. Birde daha öncede yazdım ben bu adamı 4-5 aydır tanımıyorum çok daha öncesinden tanıdığım bir insan aynı üniversitede aynı bölümde okuduk aynı dersleri aldık. Kazara karşıma çıkan ve 4.cü ayda bebek yaptığım biri değil yani.Hadi bakalım, hayırlısı olsun. Bu konunun bu şekilde bitmesine sevindim.