- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
tamam helal olsun o zaman baba adayına aferim verdim ben bu süreci minumum sıkıntıyla atlatıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle folik asit desteğine başlamayı ve en yakın aile hekimine biran önce gidip bildirim yapmayı unutmayınMerhaba, dün akşam geldi konuştuk. Hala evde o yüzden girip yazamadım kusura bakmayın. Ödev yapacağım diye oturdum bilgisayara. Haberler iyi tahmin ettiğimden çok daha farklı bir tepki verdi bebeği aldırmak istemiyor kesinlikle. Maddi Manevi seninde bebeğimizin de arkasındayım dedi bir hafta boşuna kıvranmış oldu yani. Şöyle bir karar aldık en kısa zamanda resmi nikah kıyılacak zaten bir bir buçuk aylık bebek yemeseler de biz çoktan evlenmiştik diyeceğiz yani. Doğruyu söylemek istiyorsan o konuda da arkanda olurum ama istemiyorum diyorsan hemen nikah kıyalım dedi. bebeğin doğmasına yaklaşık 8 ay var doğarsa düşük olmazsa vs. O zamana kadar zaten iş bulurum. Doğuma kadarki olan her türlü masrafı da karşılaşırım ev ihtiyaçları senin ihtiyaçların da buna dahil dedi.